Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Craker vs. Jozu

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    120
Görüşünü ne değiştirdi?
Wb her önüne geleni tayfasına almış, çöpleri doldurmuş diyorlardı. Diğer yonkou adamları sanırım.

Kesinlikle. Adamlar aile maile ayağına evrenin en sağlam ekibini kurmuşlar. Bir de düşün ki Ace İki sene sonra da olsaydı...

Mangaka herşeyi misler gibi ayarlamış. Wb 72 yaşında.. Genç olsa Luffy bıyıklarını dövemez :) Ace'i öldür, ölmese olacak bir canavar.. Kalan Wb korsanlarını da müttefik yap baba. Ohhhh. Yollar 3 geliş 3 gidiş :)
Jozu belki de hiçbir yonkou adamına kaybetmeyecek güçtedir. Marco çok özeldi ve bence Marco bile Jozu'yu yenemeyebilir. Yenilmez kendi ama yeneceği de şüpheli.
 
Jozunun vuruş gücünden yola çıkalım.
G4 kadar var mıdır?
Bence o güçte değil vuruşları

Cracker'i bazı zırhları G4 organ vuruşuna bile dayanıyor.

Jozunun vuruşlarını G4 ayarı saysak bile zırhları kırdıkça Cracker hemen topluyor geri.

Benzer şekilde Cracker de Joza zarar veremez kolay kolay.

Bu dövüş çok uzun sürer.
Ve ne kadar uzun sürerse Cracker o kadar avantajlı.
Jozu yorulduğu an Pretzel ile hasar verme oranı artıyor Cracker'in.
Luffynin G4'te kolunu kesmeyi başaracak haki seviyesi var bu adamın.
 
Bunu komple dondurduydu yanlis hatirlamiyorsam.ölse bi mezarda buna yaparlardi herhalde.
Hatırlayamadım tam orasını. Tüm olarak donmamıştı sanırsam. Ölmedi ama BB ile olan savaşta ölmüş olabilir.

Not: Aokiji vs Jozu da tam olarak "Sen vurursun dikiş atarlar, ben vururum toprak atarlar." sözüne dönmüştü. :D Aokiji gafil yakalandığında sadece dudağı kanadı ama Jozu aynı durumda kolunu bıraktı.
 
Beyler Jozu bile Cracker'in kuklalarının defansını aşamayacaksa Beyazsakal tayfasından kim aşacak? Cracker tek başına Beyazsakal tayfasını alır o zaman?
 
Beyler Jozu bile Cracker'in kuklalarının defansını aşamayacaksa Beyazsakal tayfasından kim aşacak? Cracker tek başına Beyazsakal tayfasını alır o zaman?
Toplu halde alamaz. Saldırı yapacağı anda da açık verir, on tane adamı savunurken de açık verir. Dayanıklılığı iyi değil zaten, kolay perte çıkar. Ancak teke tekte Marco'yu dahi alma ihtimali var.
 
Elmasın yanma derecesine bakacaksın, erime değil. Erirse daha kötü, ama yanar mı yanmaz mı, Ace rakiplerini yakarak yeniyor, bu sebepten eritmek vur değince öldürmek oluyor, yakması yeterli.

850 derecede yandığı söyleniyor, en fazla 1500 kadar dayansa bile magmanın 2000 derecesi elması yakmak için yeterli. Sen eritmekten bahsediyorsun, eritmek ile yakmak arasında dağlar kadar fark var, eğer yakmak yeterli olmasaydı Ace'in meyvesinin hiç bir özelliği kalmazdı.



Jozu'nun %100 saf olduğunu nereden çıkardın, ayrıca elmas ne kadar sert olursa kırılma riskide o kadar artıyor. Esneklik oranı yok, lastiğin zıttı gibi düşün. Lastik nasıl kesmelere karşı zayıf, elmas bir o kadar dayanıklı, lastik nasıl darbelere karşı kırılmaz ve ezilmez, elmas ise darbelere karşı bir o kadar kırılgan ve parçalanır durumda.
Sende ki bu sınırlı kimya fizik bilgisi ile tartışmak yersiz gibi gözüküyor. Elmasa kırılgan diyebilen bir düşünce bana bisküvi yi koruyor anlamak mümkün değil. Yanma ısısı dediğin olay karbon bazının havada molukuler bazda ısınması sonucu olan bir şey bu elmas maddesi ile aynı olmasına rağmen aynı şey değil. Elmas sadece karbonun bir araya gelmesinden oluşmuyor muazzam basınç ve ısı da gerekiyor meydana gelmesi için zaten elementi var eden şey basınç ve baskı iken sen darbeye dayanıksız diyorsun.. Diğer bir konu Elması 1500 derece yakar diyorsun 10,000 derece ile Luffy Accino'a yumruk atıyor ama hiç bir yeri erimiyor vs. ?

Saflık konusun da ise One Piece de kim hangi meyveyi yediyse bu meyvenin saf gücünü elde eder. Luffynin lastiği unlu Paket lastiği değil veya Gild Tesoro 14 ayar altın kullanıcısı değil bu meyveler oldukları veya kullandıkları elementlerin en saf hallerinde.

Son olarak Jozu Cracker'i üzerine tüküre tüküre döver.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık