Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü 2. Paramecia Şeytan Meyvesi

En Güçlü 2.Paramecia Şeytan Meyvesi


  • Kullanılan toplam oy
    251
Arkadaşlar şuan Luffy bile Yonkou olabilecek çapta değil.

Law'ın meyvesi çok acayip. Yani Law'ın kullandığı kadarıyla ona yetiyor olmasından dolayı daha yaratıcı şeyler yapmayı denememesi dezavantaj. Gelişime inanılmaz açık bir yetenek. Room'un alanını genişletip içindeki her şeyi istediği gibi değiştirebildiğini düşünsene, eee kim yenecek sonra bu adamı?
 
Anketi 2012 yılında açmıştık, e tabi haliyle biraz gerilerde kalmıştı. Birkaç ay önce istek doğrultusunda anket yeniden eklenmiş, ama konu hala eskiliğini koruyordu. Aradan geçen yıllarda da pek çok yeni ve güzel meyve görmüştük, artık bir noktada duruma el atılması gerekiyordu.

Bugün oturup saatlere acımadan konuyu sıfırdan bir ele alıp yeniden düzenledim. Sağolsun @ch3rl0b11n 'de anketi yeniledi, konu şuan bomba gibi yeniden kullanıma hazır :cool:. Buyrun bakalım..
 
Son düzenleme:
Önceden doku doku no mi'ye vermişim oyumu, ope ope no mi ile değiştirdim şimdi.
Lawın meyvesi gerçekten çok, Law Wb kadar güçlü olursa ( haki , douruki ) meyvesi de bir o kadar güçlü olur bence.
 
Fujitora'nın meyve ve Fuwa Fuwa No Mi arasında kaldım oyum Fuwa'ya gitti.Adam o meyveyle Roger'a karşı koymuş,Marinford'u tek başına basıp yüzlerce denizci askerini kesmiş ardından da Garp+Sengoku'ya karşı tek başına aslanlar gibi dövüşmüş.Koyu bir Beyazsakal fanı olarak Beyazsakal'ın bile bu kadarını başarabileceğini sanmıyorum.
 
Ito Ito, Ope Ope, Gravi ve Fuwa Fuwa arasında kalıyorum. Dördü de inanılmaz güçlü ve kullanışlı.

Fuwa Fuwa'nın dokunma dezavantajı var, o da olmasa tereddütsüz seçerdim.
Ondan sonra Ope Ope geliyor. Dokunmadan bile şekillendirip kontrol edebiliyor ama oda sınırı var ve diğerlerinden çok daha fazla enerji tüketiyor.
Ardından Gravi. Bunun pek dezavantajı yok gibi, her yerde ittirebiliyor adam; canlı cansız fark etmeden. Ama kitlesel ve kontrol etme açısından Fuwa ile Ope kadar etkili değil.
Ito Ito bunlar arasında en güçsüzü kalıyor ama ona rağmen kullanım alanı çok geniş, etkisi çok yüksek . Kitle imha olarak bile kullanılabiliyor üsttekiler gibi ve dezavantajı da yok.

Karar vermesi zor.
 
Bence doku doku no mi çünkü imperdawn da yenen çıkmadı 2 shichibukai bir şey yapamıyor devrim ordusu komutanlarından ivankov da bir şey yapamıyor luffy de bir şey yapamadı. Teach ve tayfası tek yedi
 
Anket mi yenilendi, hakin varsa lastik az bir meyve değil. Başka hangi meyvede ham lastiği hemde kokayı birlikte gördük.:D
 
Evet, konuyla birlikte komple bir yenileme oldu..
En güçlü meyveyi seçerken şuan ki kullanıcısı ile gördüğümüz limit üzerinden mi yorumlayacağız yoksa direkt zirve gücünde mi?

Law şuan yolun yarısında Roger , Rayleigh , Garp , Shiki gibi sınırına ulaşırsa meyvesi de bir o kadar güçlü olur.
Uzun vadeli düşünecek olursak Ope Ope no mi Gura Guradan bile güçlü olabilir.

Güncel üzerinden yorumlayacaksak Fuwa Fuwa ya da Doku Doku no mi zirveye oynar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık