Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach, CP0'dan da ''kaçar'' , Luffy'den de ''kaçar'' senin kaçar tanımına göre. Ama bu adam kaçmıyor, gereksiz dövüşlere girmiyor. Senin mantığınla gidersek CP0'da, Luffy'de Teach'ten güçlü çünkü gidip onlarla dövüşmedi. Adamın bir çıkarı yok niye savaşsın. Garp ile Sengoku'yu, Akainu'yu saniyeler önce bayıltmış WB ile dövüşmekten çekinmeyen, Impel Down ve Devrimci Üssünü basan bir adam Akainu'dan korkması mümkün değil. Anlaşma iptal olduğu için geri çekildi, CP0'a karşı geri çekildiği gibi, bu kadar basit. Devrimcilerde her dövüşe girmez, Sabo, Dragon bunlarda yeri geldiğinde geri çekilir. Güçsüz veya korkak olduklarından değil stratejik davrandıklarından.



Akainu artık bu işi konuşarak çözemeyeceğiz, iyi öyleyse diyip Marco'ya dalıyor işte. Sen ne anlıyorsun bundan, halen Marco ile dövüşmek istemedi mi zannediyorsun.

Akainu karşısında kim var; Marco - Vista ve diğerleri.
Teach karşısında kim vardı; Marco - Jozu - Vista ve diğerleri, daha güçlü bir grup.

Akainu'nun yanında kim vardı ; Kizaru, Aokiji, ve denizci kuvvetlerinin yarısı.
Teach'in yanında ; Shiryu, Pizarro ve diğerleri. Hiç biri Amiral seviyesi değil.



Marco'da Kairoseki ile kelepçelenip kevgire dönmüş. Marco'da oldukça yorgun durumdaydı.



Akainu'da Marco'ya saldırı yaptı ama etki edemedi Garp gibi. Sen sürekli bunu söylüyorsun ama karşılık olarak sanki Akainu bir şey yapabilmiş gibi lanse ediyorsun. Bunu söylüyorsan Akainu'nun karşılık bir şey yapabilmesi lazım, ama yapamadı.



Arada saniyeler var, hadi bilemedin bir kaç dakika var. Bu adam az önce Akainu'yu yerin dibine yollamış, bu kuvveti var. Akainu'ya gelince WB'nin handikabı yok, Teach'e gelince handikap var diyorsun.
Kardeşim senle anlaşamayacağız. Kizaru ile Aokiji'nin o noktada yanında olduğunu görmedik. Adamın direk sahnesi var. Aokiji ile Kizaru'da orada yok. Ben sana adamın tek başına yaptıklarını söylüyorum. Ama senle biz olmuş olanlardan sonuç çıkarmayı değil olmuş olanlar hakkında tartışıyoruz.:S
 
Son düzenleme:
@Jason
Kim dedi bilmiyorum ama Teach WB savaşında "tek attı" değil de "bi tarafından ter attı" demiştir belki. Kimse o kadar hayaller dünyasında yaşayamaz.
 
En büyük hasarı Akainu verdi, ama öldüren Teach ti demek çok zor olmasa gerek. Nasıl bu kadar hararetleniyor konu hayret
Yahu adam zaten ölüyordu. Teach tam olarak öldürmüş bile sayılmaz. Kafasının bir kısmı gitmiş. İçi magma havuzu olmuş bu adamın. İki hasarı da Mangaka net bir şekilde göstermiş. Evet top yarası kılıç yarası mermi yarası da var. Ama 562 tane mermi yarasını göster desem gösteremezsin üzerinde. WB'yi öldüren yaralar onlar değil. WB'yi öldüren yaralar o iki ağır saldırıdır. Kimse de WB hasta değildi handikaplı değildi demiyor. Ama o WB'yi o şekilde bile en güçlü adam olarak görenler var. İşte Akainu o adamın ölüm sebebi oldu. Bu bu kadar basit bence.
 
Ben saldırıyı sezip bedenini ayırdığını düşünmüyorum. Saldırıyı aldı hatta etkilendi de. Panellerde çizilmiyor ama Akainu'yu durdurdular orda. Ace ölene kadar Luffy ile konuşuyorlar orda Akainu tekrar hamle yapmıyor oraya o süre içerisinde. Ancak haki kullananlar karşı koyabiliyor Akainu'ya. Ama ciddi hasar almadı. Bunu da o zamanlar logia-haki ilişkisini iyi oturtamamış olmasına bağlıyorum mangakanın.
Ben de senin gibi düşünüyorum.
Bir de Marco ve Vista'nın Akainu'yu durdurması tek bir kareden ibaret değil, daha önce fark etmemiştim :) Ace ölünce, Akainu Luffy'e saldırıyor ve Marco tekrardan durduyor.. Ace ölene kadar epey bi mücadele ediyorlar orada. Bunu fark edince Vista ve özellikle Marco'ya olan güvenim daha bi arttı.
 
Doflamingo nasıl Luffye G4 halinde atleat tekmesi vurup hasar veremediyse, Marco ve Vista da benzerini yaptı. Vurdular ama Akainu'a zarar veremediler. Saldırı sadece can yaktı ama yetersizdi.

Akainu haki olarak belli ki tümenlerin üstünde . Ayrıca o savaş sürse Shanks gelmese yani tümenler kaybedecekti Akainu karşısında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık