Aaah ah benim fandaşım. Öyle bir şeyin olma olasılığı yok. Ama hayal etmesi bile güzel...Shanks vursun kellesini.
Aaah ah benim fandaşım. Öyle bir şeyin olma olasılığı yok. Ama hayal etmesi bile güzel...Shanks vursun kellesini.
Hangi manga bu?O değil de seri sonuna gelmeden şu vakitlerde Luffy harici biri BB'yi öldürürse muazzam olmaz mıydı? Şöyle biri gelecek BB'nin kopmuş kafasını tutacak.. Off off
Dorohedoro.Hangi manga bu?
Teşekkürler. İsme bak Neler neler bekliyoruz ama hiçbiri olmuyorDorohedoro.
Oda kimseyi öldürmüyor zaten. Bizimkisi hayal işte.Aaah ah benim fandaşım. Öyle bir şeyin olma olasılığı yok. Ama hayal etmesi bile güzel...
Yok ya, bu adamı Luffy dövsün..Weevil'de o kadar güç yok ya. Şöyle gizemli biri gelsin öldürsün arc boyunca onun ne olduğunu bulmaya çalışsınlar falan. Tabii bunlar hep hayaller hayatlar olacak
Dorohedoro çok iyidir. Fantastik, gizem, komedi... Ne ararsan var. Tabii baya karanlık bir manga, genelde ilk başlayanlar sövüyor Aslında Dorohedoro OP'a uyarlansa muazzam olur.Yok ya, bu adamı Luffy dövsün..
Hem op evreninde bu adamın kafasını alacak adam yok desek yeridir. Öyle birini dülünemiyorum bile.
Bir de o sayfasını attığın manga fena durmuyor.
İlerde bir gün, yeni bir manga okumak istersem değerlendireceğim bir manga oldu sayendeDorohedoro çok iyidir. Fantastik, gizem, komedi... Ne ararsan var. Tabii baya karanlık bir manga, genelde ilk başlayanlar sövüyor Aslında Dorohedoro OP'a uyarlansa muazzam olur.
Tabii Luffy dövse de iyi, ama başka biri alsa kelleyi hikaye bambaşka bir yere gider, ve güzel olur Oda da trollemiş olur herkesi zaten kendisi bir troll
Op'a uyarlanırsa bizimkiler daha hikayenin başında ölürdü.Dorohedoro çok iyidir. Fantastik, gizem, komedi... Ne ararsan var. Tabii baya karanlık bir manga, genelde ilk başlayanlar sövüyor Aslında Dorohedoro OP'a uyarlansa muazzam olur.
Tabii Luffy dövse de iyi, ama başka biri alsa kelleyi hikaye bambaşka bir yere gider, ve güzel olur Oda da trollemiş olur herkesi zaten kendisi bir troll
Dirilebiliyorlar ama, sıkıntı yokOp'a uyarlanırsa bizimkiler daha hikayenin başında ölürdü.