Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 851: İzmarit

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    202
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nami vs Puding görür muyuz ? Ya da Pudding vs Nami + Reiju.

Ayrica o mermiler Ichiji ve Power Up'lı Sanjiye islemeyecektir.
 
Bir anda işlerin ciddileşmesi biraz sırıtmış. Öylesine takılan herif bir anda çıkıp ''Lolanın yerini söyle yoksa her 5 saniyede bir ok atarım sana'' diye çıkışıyor falan :/ Ama Jinbei çok sert girdi be yüz ifadesine falan bak. Ben hiç böyle gördüğümü hatırlamıyorum Jinbeiyi. Ama yumruğu suratına çaksa çok daha epic gözükürdü :D

Luffyi nasıl düzeltecekler onu düşünsünler şimdi. Herifin her yeri kaydı lan. Şimdi o cüce prenses iyi iş yapardı :/ Belki Rejuunun yetenek iş yapar tam nasıl çalışıyor belli değil çünkü.

Momın solundaki bulut çok fena duruyor lan. Konuşma da baya sağlamdı. Brookun duruşu zaten...

Puddingin yaptığı suratlara çok güldüm lan kız gerçekten yetenekli kldhfkldhfas :D

Sanji gerçekle yüzleşip yüzleşip utansın şimdi. Sonrada adam olsun.
 
Hala sanji haketti diyorsunuz, beyler bu adamın babası rehin, elleri bombalı tamamen düşman topraklarında en azından evlenip ben hariç herkesi kurtarabilirim diye düşündü şu adama bir de siz vurmayın oda yeterince gömüyor zaten :(
 
Güzel bir bölümdü brook reis elinden geleni yapıyor.Luffy sonunda hapisten çıktı umarım bukez daha mantıklı hareket eder.İstese de istemese de yarın düğünde güzel bir savaş olacak bizimkiler germa ya yardım eder.Luffy sanji için güzel savaşlar verir belki bigmom la karşılaşır eğer böyle olursa luffi'nin en iyi savaşını görebiliriz 2 yıllık eğitiminin kapasitesini görmüş oluruz
 
Hala sanji haketti diyorsunuz, beyler bu adamın babası rehin, elleri bombalı tamamen düşman topraklarında en azından evlenip ben hariç herkesi kurtarabilirim diye düşündü şu adama bir de siz vurmayın oda yeterince gömüyor zaten :(
Luffye ordu giderken bu adam bön bön baktı onu geçicen şimdi. Herif öldü mü kaldı mı belli değil hala etrafta ''Pudding swaaaan'' diye geziniyordu.
 
Sanjinin ve Brook'un sahnesini Gece gölgenin rahatına bak şarkısıyla montaj yapmayı düşünüyorum.
Anime ya da manga fark etmez ikisini de deneyeceğim :D
 
Benim merak ettiğim Luffy'nin yaşam kartı bütün filoda var.Luffy esir düştüğünden beri yaşam kartı Ace'de olduğu gibi küçülüyor mu? Küçülüyorsa Luffy'i korumak için filodaki herkes Totto Land'a gelebilir.Bu BM'ye karşı savaşta büyük koz olur.
O herkese sabo da dahil olup devrim ölçüsünü da alırsa yanina( zaten mekanları da gitti) sen o zaman gör olayı. Hem Bmnin inmesi için gereken ordu toplanmış olur (bence imkânsız ama iste hayaller hayeller...)
 
Hani bölüm yoktu. :D

Puding'in meyvesinin zihinsel bir şey olduğu belliydi ben daha çok hipnotizma tarzı bir meyve bekliyordum Sanjinin tavırlarını açıklardı o şekilde. Ama hafıza ile ilgili çıktı.

Bu arada kaçma operasyonu başlamış bulunmakta ama Brook olayı var ortada. BM'den kurtulma gibi bir şansı olmadığı için durumlar hala muallakta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık