Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://holyharmony.wordpress.com/2010/12/18/esrarengiz-ucuncu-goz-ilmi-osho/

ESRARENGİZ ÜÇÜNCÜ GÖZ İLMİ – OSHO


Hiç kullanmadığımız için uykuda olan altıncı bir duyu daha mevcuttur. Ve hiçbir toplum, kültür ya da eğitim sistemi insanların bu altıncı duyuyu faaliyete geçirmelerine yardımcı olmaz. Doğuda bu altıncı duyuya “üçüncü göz” denir. O içe doğru bakar. Ve tıpkı içe bakmanın bir yöntemi olduğu gibi içi duymanın, içi koklamanın da bir yöntemi vardır. Dışa dönük beş duyu olduğu gibi, onların karşılığı olan içe dönük de beş duyu vardır. Kişi toplamda on duyuya sahiptir ancak içsel yolculuğu ilk olarak üçüncü göz başlatır ve daha sonra diğer duyular açılmaya başlar.


Bu siteye bakıp biraz fikir edinebilirsiniz...
 
BigMom düşmedi kaçtı bunlar ya sonra?
BigMom bu kadar zararliyken kovalamayacak mı bunları?
Demiyecek mi siz nereye?
Zeff ve tayfanın diğer sevdikleri ile uğraşmayacak mı.

Wano'a bir Yonkou ile papaz olduktan sonra rahat geçemezler. Oldu geçtiler BigMom serideki en büyük loser olarak ismini kazır.

Yonkou eli kolu uzun. Kaido bile yüzünü görmediği Luffye sana bu dünyada rahat yok diye ufaktan bilenmiş Kid'i yolluyor git söyle diye.

Ayrıca Luffy bu kadar kötü kişilikli ve kral olmak isteyen birine göz yumarak kaçıyor...

bigmom zararda olmayacak belkide germanın teknolojisini elde ederse luffy falan umrunda olmaz zaten cracker da ölmedi kalkar tekrar devam eder komutanlığa kaybı olmaz bmnin
 

GAMBIT

Bu süreye niye takıldınız ki? Teach indirince nasıl olsa görmeyeceğiz. Luffy'de aynısı olsun ne yazar. İlla herkes birbiriyle vs atmak zorunda mı? Gemi de tayfayı gösterir ve Mom düştü der olur biter. Lufy vs Mom çizmeden geçsin işte ya da bir başını çizer ve 2 gün sonra der Mom düşerken çizer birde olmaz mı?
One Piece kavga dövüş mangası değil diyenlere eleştiri yapıyormuşsun gibi geldi. Bir şeylere eleştirir yapmıyorsan inanılmaz mantıksız bir yorum olmuş.
 
Göz olayını abartmayın derim.Şeytan meyvesinden gelen bir güçte olabilir.Orada yonkou ve komutan varken siz pudingin gözüne takılıyorsunuz
 
Katakuri çıkmasın puding. BMnin herkesten sakladığı komutanı gibi.
Diğer kişiliğinin adıdır mesela.
Veya değildir.
 
Katakuri çıkmasın puding. BMnin herkesten sakladığı komutanı gibi.
Diğer kişiliğinin adıdır mesela.
Veya değildir.
Olmaz zaten o. Öyle bir şey olsa diğer tayfa üyeleri Puding diye seslenmezdi. Ki zaten o dediğin şeyi Cavendishte kullandı. Tekrar kullanırsa bayar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık