Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 863 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ah luffy buraya tayfayı getirseydi ne güzel olurdu. Zoro burda olsa bir şekilde katakuri tutulurdu. Smothiyide tayfa tutardı. Gerisi sesten pert zaten. Lufyde güçsüz moma king kong ile 2 tane çaksa zaten ayağı deyince bile o halde yaralanıyormuş 2 kk ya tuzla buz olur. Sonra adadakilerin ruhu dönünce luffyi kurtarıcı ilan ederler... Partiler ardından yeni yonkou luffy. Sonra direk kaidoya gider. Yonkou olup direk diğer yonkouya giden adam olur. Vay be ne luffy fanı olurdum o zaman.
 
Bir bölümde bu kadar farklı kişi tarafından bu kadar çok aksiyon. Çok hızlı ilerliyoruz. Yankou olmuş adam evet meyvesiz de saf güç ile güçlüdür ama bu yaşamdan çalma olayı tam bir fiyaskoymuş. Güçlü adamlar da bu tarz korkuların olması çok zor. Jinbei den yine güzel hareketler gelmiş bu adam bize raftel yolu için lazım muhakkak tayfada bir balık adam olması gerekir diye düşünüyorum zeval gelmeyecek ve tayfaya katılacaktır hemen peşinden de Ceasarı alıyoruz :) Katakurinin meyveside aman aman çıkmadı tamam çoğu meyvenin bir şeylere dez avantajı var ama böyle tak diye etkisiz kalınca da insan haz almıyor. Brook tayfanın kurnazlığını Sanjiden devraldı resmen fanları da git gide artıyor gibi.. Bu arada Carmel de patates oldu.. plan sorunsuz gidiyor.. Hop 2 bölüm sonra bir bakmışız gemi ile kaçıyorlar..
 
Hızlı işleneceği editör tarafında söylenmişti.

Katakuri'nin meyvesi de yapışkan meyvesi. Rakibini yapıştırıyor. Ve çözücüsüne bakarsak bu su bazlı yapışkan. :)
Peto peto no mi vardı filler arcta onun gibi birsey herhalde.

Ayrıca Katakuriye şimdi kanım kaynadı. Ahahah meyvesi çok sexy. Keşke ağzı da troll çıksa tüm karizmayı çizse Oda hahaha.

Momun gözleri dönüyor du en son sayfada. Sonra diyorki yeniden yap pastayı çok saçma. Gelmiş Jinbei ile muhabbetler falan bu Mom çok kaygısız la pek sinirlenmiyorda. Sanki arcta yonko yok gibi. Bilmiyorum 2 bölümdür Mom'un hareketleri hiç yonkovari değil baya baya pasif takılıyor. Foto kırıldı gösterimicek bize Oda tam gücünü bu kadının.
Ayrıca Momun gücünün korkusuzluk antisi olması zaten normal bu adamlar cer çöp mü ki. Korkup ruhlarini teslim etsinler. Katakurinin meyvesi. <3 ben ya çok sevdim. Hahahah
 
Jinbei ölecek. Bunlar hep ters köşe için yapılmış kurgu oyunları. Jinbei Yonkou'dan korkmuyor diye okucu'ya yem atarken bir bakmışız pert.
Benim de öyle bir düşüncem var ama bu sefer kendinden geçmiş Luffy'i kim kaçıracak? Jinbei misyonunu devralacak adam yok. Pedro belki olabilir.
Şaka bir yana Jinbei ölürse, inme ihtimali epey düşer. Çünkü inecek olsa olası vs'lerde Jinbei destek sağlayacak en güçlü adamlardan biri. Jinbei'yi ölü gören Luffy'de ortalığı birbirine katmadan ayrılamaz. Mom'ın düşmesi de Luffy'nin kaçması da olası durumlar olmaz. Jinbei'de ölüm kokusunu en baştan alıyordum ben ama şu durumda sıkıntılı duruyor.
 
jimbei bu bölümde karizma kasmış resmen spoilere göre.. katakuri ilginç bi meyve yemişe benziyor.. böylelerin de tuhaf dezavantajları oluyor genelde.. jimbei etkin bi rol alacak gibi gözüküyor.. özellikle katakuri konusunda..
 
Bu arada bu bölümdeki renkli sayfada 600'den fazla karakter varmış. Luffy hariç hepsi geçmiş bölümlerki halleriyle yer alıyormuş.

Haftaya da Golden Week'ten dolayı Shonen Jump yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık