Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Densetsu no Samurai Bana pek ilgi çekici gelmedi.Diğer yonkou komutanlarini görmeden yorum yapmak istemiyorum ama Wb as kadrosu ciddi ciddi en güçlü tayfa olacak gibi.
Wb'nin kadrosu, eğer Wb isteseydi kendisini korsan kral yapabilecek kadar efsaneydi zaten. Sadece saçma bir şekilde müttefik sayısı az idi. Neyse.. Böyle sağlam bir 3'lü şu anda hiçbir yonkounun tayfasında yok:


Ancak Mom'un adamlarını gördüğüm kadarıyla Jack'in daha ağır bir havası var bana göre. Bir de şunu diyeceğim. Pedro 429 milyonluk adamı harcayabilecek güçte. Son bölümlerden yola çıkarak demiyorum. O dövüş bitmiş olsa da olmasa da Pedro'nun kazanacağını herkes biliyor..

Kim ne derse desin 429 milyonluk adam boş değildir. Belli bir gücü vardır yani. Şimdi bu Pedro'nun kral olarak gördükleri İnu ve Neko'yu düşünüyorum.. Bu adamlar korsan olsalardı en az 650-700 milyonluk adamlardı. İşte Jack bu adamlara karşı günlerce dövüşebilecek kadar saiko bir adam. Üstelik İnu ve Neko tek başlarına canavar olmalarına rağmen, Zou'da yaşayan her mink bunu bilmesine rağmen Wanda Jack'i canavar üstü bir canavar olarak tanıtıyor :)

Tabi herkeste bıraktığı izlenim farklı olabilir ama yazdıklarım ışığında bile Jack'i çok sağlam bir adam yapar bu benim gözümde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık