Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah öyledir diyecem ama hemen altta yonkou yenen 2x yonkou olmuyor demişsin. Sanki ben öyle söylemişim gibi ?

Ayrıca konuyu biraz farklı bir yere çekmişsin. Hasır şapkaların ve Dressrosa ekibinin Kaido'ya karşı şansı olduğunu söylemedim. Kaido yenildikten sonraki müttefikleri bir çatı altında toplayıp bunların denizcileri yeneceğini söyledim. Boşuna karşılaştırmışsın karakterleri.

Beklentimin Mihawk'lar ve Fujitora'larla ilgisi yok. Böyle bir şey yazmış olman senin Wano halkını Dressrosa'da koşuşan siviller gibi zannetmenle aynı şeyi ifade ediyor. Ikisi de uç örnekler. Op evreninin en güçlü ırklarından biri hakkındaki beklentin nedir bilemiyorum ama benim beklentim yüksek. Nasıl ki Mama devleri arkama alabilseydim Beyazsakal'ı bile devirirdim diyorsa bu adamlar salatalık bi er değildir herhalde ?

Elbaf 1
Wano 2

Koskoca evrende iki tane savaşçı ırk var. Buradan yola çıkarak Wano çok güçlü bir ülke demek çok normaldir. Illa ki bakkal amcanın Mihawk olmasına gerek yok. Atıyorum, Kinemon gibi 5 bin kişi, Cavendish gibi 500 kişi, Zoro gibi 5 kişi vardır tamam. Ayrıca Wano hakkında konuştuğumuz çılgınca şeyler var ama yazmak çok uzun süreceği için şu an paylaşamam.

Unutmazsam Wano sonrası bu yazıyı hortlatırım. O zaman da Wano'dan ne bekliyorsun ki diyebilecek misin bakalım :)

Kaido savaşından sonraki müttefikler ile Denizcileri alır diyorsun Luffy.Kaidoya dünya kadar müttefik toplanıyor ama hala millet acaba diyebiliyor.Sen ise Wanoyu ekleyip Luffye inanılmaz bir güç ekliyorsun.O verdiğim örnekler uç örnekler zaten de senin de pek aşağı kalır beklentin yok.Dressrosa gibi olacağını elbette düşünmüyorum.

Bir de Wanoyu ben eski Japonya diye düşünüyorum.Total war shogun oynadıysan az çok bilirsin eski Japonyanın feodal sistem benzeri bir yapı ile yönetildiğini.Wanoda sadece Kozuki hanesi yoktur zannımca.Bilmediğimiz bir çok hane vardır ve gücü de elinde 3 5 hane tutuyordur.Shogun da bu 3 5 haneden en güçlüsü veya 3 4 hanenin desteğini alarak başa geçmiştir veya alayınıza ulan deyip Kaido ile almıştır ki bu adamın Wanonun içinden müttefiki olmadığını düşünmek çok iyimser bir düşünce.Wano bana böyle bir izlenim verdi nedense.Yani Kaido düştü hop Wano müttefik gibi bir şey beklemiyorum şahsen.Ha diyelim oldu ama yine dediğin gibi denizcileri yenmeleri olanaksız.

Kaido Wanonun desteğini,Doflamingonun Smilelerine sahip olmasına rağmen Kklık savaşında önde olduğu ile bir bilgi yok.Yani Bmnin Elbaf benim olsun Kkyım lafı havada kalıyor.Serideki klasik pohpohlamalardan birisi.Madem Elbaf bu kadar mükemmel neden hiç korsanları yok veya önemli ve çok bilinen bir korsanı veya kahramanı bilmem ne.Wanoda Ryumaa var mesela.Wano ısrarla hep gözümüze sokulmuş iken.Bir de Wano dışarıya kapalı bir ülke idi yanlış hatırlamıyorsam.

Elbaf ve Wano seride öne çıkan yerlerden fakat Luffyi Kklığa taşıyabilirler mi ? Ben zannetmiyorum.Wbnin öyle gördüğümüz çok güçlü müttefikleri yok.Keza Roger da öyle.Bu adamlar ya bu müttefiklere ihtiyaç duymamış ya da bu müttefiklerin öyle aman aman bir etkileri yok.İlk seçenek daha makul geliyor bana.Onu da seride bu kadar çok Wano ve Elbaf denmesine bağlıyorum.

Wanodan beklentim var elbette.Shogunu Doflamingo seviyesi çıkarsa benim beklentimi karşılarlar.

Hazır aklıma gelmişken yazayım.Minklerde savaşçı ırk mesela.Liderleri vardiyeli dövüşmesine rağmen yonkounun as adamlarından birine üstünlük sağlayamamışlar.Wano mu daha savaşçıdır yoksa Minkler mi bilemem.Mangaka nabza göre veriyor şerbeti.Denizadamlar karşımızda duruyor mesela.

Beklenti oluşturmak iyidir insanı seriye bağlar ama fazla beklenti de hayal kırıklığı yaratır.Mesela ben Kid için yonkou devirecek diyordum ama sadece kaptanına iptal oldular.Hayal kırıklığını sen düşün.

@Koray

Denizciler Wg nin yüzde 70 civarını oluşturuyor bana göre.Denizcileri ekarte edebilecek gücün varsa güç anlamında yıkabilirsin bu adamları.Fakat sıkıntı sadece güç değil.170 tane ülkeyi kendilerine bağlamış adamlar.Bir sıkıntı oldumu hemen politik anlamda müdahale ediyorlar.Oharayı gördük mesela.Adamlar şeytan diye anılıyor.Keza D lerde.800 yıllık oturmuş bir sistemi yıkmak için güçten fazlası gerekir.
 
Orda tam tersi , askerler WB haki kullandı Amiral Aokiji öldü mü diyor.
Aokiji'de saçmalamayın diyor ardından.

Yani öyle haki kullandı diye Aokiji ölmez basit bir şekilde.
simdi tekrar izledim. askerler haki ile demisler ama hikaye hakili sanmis onlar. hakinin zerrresi yok orda tam ortadan 2 ye bolmus kuzani. hakili olsa tekler gecerdi.
 
@Eustass Captain Kidd Kaido olayında tam olarak ne oldu bilmiyoruz. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım bence. Üçlü girmemiş olabilir. Girmiş de olabilir. Üçlü girmişlerse Apoo niye itaat etti gibi.
Falza beklentiye örnek verdim orada.Apoo ihanet etmese de pek farklı olacağını sanmıyordum ben Topkek arkından gördüklerimizden sonra.Tam dedik aha Şenks denen bugu silecek reyiz Opdan Kaido indi kafalarına.
 
O an yeterli gelmemiştir hakisi zarar vermeye.

Marco ve Vista da haki ile kestiler boynunu Akainu'nun. Oda ölmedi
Şu kısmı ciddi mi yazdın. :hoo: Koskoca beyazsakalın hakisi zarar vermeye yetmeyecek...
Öyle şey olmaz.

Orada herhangi bir temas olmadı.Kuzan kurnazca bir teknik uyguladı.Adam su buharına dönüşebilir yada eritebilir buzunu aynı zamanda.O kısmı boşluğa dönüştürdü belki k.haki kullanmıştır.Üzerine giderken beyazsakalın böğrüne bisento saplayacağını bilerek hazırlıklı gittiğine eminim öyle kamikaze saldırısı yapmaz aksi takdirde o kadar aptal bir adam değil yılların savaş tecrübesi orada kendini gösterdi.Akainu yenilgisine dikkatsizlik diyor mesela artık muhtemelen yorgunluğun etkisindendi.Yoksa o saldırıları da akıllıca atlatmasını bilecek birisi Kuzan.Ki 10 günlük dövüşte uzun süre atlattığını gösteriyor.
 
Şu kısmı ciddi mi yazdın. :hoo: Koskoca beyazsakalın hakisi zarar vermeye yetmeyecek...
Öyle şey olmaz.

Orada herhangi bir temas olmadı.Kuzan kurnazca bir teknik uyguladı.Adam su buharına dönüşebilir yada eritebilir buzunu aynı zamanda.O kısmı boşluğa dönüştürdü belki k.haki kullanmıştır.Üzerine giderken beyazsakalın böğrüne bisento saplayacağını bilerek hazırlıklı gittiğine eminim öyle kamikaze saldırısı yapmaz aksi takdirde o kadar aptal bir adam değil yılların savaş tecrübesi orada kendini gösterdi.Akainu yenilgisine dikkatsizlik diyor mesela artık muhtemelen yorgunluğun etkisindendi.Yoksa o saldırıları da akıllıca atlatmasını bilecek birisi Kuzan.
Luffynin her saldırısında hakisi aynı güçte mi?
Ya da herhangi birinin.

WB o an sadece sallıyor bisentoyu. Ona tüm hakisini yüklemediği demek oluyor bu.
 
Falza beklentiye örnek verdim orada.Apoo ihanet etmese de pek farklı olacağını sanmıyordum ben Topkek arkından gördüklerimizden sonra.Tam dedik aha Şenks denen bugu silecek reyiz Opdan Kaido indi kafalarına.
En son Kid'i serbest bırakmıştı. Git onlara söyle bir iki Shichibukai indirdilerse ne olmuş? Korsancılık oynuyorlar gibi bir şeyler demişti.
Görmeden havada kalıyor söylediklerimiz. Bu arktan sonra göreceğiz büyük ihtimalle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık