Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 851: İzmarit

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pudding'i ilk gördüğümüz sahne de enteresan aslında, en sevdiği kızı dendi. İlk gözüktüğü an da verdiği tepki böyle



Ayrıca Bonney'nin Lola gibi Mom'ın kızı olduğu teorisi de tutabilir.

 
Pudding'i ilk gördüğümüz sahne de enteresan aslında, en sevdiği kızı dendi. İlk gözüktüğü an da verdiği tepki böyle



Ayrıca Bonney'nin Lola gibi Mom'ın kızı olduğu teorisi de tutabilir.

Belki Pudding, Bonney'in kızı olduğunu da unutturmuştur Mom'a :oleyo:
 
"851. bölümde gördüğümüz üzere pudding'in insanların hatıralarını istediği gibi şekillendirme yeteneği var. teoriye göre de aslında pudding, big mom'ın kızı değil. tamamen yabancı birisi ancak big mom'ın hatıralarını değiştirerek onun kızı yerine geçiyor ve böylelikle de kötü amaçlarına ulaşabilecek. mangada lola, big mom ile arasının iyi olduğunu eğer kendisinden haber götürürlerse big mom'ın iyi davranacağını söylemişti. büyük ihtimalle pudding, lola gittikten sonra, big mom'ın hatıralarını değiştirdi lola hakkındaki ve yerine kendisini koydu. bu teori, big mom'ın lola'nın adını duyunca neden aşırı derecede sinirlendiğini açıklıyor gibi. ayrıca yakın zamanda lola da gelecek gibi duruyor adaya."

alıntı
O kadar kolay olsaydı Doflamingo sugar ile korsanlar krali olurdu. Hem sugarin yeteneği daha hızlı, dokunmasi yetiyordu yada daha basiti Law dofun kalbini sokerdi.Demek ki Opta işler o şekilde işlemiyor.
 
Gerçekten şu noktadan sonra Sanji'nin kadınlara karşı olan gevşekliğine bi çeki düzen vermesi lazım. Özellikle 2 yıldan sonra bayağı abartılmıştı ve canımı sıkıyordu bu durum. Sanji'den soğumama da sebep oldu. Daha kuul bi Sanji görmek istiyorum.
İnsan şu aşamada bekliyor böyle bir şey ama Luffy'nin Ace'i kaybettiği zamanki hallerini hatırlayın. İki yıllık aradan sonra ise karşımıza bildiğimiz Luffy çıktı, hiç değişmemiş. Bu yüzden Sanji ile ilgili böyle bi beklentiye girmemeye çalışıyorum :)
 
Linlin'in çaldığı yıllar harcanıyor benim anladığım. Yani gölge gibi değil, iyimser ihtimalle geri alsan bile eksilmiş halde almış olacaksın. Yani Linlin'in çaldığı yıllar, ömürler çoktan harcandı çeşitli şeylerin içine konarak.

O halde Linlin düşsün ömürler geri dönsün tiyatrosuna gerek yok. Halk memnunsa vergi niyetine veriyorsa sorun çıkmaz. Pedro falansa anlaşılarak geri alabilir kalanını.

Linlin epey hakkaniyetli biri olarak çizildi. Oda-sama bu kadını boss yaparak indirmez, ittifak kurulacak :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık