Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyveyi Kim Yemeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benım dusunceme gore meyveyi kimse yemiyicek ama biri yerse o Luffy olmalıdır. Kardeşinden bir parça taşır en azından.
 
logiaların elementsel güçlerinin yıkıcılıgı sabit.bunun tartısması dönmüş ama, smokerın dedigi gibi her logianın belirli bir sınırı var.mesela mera merayı yiyen hemen entei yapamaz.ama muhtemel o meyvenin en büyük saldırı gücü o.zamanla cıkabilecegin en üst nokta o yani.meyvenin gücü sabit,sınırına gelicek olan ve saldırı ceşitliligini sgalıyacak olan kullanıcı.

sanjide olmasını istememin nedeni bariz aslında.bu adam elleriyle kimseye vuramıyor.ama gördük sadece tekmeylede bir halt olmuyor.daha vergo bacak kemigini catlattı.animallah jozu ayarında bir hayvan gelse vursa, bacaklarını kırar.2 sene önce kıcı kırık, pxte bacagı kırılcaktı.eger mera mera no mi yi yerse, ellerini kullanmaz.elleriyle ateşi kullanır.normal formuna gecip bacaklarıylada yine asılır.logialar,logia formlarını kapatabiliyor.sanji ayarında bir adama bu gücü verirse, meyveden maximum verim alırsın.ve sanji acei gecer.

ace hep ateşi kullandı gördük.sanji kendi özgün tekme sanatınıda kullancak.üstelik 2 tip hakisi var, bence harika olur ve kk tayfasına yakısır.zoro zaten su an sanjiden önde ve güçlü bence.ivankovun egitcegi adamla,mihawkın egitcegi bir olurmu.tam denge olur.ve luffyle asık atar demiş bazı arkadaslar.daha luffynin hiç bir seyini görmediniz diyorum :D sanji mera mera yesede, luffy onu yerden yere vurur.adam daha ciddi bir surat ifadesi bile takınmadı dövüsürken.o yüzden sanji daha makul.e.odanın en cok övündügü sey,luffynin lastik olması ve bu bas kahramanla bu kadar yıl basarılı olması bunu degiştirmez ;)

momoya gelince o lanet velede,yagmurlu havada su yok.elime gecse yerden yere vurucam :mincika:
 
Ben meyveyi luffy yiyecegini akainu ve bb'den abisinin öcünü abisinin mevyesiyle alacagını düsünüyorum.Haa olurda sanji yerse meyveyi zorunun dehşet bi power-up yaptığını düsünürüm.
 
Luffy zaten aç. Dof da gördü Luffy'nin ne kadar et sevdiğini. Koyar bir et parçasının içine. Gömer Luffy'e. Sonrasında da bakar. 2 meyve yiyen adam patlıyor mu? diye
 

Valheru21


699. sayı için çizilen renkli resim.Bana çok manidar geldi.
 
luffy nin yeme ihtimali sıfır bi kere 2 tane meyve yenmiyor yoksa ortalık sirke dönerdi bi bizim tayfamı anasının gözü
 
aslında direk fiziksel saldırıda lastik uzak menzilli ve savunmada ateş kullanırsa 2 meyve çok kullanışlı bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık