Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 860: Parti 10'da Başlıyor

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 138 74.2%
  • Orta

    Kullanılan: 43 23.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 5 2.7%

  • Kullanılan toplam oy
    186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda sanki anketi biliyormuş gibi, bir bölüm Koca Ana düşer, bir bölüm de kesin düşmez temalı çiziyor. Bu nasıl adam, bu adamın gözü önünde siz planı uygulayabilecek misiniz?
 
Bölüm müthiş. Nihayet beklenen an geldi. Katakuri mükemmel, direk fanı oldum adamın. Bege'ye laf atıyor ya inceden, bence sakat bi herif olduğunun farkında. 5 sn kuralı yalan olacak gibi. Davetlilerin arasında gazetecinin olması da her türlü büyük olayla noktalanacağını gösteriyor. Bir de bence bu davetlilerden müttefik falan çıkmaz. Partinin bu kadar zıt olgulara tema olması çok enteresan. Atmosfer çok güzel yansıtılmış. Heyecanla kanlı olayları bekliyorum. Katakuri bizimkilerden birini öldürse çok güzel olur. Jinbei'yi öldürsün işte, sürekli ben ölücem sancısı veriyor etrafa zaten tayfanın adamı da değil vakti doldu ölmeli artık.

@Taisho Ya arkadaşım kıskanıyor musun sen Katakuri'yi? Nedir bu sürekli overrated mesajları ya bırak seveni sevsin, abartanı abartsın. Heyecanımızı yaşayalım :p
Bende kaç haftadır düşünüyorum bizimkiler iş yapacak belli ama dünyaya duyuramayacaklar yazık olacak falan diye içim içim yiyordu. Bir gazetecinin gelmesi cidden çok güzel oldu. Mugivaraların namı biraz daha duyulacak.
 
Haydaaaa ben BM iner demiştim katakuri nin tip efsane aga.Marco dahil şuana kadar gördüğüm en cool sağ kol.Bu adam bege dahil milletin aklını alır.Adaya shanks vari bir girişle ya bir amiral gelmeli yada schi yoksa bu noktadan sonra azdan az çoktan çok gider.
 
Tüm planın işleyip Bigmomın indirdiğini gösterse mangaka.Öteki sayıda Katakuri geleceği gördü , önceki sayıda olan herşey onun geleceği görmesiydi deyip Bege ve adamlarını kazığa oturtsalar , 800 küsür bölüm içindeki en efsane bölüm olurdu :sapkali:
 
Enies Lobby iste ya.

Robin=Sanji

Lucci=Mom (Lucci, Jyabura ve Kaku'dan bariz güçlü idi, burada da Mom aynı şekilde)

Kaku-Jyabura= Katakuri-Smoothie (bunlar da geri kalanlardan bariz güçlü, dikkat edin Cracker ve Snack önceden aradan çıkarıldı, iki saglam kaldı. Şu an için bunlardan sonra Tamago geliyor desek, bunlarla Tamago arasındaki farkı hesap edin işte)

Dövüşler konusunda iki ihtimal var:

1- Bu kısım da Enies Lobby gibi olacak, bizimkiler birden uçacak. Bu durumda Katakuri'yi yenene yıkımcı koymaz, Mom ile Kaido arasında pek fark yoktur düşüncesi yanlış olabilir, belirgin fark var demektir bu. Ki Kaido zaten teke tekte alırmış, yani kaptanlar arasında belirgin fark var. Tayfa da kaptanın yansıması oluyor genelde. Olabilitesi var yani.

Zaten sürpriz olmazsa Kaido tayfası ile de Karasakal tayfası ile de teke tek kapısılacak, bu mantıkla yıkımcıları yenen adama Shiryu koymaz, Pizarro koymaz diyebilir miyiz? Aksine kesinlikle ıkınarak yeneceklerdir Karasakal tayfasını.

2- Luffy+X, Sanji+Jinbe vs kombolar olacak, öyle indirecekler, tabii gene de güç artısı almıs olacaklar. Sonra da Kaido arcında Sanji tek başına, Jinbe tek başına yıkımcı indirecek.
 
Tekrar tekrar baktım da bu katakuri bizimkilerden birinin canını alabilir. Kayıp vermemek saçma olur zaten bana göre.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık