Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 702 Bölüm Yorumu / 703 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro kılıcı kaybedince çareyi bizim tv kanallarında aramış vaybe ilerliyoruz :D
Edit: Çok iyi olmadı ama olsun ben yaptım :D
 
shusui yi moria nın adamı ( ismini unuttum.) çalmış olabilir dofy ye hizmet falan ediyorlardır ve bizim grubu ayırmaya çalışıyorlardır.bu arada oda yazdıklarımızı okusa sabo yaşıyor der.:D
 
Mera mera bu aşamada 2kisiye yakistidiyorum.
1. Ace
2. Luffy
Bu ikisinin dışında birinin yemesin görmek istemem. Farklı birisi yerse seride soğumaya başlarım. Bu ikisinin disinda bii yiyeceğine meyveaonsuze kadar kaybolsun daha iyi.

Frank baba adam olduğunu gösterdi. Luffy ve diğer millet sağa sola ayrılırken. Frank nin luffyi tutup, birsey gördüm benimle gel demesi büyüklüğünü gösterdi.

Tabikide en büyük ovguyu devrimin oğlu Caribou aldı. Bu adamın tek başına giremeyecegi yer yok. Şimdide devrim işine girdi. Boru mu hem yakışıklı, hem cengavere. Caribou aylarında 1 kişi bile yok şu seride.
 
meyveyi yiyebilme durumlarına bakıyorum.artık uğraşmamak elde değil çünkü.

1.luffy: abisinin meyvesini almak isteyecektir tabikide.hatta ace in meyvesinin tadının nasıl olduğunu merak ediyorum deyip meyveyi mideye indirebilir.:Dama tayfada bir tane zeki varsa luffy yi o meyveden uzak tutar.
2.zoro:zoro dediğimiz adam bir kılıç ustası başkasının gücüyle değilde kendi çalışarak en iyi olmak istiyor ace in meyvesini yerse durduk yere büyük bir güç kazanacak zoro ya uymaz.
3.sanji:yaptığı ateş tekmesi (ismini unuttum)ve moria nın adamıyla kapışırken alevler içinde gösterilmesi meyvenin sanjiye daha yakın olduğunu gösteriyordur belkide.ama sanji dediğimiz adamın yukarıdaki yorumlarda geçmişti hedefi bir denizi bulmak adam efsanevi deniz all blue yi arıyor.ve iyi bir yüzücü olduğunu gördük.
4.usopp:yerse çok güçlü olacağı belli ama yani adam tayfanın nişancısı gerçi ace o meyve ile ateş kurşunu atıyorduda:Dzaten benim bildiğim usopp meyve yememe hastalığına tutuldum deyip tüyerdi.:D
5.nami:nami de yeyip meyveyi kullansa kesinlikle çok güçlü olur ama büyük ihtimal olamaz yanıyorum gibi bir ifadesi olurdu bence.zaten havayla ilgili bir çok şey biliyor nami ye gitmez bu meyve.zaten nami meyveyi bulsa satışa koyardı.
6.franky:bu adama daha ne yazım adam robot kendi bedenine şeytan meyvesi yedirmiş gibi bir sayborg yapmış kendisini.bu logia yi yese sayborgluğu kalmaz adamın.


dofy yenildikten sonra bir şekilde akainu nun eline geçebilir.

ufo 44 için yazıyorum belki dolaşır dolaşır cariboo yu bulur.:D

dragon un adamları meyveyi ele geçirebilir.

luffy meyveyi gemide bir yere koyar.
benim görüşüm luffy dofy yi patakladıktan sonra meyveyi alır ve marco ya verir.:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık