Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863: Mükemmel Centilmen

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 175 87.9%
  • Orta

    Kullanılan: 20 10.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 4 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sen gibi düşünüyordum sanırım bu dövüşü okuduğumda.
Şimdi Smoker kısmi olarak meyesini kapatıp dirsekten aşağı kısmını "et-kemik" [norrmal] halinde bırakıyor.Sonra dumanla o kısmı ayııyor. Logiasız formuna koka yapıyor. Ve dumanı itiş gücü olarak kullanıp hakili yumruğunu hasar verir hale getirriyor.
@Erkan12 'ın attığı resimde kokalı kolun sonunda duman patlama efekti gibi çizilmiş. O efektin sonrasında ise Smoker'ın normal dumanlı hali görünüyr. Normal duman ağır ağırr çıkar ama kokalı konun ardında duman patlama efekti gibi çiziliyor. Adam dumanı yoğunlaştırıp itiş gücü haline dönüştürmüş.

Doğru anlamışmıyım @Smoker .Duman,ateş, ışık gibi akışkan olmayan logialara haki eklenemiyor mantıken. Ama buz,kar,magma gibi akışkanların logia haline haki-koka eklenebiliyor sanırım. Çünkü yapısal olarak daha yoğunluklular.
Evet, Bunu demek istiyorum. Zaten istese de dumanı yumruk sertliğine getiremez. Daha çok hasar vermek için duman yerine kendi yumruğunu kullanması daha mantıklı.
 
@Eustass Captain Kidd Aokiji ve Akainu dediğin adamların meyveleri katı maddeler olduğundan yumruk halini alabiliyor. Aokiji meyvesiyle bacağına şekil verebiliyor. Veya magmanın yumruk haline gelmesi mantıklı durabilir, katı madde olduğu için. Kizarunun meyvesi daha spesifik bir şey. Adam direk lazerle kılıç çiziyor, doğal olarak bir şekli oluyor. Bu kılıcı kokayla da hayal edebiliyorsun böylelikle. Bu meyvelere haki eklenecek olabilme durumu, mantıklı görünüyor bu yüzden. Smoker'ın meyvesi duman, havadan bahsediyoruz. Yumruk halini alması gelmesi kafada oluşmadığından, duman haliyle itip yumruğuyla geçirdiğini düşünüyorsun. Ama okuduğumuz seri One Piece. Diğer adamlara olabilir diyorsan, ki bence olması gerekir dediğin gibi. Yoksa bu adamlar kendi meyve sınıflarına karşı savaşamazlar doğru dürüst. Smoker'a da demen gerekir. Dumanın yumruk haline gelmesi One Piece gibi bir seri için çokta absürd bir şey değil.
 
Bak dün yazdığına katılıyordum bu olmadı şimdi. :( Logia kullanıcıların açıp kapatma muhabbetleri var bunu bilmemen üzdü. Misal Alabastada Ace ve Smoker Logia olmasına rağmen ikisine birden Luffy'nin çarpıp uçurması var. Çünkü ikiside logia formlarına geçmedikleri için. :( Yoksa Luffy'nin içlerinden geçmeleri lazımdı. :/
Biliyordum. Hatta mesajı yazarken dedigin sahne aklıma geldi. Ancak bu da sıkıntılı bir mevzu. Meyvesini kapatınca insan moduna mi giriyor diye düşünüyorsun önce onu sorayım.
 
Ağlıyor ya işte bu bölümde mutluluk göz yaşı yumruğunu da sıkmış. :( Neyden ağlıyor ya. :(
Az biraz insan mimiklerden ve tepkilerden anlıyorsam, o çizimdeki adam sevinçten ağlayan biri değil. Baloncukta sadece noktalar var, tepkili ama replik yok. Mutluluktan olsa bir replik verirdi muhakkak Oda bu karaktere. Ki böyle bir çizimde yapmazdı zaten. Gerçeğin bu kadar şak diye yüzüne vurulmasından tepkili ve sinirli, eli o yüzden yumruk bence. Ağlaması da bunu kabullenemediğinden, vicdanından. Üzüntüden ağladıysa troll, sevinçten ağladıysa daha da troll bir karakter. Her türlü komik adam.
 
Ray-san'in dedigi gibi B.Hakinin en kullanisli ozelligi seytan meyvesi kullanicisinin gercek bedenine ulasmasi. Ornek verecek olursak haki+logia diyebilmemiz icin Kizaru'nun attigi lazerin logia olan Smoker'in gercek vucuduna hasar vermesi gerekir.

Suana kadar bunu kesin bir ornegini gormedik ama "bence" Kata'nin yaptigi saldiri Luffy'i hem jolemsi bacaginin icine kistirip hem de Luffy'den kan alarak bu durumun mumkun oldugunu kanitlamistir.

Evet gayet sacma geliyor ama Luffy'nin hem lastik ozelligini koruyup hem de haki kapli olmasiyla tamamen ayni mantik.
 
Ray-san'in dedigi gibi B.Hakinin en kullanisli ozelligi seytan meyvesi kullanicisinin gercek bedenine ulasmasi. Ornek verecek olursak haki+logia diyebilmemiz icin Kizaru'nun attigi lazerin logia olan Smoker'in gercek vucuduna hasar vermesi gerekir.

Suana kadar bunu kesin bir ornegini gormedik ama "bence" Kata'nin yaptigi saldiri Luffy'i hem jolemsi bacaginin icine kistirip hem de Lufdy'den kan alarak bu durumun mumkun oldugunu kaniamistir.

Evet gayet sacma geliyor ama Luffy'nin hem lastik ozelligini koruyup hem de haki kapli olmasiyla tamamen ayni mantik.
Kesinlikle katılıyorum dediğine. İlk paragraftaki örneğindeki gibi olacak bir karşılaşmada, bu adamların birbirlerine zarar verebilmesi böyle mümkün olur zaten.

Ve 2 yıl sonraki Luffy'den haki kullanmadan bu şekilde kan alınabileceğini pek sanmıyorum. En azından yonkou alt seviyesinde birinin alabileceğinden.
 
Son düzenleme:
Aynı tayfadan iki önemli adamda aynı dezavantaj, olmamış.
beğenmedim ha Jimbe efso idi ona yakışan hareketti daha azı olamazdı zaten ama su olayından sıkıldım.
Elinde şu silah olan herhangi biri OP evrenini baştan sona geçip çok rahat KK olur he. :)

Croco Eneru Ace Akainu BM Cracker Katakuri hepsini rahat savuşturun bunla. :)
 
CC tayfaya gelse bari , tayfanın vasat komedi anlayışı bu adamla tavan yapar.

Brook ile CC götürür işi.
 
big mom birinin hayatını aldığında iki soru soruyo.. Hayatın ya da ....

brook fotoyu kıraken yohoho diye gülerken neden soluna bu luffy kim diye soruyo ki.. başka bişey yazabilirmiş..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık