Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence - sağlamıştır. O kadar yara aldı hiçmi etki etmiyecek total gücüne :S Kuzandan uzuv almışken hemde.
Aldığı yara hareketine engel oluşturuyormuyorsa nasıl güç kaybı yaşayabilir ki ? Shanks gibi kolunu tamamen kaybetmemiş bu adam.

Şöyle düşün. Wb Roger'la dövüşürken göğsüne yara almış diyelim. Bu Wb'nin güç kaybı yaşamasına sebep olmuş mu ? Saka-Kuzan olayının da bundan farkı yok :good:
 
Kaido'da muazzam bir zoan olabilir. Mom sert deniyor ama muhtemelen Kaido ondan da serttir. Üstüne daha fazla doruki ve b. haki de eklenirse bence bariz bir güç farkı oluşur. Hani o en güçlü diye de demiyorum Shanks ve Teach de bence Mom'dan üstündür.

Shanks= Mom'dan daha hızlı, daha sağlam hakili, bu haki en üst düzey kılıç kullanımı ile birleşince vurması Mom'a kıyasla daha zor biridir diye düşünüyorum. Bence sertliği de Mom'dan aşağı değildir.

Teach= Sert bir bedeni yok. Ama iki müthiş meyvesi var, ulaşması çok zor. Ve saldırı açısından da hakili deprem mi ateş, elektririk katkılı Mom vuruşu mu? Bence hakili deprem daha sağlamdır. Hele ki rakip meyve kullanıcısı ise...

Yani şöyle bir bakınca, Mom ne Shanks ve Kaido'ya fark yaratacak kadar serttir ne Teach kadar müthiş meyve sahibidir ne de diğer üçü kadar sağlam saldırı ve savunma gücüne sahiptir, diye düşünüyorum.

Yani yonkolar arasındaki farkı salt biri farklı diğer üçü aynı şeklinde düşünmeyin. Zaten öyle olsa Kaido şu an en ön planda olmazdı. Anlaşılan o ki WB en güçlü görülürken Kaido da ona en yakın isim olarak görülüyordu. Yani ısrarla denk hepsi denk alayı denk mantığında yorum yapmanın manası yok.

Tabii gene de Luffy'e yardım gerekiyor. Şu an sağlam bir yardımcı yok. Belki de Bege'nin plan işleyecek yardım oradan gelecek. Yani Mom güçten düşecek sonra Luffy işi bitirecek.
 
Saldırı çeşitliliği değil anlatmak istediğim. Kizaru'nun en güçlü tekniği yasakani no magatama mı ? Bundan bahsediyorum. Mangaka amirallerin güçlerini tam manası ile işlemediği için güçlerini de tam manası ile bilmiyoruz diyorum.

Buna iyi bir örnek vereyim. Iki yıl sonrasında mangaka Zoro'nun tüm gücünü göstermedi değil mi ? Nasıl ki biz Zoro'nun daha sağlam saldıraları olduğunu biliyoruz amiraller de öyle. Daha iyisini yapabilecekleri tahmin edilmeli. Aksi halde 2 senede 20 tane teknik bulan veletler karşısında amiral gibi potansiyelli adamların 3 tane tekniğinin olması mantıksız olurdu. Burada teknik sayısından kasıt, daha iyi tekniklerinin olması.
Kizaru'nun maymunla ilgili bir tekniği çıkacağını düşünüyorum. Akainu'nun Inugami Guren, Aokiji'nin Pheasant Beak, Fujitora'nın Mouko. Bunlar hep kendilerini belirten hayvanlarla ilgili.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık