Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İtiraf Köşesi

İnsanın ikiyüzlülüğünü gösteren en önemli göstergelerden birisi de kız-erkek arkadaşlığıdır. Bizim de birlikte çay içtiğimiz, halini hatrını sorduğumuz, muhabbet edip eğlendiğimiz arkadaşlarımız var. Fakat ben çok daha fazla bir yakınlıktan bahsediyorum. Sevgiliye yakın bir arkadaşlık. Dostluğu/arkadaşlığı aşmış bir arkadaşlık.

Ha böyle arkadaşlığı olup da bir sorun yaşamayanı ya da işin başka yerlere gittiğini görmediğim olmadı. Çeşit çeşit insan tanıdım. Çok fazla şey yaşadım ve çok fazla şeye şahit oldum. Entel geçinip, kültürlü geçinip, modern geçinip yaa saçmalıyorsun diyip benim var öyle arkadaşım diyenin de sonra foyası ortaya çıkınca gördük.

Berkecan çok iyi arkadaşım tamam mı? Çok yakınız öyle bir şey yok aramızda kaç yıllık arkadaşım diyip belli bir zaman sonra o Berkacan ile çıkan, ya da Berkecan benden hoşlanmaya başlamış ühühüü ben onu arkadaşım olarak görüyordum diye ağlamayan insan görmedim.

Özetle bir noktasında ya iki kişide ya da sadece tek bir kişide illa bir sorun oluyor. Bu konunun üzerine tez bile yazabilirim fakat çok uzatmak da istemiyorum. İnsanlar böyle arkadaşlıklarla bildiğin bazı eksikliklerini gideriyor. Sevgi, ilgi görme, yalnız kalmama tarzı ihtiyaçlarını gideriyor.

Genç veya bu tarz şeylerde tecrübesiz arkadaşlar varsa en büyük düşmanlarının ortalıkta dolanan karizmatik ve yakışıklı Taylan veya güzeller güzeli Ece değil de, sevdiğiniz kişinin yanındaki masum, cana yakın biricik kankası, çok yakın arkadaşı Berkecan veya Merve olduğunu söylemek isterim.
Katılmamak elde değil doğru demişsin.
Ateş ve barut her sekild ne olursa olsun patlıyor. @Gutts o yüzden sana katılmıyorum. O kişiyi çirkin bile bulsan bir zaman sonra bir şeyleri hoşuna gitmeye başlayabiliyor. Bir kere düştüm o tuzağa su anda da "kanka" diyor "seni seviyorum" diyor. Umarım tekrar olmaz Allah sonumuzu hayır etsin.
Aslında şöyle mümkün böyle şeyler, iki taraf arasında da en ufak bir cinsel çekimin olmaması lazım. Mesela benim birkaç tane var öyle ve hiç ihtimal dahilinde bile değil benim gözümde. Yani huy bir yere kadar dış görünüş belli bir yüzdenin altında olursa olmaz.
 
22 yaşındayım, hâlâ bir sevgilim olmadı. Kötü bir şey mi bu acaba?
Uğraştın mı olmadı yoksa hiç o işlere girmedin mi.
İlkiyse devam denemeye , ikincisiyse eksikliğini bu yaşta yaşarsın. Tecrübe kazanmak açısından. Geç değil yola devam de yardır.
 
Uğraştın mı olmadı yoksa hiç o işlere girmedin mi.
İlkiyse devam denemeye , ikincisiyse eksikliğini bu yaşta yaşarsın. Tecrübe kazanmak açısından. Geç değil yola devam de yardır.
İkincisi
Çok farklı bir sebepten olmadıysa pek iyi bir şey değil. Sevme-sevilme duygusunu tadmamak insanı kötü etkiliyor. Psikolojik olarak senin açından kötü bir şey. Hissetmesen bile muhakkak etkilemiştir seni.
Evet. Eksikliğini çekiyorum galiba. Nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum şahsen.
 
İkincisi

Evet. Eksikliğini çekiyorum galiba. Nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum şahsen.
Harekete geçmeden kendi kendine olacak bir şey değil. O harekete geçme aşaması da durduk yere gelmez. Her şey sende bitiyor yani. Hayatın senin ellerinde ve hiç bir şey için de geç değil. Ama bekledikçe ve hiçbir şey yapmadıkça o yaş 32 de olur. Bu yüzden yavaştan bence bir şeyler yapmaya kendini hazırla. Zamanla iyi olur her şey.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık