Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 702 Bölüm Yorumu / 703 Ön Görüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@brocker, tadı kötüydü diyordu. Bu special'de gösterilen ilk bölüm(ilk bölüm dediğim şey Luffy'nin meyve yemesi, Shanks olayı falan) manga'nın ilk bölümüyle aynı. Onun dışında animenin ilk bölümünde değişiklik yapmışlar manganın ilk bölümüne göre.
 
Kuzan, Smoker'ın yanındayken; bizimkiler yoldaydı. Kuzan'ın gidişinden sonra Smoker üsten gelen gemiyi bekledi. O geminin ne kadar sürede geldiğini bilmiyoruz, ama gemi gelene dek rapor veremeyeceği kesin.
Gemiyi kendi çağırmıyor mu? Yani den-den mushi yok muydu? Aokiji'nin gidişinden hemen sonra rapor vermiş olabilmesi ihtimalinde böyle düşünüyordum.
 
701 sonrası yaşlı adamın amiral olmadığını düşünüyordum hatta hala öyle düşünüyorum. ama oda öyle bir diyalog hazırlamış ki tam ters köşelik. önce yaşlı adamın adresi verip zararı buraya gönder demesi ve işletmeci amcanın şekilden şekile girmesi, luffye de ikimizin iyiliği için bu soruyu cevaplamamak daha iyi olur demesi de hemen kafada soru işareti yaratıyor.

belki de yaşlı adam dofun amcası dayısıdır. sürgüne gönderilmiş ve geri gelmiştir, kimsenin tanımaması ve luffye kim olduğunu söylememesi bu yüzdendir. heh zararın gonderilmesi için verilen adreste büyük ihtimal kraliyet sarayı falandır.:)

703 büyük ihtimal geri kalan iki grubumuz arasında dağılacaktır. bir kısımda law ve yanındakileri green bit yolunda görürüz. diğer kısımda da nami ve chopperı gemide ağlarken.
 

RıZor

Fujitora'nın bizimkilerden sonra adaya çıkması mantıklı.
Kör adam kimliğini neden gizlemektedir.
- bir görevde olduğundan deşifre olmak istememesi, görevde ise birisinden emir aldığı mumkün olabilir.
- luffy'nın kim olduğunu bilmediğinden ötürü çıkarlarının aynı veya karşılıklı olacağını düşünmeside mumkün değil.
Zoro'nun kılıcını çalan periler, dof'un adamları ise kılıç, grubun kendini açığa çıkarması için turnuvada ödül olarak verilebilir.
luffy girmezse turnuvaya zoro girsin gibisinden.
Spartacus savaşları gibi birsey bizi bekliyor.
 

bhdr

Ah Zoro turnuvaya girse de izlesek :)
Franky de çok karizmaydı, bu adam kabadayılığın hakkını veriyor :good:
 

icdedpeople

Şu sayfada aşağıda Baby 5'i vuran adam da oyuncak bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık