Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Eve basskın yediklerini anak jr.'ı evan'a benzer bir adam kaçırıyor, arkadaş onu söylüyor.
İstediği kadar baş rehber olsun, yaptıkları ortada. Yuri gerekirse hayat kurtarmak için canını feda edecek, ancak Evan hala derdi Yuri'yi Baam'dan uzaklaştırmak.
Alumikle arasındaki dialog mesela.

@Kenpachi
Bu adam ikisinden de iyi gibi duruyor rehber olayında.:D
 
Bence repelistanin rehberi su 1.sradakini.gormus olabilir ondan boyle kesin konusuyor. Bu evan kraliyetet rehberi bu onun en tepedeki rehber oldugunumu gosteriyor? Eger oyleyse neden ilk 50deki prenseslerden birine.rehber degil? Yada 13 ay serisini almaya hak kazan prenseslere zahard rehberdemi veriyor gorevlendiriyor yani?
 
Bence repelistanin rehberi su 1.sradakini.gormus olabilir ondan boyle kesin konusuyor. Bu evan kraliyetet rehberi bu onun en tepedeki rehber oldugunumu gosteriyor? Eger oyleyse neden ilk 50deki prenseslerden birine.rehber degil? Yada 13 ay serisini almaya hak kazan prenseslere zahard rehberdemi veriyor gorevlendiriyor yani?
Seviyeci olan her prensese bir rehber veriliyor. Yuri'ye Evan'ın verilmesini onu bulaşabileceği belalardan uzak tutması için olduğunu düşünüyorum.
Evan Kraliyet ailesinin baş rehberi olarak geçiyor.
Söylenebilecek şeyler bu kadar.
 
Repelista'nın hem Yuri ile hem de manscheny ile görüşmesi ve bir de prens takıntısı olması anahtarı tekrar yapmak ve kulenin kapılarını açmak istiyor olarak yorumlanabilir. Eğer iki prensesi manipule edecek kadar bilgi sahibi biriyse anahtardan da illaki haberi olacaktır. Ancak prens meselesi belli değil. Repelista'nın, seviyecilerin ve atolye savaşında gustang'ın bahsettiği prens baam mı yoksa wagnnan mı belli değil.

Ayrıca Gustang'ın FUG ile bir bağlantısı olduğunu düşünüyorum. Baam'a yardım etmesi, son teste girecek prensten bahsetmeleri falan fistan... Ayrıca Enne zahard'ın bu adamın kızı olduğunu da biliyoruz. Belki de kızını mühürden kurtarmak için fug ile işbirliği yapıyordur. Bir de Yuram'ı Garam öldürdü diye geçiyor ama birbirleriyle kavga etmelerinin sebebinin Enne olduğunu bir yerde okumuştum. Yuram ve Garam'ın aralarındaki dövüş (ana aile-yan aile, rekabet, kıskançlık)tan ziyade Enne odaklı bir şey sanırım.

Eğer ki Enne ve Garam ölüm katındalarsa;
1- fug enne'yi uyandırmak amacıyla ölüm katına gitmiş olabilir,
2- bizimkiler Garam ile görüşebilirler
3- Mazino garam ile bir işi olabilir
4- Maschenny'in amacını düşünürsek Garam hedefliyor olabilir.
Dövüş olursa, gerçi olacağını(büyük bir dövüşün) pek sanmıyorum. Taraflar 1,4-2,3 gibi olur sanırım.
 
Seviyeci olan her prensese bir rehber veriliyor. Yuri'ye Evan'ın verilmesini onu bulaşabileceği belalardan uzak tutması için olduğunu düşünüyorum.
Evan Kraliyet ailesinin baş rehberi olarak geçiyor.
Söylenebilecek şeyler bu kadar.
Ozman bunun anlami nasil seviyecilerde guc farki varsa rehberlerde de var ama evan sanki biraz tutuk bas rehber unvani olqn biri acaba gizli hesaplarimi var sorusu akla getiriyor. Yada ben fazla dusundum:)
 
@nephie Ben de yaklaşık olarak böyle düşünüyorum.
Enne Gustang ve diğer bir aile lideri Euraisa Blossom'ın kızı, yani iki ailenin de güçlerine sahip. Blossom prenses olmasını istemiyormuş ama Gustang'in zoruyla olmuş. Bu yüzden ben Gustang'in kızını sonraki katları fethedebilmek için kullandığını düşünüyorum.
Garam'ın da Enne'yle irtibat halin de olduğundan şüpheleniliyormuş muhtemelen Enne Gustang'ten öğrendikleriyle onu kafaladı ya da planına katılmaya zorladı.
Gustang Fug'la doğrudan işbirliği için de değildir de tüm hayatını araştırmaya adamış bir adamı sınırlayamazsın.
Zahard ise geçmişte kule tarafından seçilmiş, kuleye belli bir düzen getirmiş de şu an kulenin değişime ihtiyacı vardı ve bunu yapacak olan kişi Baam.
Macseth, Zahard ve 10 aile kuleye girdilerinde onlara silahlar yapmış, destek olmuş ama sonunda Zahard çıkıp kendi diktasını ilan etmiş.
Zaten Kill Bill'deki Hattori Hanzo gibi Macseth'in de bir daha silah yapmama yeminini Baam için bozacağını düşünüyorum :D
Vs konusunda ise uzun soluklu serilerde güçlü karakterler başta dövüşürse ileride güç seviyesi kıstasında ciddi problemler oluyor ama SIU ileride Ölüm katında shinsoo zayıf olduğundan o dövüşler bu kadar büyük çaplı değildi diyerek işleri raya oturtabilir.
@bybulut
Rehberlerin yetenekleri de birbirinden farklı olabilir de dövüş gücü gibi artıyor mu yoksa kişinin doğumunda kazandığı bir güç mü bilinmiyor.
İsim avı bölümlerinden birinin blog yazısında şöyle bir şey diyordu SIU
Hwaryun'un yetenekleri serinin başından beri gösterildiği için size pek de özel gelmeyebilir ama Baam'ın takımında Baam bir yana en sıradışı kişi o.
Hwaryun ve Yuto'nun şu ana kadar gözüken tek kurallı rehberler olduğunu düşünürsek, onun gibi birinin ne kadar nadirolduğunu tarif etmek için kelimeler yetersiz kalır.
Rehberler sadece yolu göstermez aynı zamanda gizli şeyleri açığa çıkartır ve geleceği okurlar.
Bulmacaları çözmek ve tuzaklardan kaçınmak onlar için çocuk oyuncağıdır.
Bu yetenekler normal standartların dışında olduğundan sadece birkaç grubun rehberi var.
Ne kadar güçlü olursan ol eğer kulenin kaderini değiştiremeyeceksen bir rehbere sahip olamazsın.
 
Ne güzel tartışıyon derken? Ayrıca sevip sevmemen önemli değil ki. Mesela Hwaryun kimim yanında? Baam'ın. Peki ana karakter kim? Baam. Muhtemelen ve çok büyük olasılıkla kulenin en tepesinde güç olarak kim duracak? Baam( Tabi burada axis falan işin içine girmezse Phantomium olur. Ama Baam son bölümlerde tanrıcılık oynamaya karar verdiğinden axis de olabilir.) Peki bunun yanındakileri sadece Baam taşıyıp amaçlarına ulaşmayacak mı? Tabi ki de ulaşacaklar. Baam kulenin en tepesine çıkacak. Peki yanında kim olacak? Hwaryun.
Ama bunların hepsi ileride olacak şeyler işte. O yüzden kızıl şu an Evan'ın gerisinde rehber olarak. Adam kraliyet baş rehberi. Ötesi var mı ki? Şu an yok.
Okuduğumuz bölümlerde Hwaryun rehber olarak daha başarılı, Evan'ın kötü rehber olduğunu söyleyen yok, ama Hwaryun daha zeki..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık