Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860: Parti 10'da Başlıyor

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 138 74.2%
  • Orta

    Kullanılan: 43 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.7%

  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bir kapağa birde Katakuri'e bakınca.

Yok ağa Crocodile daha karizma her türlü.
Adam patron.
 
bu katakuri çok karizma görünüyor bence kesinlikle karizmasını çizecek bir özelliği var. Pica'da hem meyve hem de tip olarak iyiydi ama sesiyle oda bizi trolledi. Bu katakuri de de mutlaka luffy'nin dalga geçeceği bir özellik çıkacak demedi demeyin :D
 
Adam geleceği görebildiğine göre bi nebze de olsa haki masterlığı var diyebiliriz. Meyvesiz çıkar umarım. Bacak şovdan Sanji diyelim demesine de Sanji'ye beş bacak daha lazım bu adamla kapışabilmesi için bence. Hani Oda, Sanji'nin olumsuz imajını Katakuri'yle eşleştirip poweruplar falanlar filanlar ile yıkma yoluna da gidebilir. Ama yine de bu tek başına eşleştirmeye yetmez. İnu ve Neko bile muhtemel sağ kol olmayan Jack ile denk dövüşebilmiş insanlar. Katakuri'nin sağ kol olduğunu varsayarsak, hem ödül hem statü açısından Jack'in üstünde olan Katakuri, güç olarak da rahat üstündedir. Cracker bile dayağını yemiş yemesine de ayaklanmış sonrasında. Velhasıl olacak şey değil.
Bu adam Sanjiye fazla gelir doğru benim eşleştirmemin bir diğer sebebide senin dediğin gibi bu adamın Obs. hakisi çok yüksek. Sanjininde tayfa içinde en güçlü Obs. hakisine sahip olduğuna dair teoriler ve gözle görülen somut deliller var.
Buradanda bağlayabiliriz diye düşündüm.
 
İyi güzel hoş diyorsun da seneye de Zoro'nun senesi olacak. Sence mangaka Zoro'nun amca oğlunu, anasını-babasını açıkladım deyip bırakacak mı Zoro'yu ? Yoksa hayvan gibi power up mı verecek ? Üstelik burada tezat bir durum var. Madem Sanji'nin geçmişini ve aile bağlarını açıklamak "Sanji'nin yılı" için yeterli bir durum o zaman neden bu çocuğun "gen" olayı gündeme getirildi sayın @amaneden ?
Ben Sanji'nin yılı açıklamasının gerçekte nasıl olduğunu söyledim. Konunun diğer yönleri beni ilgilendirmez, o sizin aranızda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık