Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano'daki Zoro Hakkında

Wano'da Zoro'dan bu tarz davranışlar görebilir miyiz?


  • Kullanılan toplam oy
    128
Fazla umut bağlamayın Zoro'ya. Herkes diyor Zoro böyle biri değil,yapmaz,imkanı yok, aynı şeyler 1 arc önce Sanji içinde deniyordu. Senaryo uğruna kimin karakterinin nasıl değişeceği belli olmaz. Aslında Zoro yanlış şeyler yapabilire atacaktım oyumu. Ama son kale Zoro son umut diye kararsıza attım. #KurguKurbanıOlma
 
Zoro diğer karaktersizlerle bir tutmayın. Velev ki yaptı kesinlikle cogumuz hak veririz aynı usopp olayındaki gibi...
 
Zoro'nun Zeff gibi bir yakını olmadığı için bir şey yapacağını zannetmiyorum ve Zoro Sanji'den dolayı bir şey yapmaz. Luffy'i korumak amacıyla yaptığını anlar (beyinsiz değil yani) Ayrıca Sanji tayfadan ayrılacağını söylemedi ki sadece gelişen olaylar sebebiyle kendisinin dönemeyecegini dile getirdi. Canını Kuma'ya verecekken önüne geçip onun yerine benim canımı al diyen adama da güvenmezse ve olay çıkarırsa salağın tekidir demek ki. Ya da geneli değil de sadece gündemi düşünen bir angut.
 
Zoro'nun Dünyanın en iyi kılıç ustası olma adına tayfasından ayrılacağına ihtimal vermem. He ilk başlarda evet hayali tayfanın üzerindeydi. Şimdi bakınca hayaliyle tayfası zaten paralel ilerliyorken tayfası daha ağır basmış durumda.

Kuina'ya da duygusal falan bakmaz. Tam tersine yenecek bir rakip olarak görür. Zoro lanetin vücut bulmuş hali. Duygusal falan zor. Oen Piece'nin en güzel epik replikleriyle karşılaşabiliriz.

Sanji ne güzel karakterdir ya bir türlü çekilemiyor, kıskanılıyor. Reyiz Yakışıklı ayrı bir karizması var ne de olsa :)
 
Zoro lafını yemez. Kaptanına saygı duymayan adamla işim olmaz vs dedikten sonra hele.
Şu tayfada böyle omurgasızlıkları hiç yapmıcak kadar kararlı ve net bir Brook vardır bir Zoro. Bunlardan öyle hareketler gelirse büyük yıkım olur benim açımdan. Karakterleri darmaduman olur.
 
Bu tarz hareketler yapmayacağından emin olduğum tek karakter Zoro'dur. Aynı şekilde; bu tarz bir hareket yaptığında affetmeyeceğim tek karakter de Zoro'dur. Çünkü karakterin tüm temel taşlarını parçalamış olur Oda. Ortada Zoro diye bir şey kalmaz.
 
Bak durumda Zoro ne yapar biliyor musun. Çıkar Luffy'nin karşısına, "bak kanka shogun hocammış, küçükken öldüğünü düşündüğüm en iyi arkadaşım karşıma çıkı, ailem rehin tutuluyor, sana saldırmasam hepsi ölecek. Ne yapacağımı bilemiyorum" der. Luffy de paşa paşa dayağını yer arkadaşı için, gerekirse gider ölür. Veya ölü taklidi yapıp içeri sızar, birlikte plan yaparlar falan. Ama ikisi arasında bozuşma olmaz. Olmamalı. Gerçekleri kendine saklamanın anlamı yok Sanji'nin yaptığı gibi.

Zaten böyle bir şey olmayacak, olmamalı yeniden. Hele Zoro gibi bu meselerden birini bizzat çözmüş, tavrını ortaya koymuş, Sanji'nin yaptığına kızmış biri asla yapmamalı.
Zoro'nun tayfayı düşünüş biçimi doğrultusunda bence de senin dediğin gibi kaptanından habersiz, gerçekleri saklayarak bir şeyler yapmaz. Çıkar karşısına konuşur. Kaptanının izni varsa gider yoksa da ya gitmez ya da kendisi ile ter düşer ve sonsuza kadar bırakma kararı alır.(ki böyle bir duruma kadar ilerlemez bence durum.)
 
Oyumu zamanında "Hayır. Kuina, Wano ve hatta ailesi bile işin içinde olsa Zoro yapmaz." olarak kullanmışım. Hala fikrim değişmedi.

Zoro böyle bir şey yapmaz kesinlikle. Ayrıca yazmışlar Sanji içinde 2 arc önce böyle bir şey yapmaz deniliyordu diye. Ben Sanji için böyle bir şey düşünmem. Yapabileceğini düşünürdüm. Sanji ile Zoro aynı kefeye konamaz.

Zoro böyle bir şey yaparken çizilse cidden insanı seriden soğutur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık