Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 864: Vinsmoke Ailesi'ni Katletme Komplosu

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 124 57.7%
  • İyi

    Kullanılan: 68 31.6%
  • Az İyi

    Kullanılan: 23 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bug işte. Normalde duygusuz dediler ama yüzlerinde hep bir gülümseme, mutluluk var. Duygusuz dediğin Kuma gibi olmalı. Adam sıfır mimik gösterdi. Robot olduğu için mi yoksa eskiden de mi öyleydi belli değil ama.
Duygusuzluktan ziyade zayıf(!) duygulardan arındırılmışlardır belki. Merhamet, korku gibi.. Yani tamamen duygusuz olmayabilirler. Babaları kadın düşkünlüğünün onları zayıf düşüreceğini hesap edememiş :oleyo:

Yahu kadının en sevdiği eşya kırılıyor, şok yaşıyor.

Suratının bi anlığına da olsa o halden bu hale gelişi enteresan. Normalde dediğin gibi direk üzerine yürümesi, öldürmesi, bağırması vs. gerekirken gayet şaşkın bir tavırla yaşadığına şaşırıyor. Bana göre Brook'a olan sempatisini hala koruyor. Şurada en büyük düşmanı haline gelmiş Hasır Şapkalar'ı öldürmeye kalksa Brook'u sağ bırakacağını düşünüyorum. İlgi midir sevgi midir bilemiyorum ama bu ayrıcalık hala korunuyor. Ve bence tarih tekerrür edecek. Ana ikinci defa kendini kaybediyor deniliyor. İlki büyük ihtimal Roger'lar geldiğinde olmuştu. Bu iki olayda Brook'un yeri neresi tam olarak onu çözemedim. Acaba Ana'nın eski KK tayfasında da Brook gibi ilgi duyduğu bi tür var mıydı diye düşünmüyor değilim. Bence pasta olayı da tekerrüre dahil olabilir. Mom kendinden geçtiğinde denildiği gibi ana bacı demeden yardırıyorsa bile Brook istisna olup, Mom'u sakinleştiren bir faktör olabilir.
Brook müziğiyle Mom'ı uyutup sakinleştirir ve işler tatlıya bağlanır :p
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık