Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var işte yahu. Küçükken zaten fark ortada ve aldığı eğitimi vs çok daha üst düzey. Luffy meyveyi kontrol etmeye başladıktan sonra ivmesi epey arttı. Fiziksel anlamda Ace'e kafa tutacak düzeydeydi bence ama Sabonun durumu farklı. Oda onaylı bi bölüm var elimizde ve adam k.haki, b.haki şov yapıyor, tek başına kale yıkıyor. Tek el hareketiyle. Babası bi Roger, Dragon değil diye mi artık küçük görülüyor anlamadım. Isshoya karşı olan vsler net. İkisinde de tüm ciddiyetiyle dövüşmedi Issho ama yine de fark ayan beyan ortadaydı. Fiziksel gücüyle yaptığı bi teknik Isshonun meyve saldırısını engelliyor. Tamam Luffy lastik etkilenmez ama karşılık olarak da fiziksel bi tepki veremedi. Kaçtı çekimden. Raging Tigerda ise Sabo ayakta durdu sonra karşı saldırıya bile geçti ama bizimki havalardaydı o an. Luffy o saldırıda nalları diker demiyorum ama karşılık verme, dayanma, ayakta durma gibi konular Saboyu öne koyar tabii ki.

Bu daha çok amelewalk.
Küçükken fark olması normal dostum. Luffy daha 7 yaşında ve aralarında 3 yıl fark var. Ayrıca lastikten dolayı doğru dürüst yumruk bile atamıyor. Böyle bir fark olması neyi değiştirir. Önemli olan aynı yaşta olsalar onlardan geri kalacağını düşünüp düşünmemende. Onu geç yani...

Ben öyle üst düzey bir şey göremedim. İshho'ya olan vs'de de bir şey göremedim. Luffy ayrıca Doflamingo ile olan bir savaştan yeni çıkmış. Fuji'ye karşı cidden bir düşmanlık sezmiyor. Yani çokta ciddi bir dövüş yok aralarında. Fuji'nin o geniş çaplı saldırısı Luffy'e etki bile etmiyor.
 
Issho baştan dövüş amacı olmayan biri.

Yoksa Lffy elephant gun ile vurunca bu adamı metrelerce uçurdu , üstelik Issho kılıcıyla saldırıyı bloklamaya çalışırken.

Aynı saldırı Cracker'i etkilemedi kıpratmadı bile.

Cracker çok daha iyi performans sergiledi görünene göre İssho'a kıyasla.

Issho çok tuhaf adam . Güçlü ama güç gösterme meraklısı değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık