Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 859: Yonko Suikast Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Dünya'da Luffy'in h. haki kullanarak yonkou oluşumunu büyük ölçüde zayıflatacağını düşünürdüm. Dressrosa'da bir show beklemiştim fakat Oda bu bölümle Yeni Dünya'nın h. hakiye dayanıklı olduğunu ispatladı. Koca ana h. haki salınca bazı hizmetçiler bayıldı deniliyor. Koskoca BM bile sadece hizmetçileri bayıltıyorsa Wb'nin gemisindeki Shanks'ın haki salması bayağı süper bir güç gibi duruyor.
Caramel ana dedikleri kişi BM ile yakın yaşta veya büyüktür kanımca. Luffy'İn annesi değil de babaannesidir belki. Garp'ın yavuklusu :D
Bege'nin plana göre Ceaser'ın aynasından kaçacaklar. Ceaser'ın tayfada yer etme ihtimali güçlendi biraz gözümde.
Bege'nin çocuk ağlayınca ağzını büzüştürmesi de güzeldi. Sayko da olsa varmış içinde biraz insanlık. Judge'den daha insan şu an gözümde.
Puding yine insanların hafızasıyla oynamam gerekecek diyor. Bu işin sonu da Dof'un Sugar olayına dönecek gibi. Acaba ne çay partileri oldu, kimler harcandı da kim vurduya gitti dediler.
 

Sanji Winsmoke

Maalesef tüm yorumları okumadım ama dikkatimi çeken noktalar şunlardı.

-Pudingi başından beri hiç sevmedim ama itiraf edeyim çok güzel bir gelin olmuş.
-Big Mom'ı yaralamak istiyorlar ama yanılmıyorsam Brook zaten yaralamıştı, açık bir yarası var.
-Bege'i bile sempatik hale getirdin ya Oda, daha ne diyeyim :D
-Başından beri düşüncem değişmedi Sanji'nin Pudinge vuracağını düşünüyorum, hele o işaret sinyali konuşması düşüncemi daha güçlü kıldı.
 
Arkadaşlar şimdi şu var bize boşa göstermedi oda vinsmoke ailesinin zehri giderdiğini. Olayda zehir çevresinde dönüyor. Şimdi 2 ihtimal var. Ya bu zehri bizimkilerden biri( büyük ihtimal luffy ) yicek bunlar kurtarıcak o şekilde. Yada vinsmokelar momun yanında olcak onu kurtarıcaklar vede bundan sonra vinsmoke ailesini kurtarmaktan vazgeçicez. Sizce hangisi olur veya oda zehir silmeyi başka ne için gösterdi. Bence bu çok önemli. Bizimkiler roketi ateşlerden luffy pastadan çıkıp roketi yiyormuş. Laps :)
 
Şurada yerimi alayım söz uçar yazı kalır.. BM'ın bahsettiği fotoğraftaki Caramel Ana çıkma ihtimali olan kişi %80 Crocodile olabilir. Troll değil kendi ciddi düşüncem :))
 
Şurada yerimi alayım söz uçar yazı kalır.. BM'ın bahsettiği fotoğraftaki Caramel Ana çıkma ihtimali olan kişi %80 Crocodile olabilir. Troll değil kendi ciddi düşüncem :))
Zaten Croco için Luffy'nin annesi teorileri de mevcut. Taşlar yerine oturur, bu adam her yere uyuyor :D

Caramel Ana = Luffy'nin Annesi = Crocodile.
 
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bu Bigmomun gerçek görünüşü bu değildir belki ondan çizik falan almıyordur. Kraker gibi o vücudun içinden başka birisi çıkabilirmiki acaba?
 
Eski bölümlere baktım şu dikkatimi cekti:
Pound Cracker'e ben senin baban sayılırım dediğinde , Cracker bunun önemi yok Anaya göre diğer 43 kocası sadece "yabancı " olan sıradan insanlar. Arada kan bağı felan yok.
Diyor

Şimdi bu kocalar gerçekten kocası olmamışsa ve çocuklar Mom'un kendi dogurduklari değilse.

Birde o resimdeki gerçek Mom ise ve ruhu o resme hapsedilip yıllardır bir başkası olarak gördüğümüz BigMom kişisi tahtta oturuyorsa.
Bu işin altından da Puding çıkarsa o zaman işler arapsaçı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık