Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arkadaşlar ortada kaçmalık bir durum mu var?

Bege zaten bir ihanet peşinde. Davetliler o düğüne tehditle gelmişlerdir bu da bariz. Kitaptaki tutsaklar BM'ın şimdiden Bege, Jinbei, Germa,Kraker ve ayna dünyasını kaybetmesi.

Arkadaşlar düşmesi için her şey hazır ve bundan büyük fırsat olamaz.

Allah aşkına neyin kaçmasından bahsediyorsunuz?

Olaylar daha iyi olamazdı. Her şey hazırken neyin kaçması bu? BM deli gibi zayıfladı ve daha da zayıflayacak. Kaçmak aptallık olur.
Linlin'e 15 kişi birlikte mi dalacak?
 
Pudding hep haindi ,aslında hain değilde kendi kaptanına sadık , arkadaş bunları direk tuzağa yönlendirmedi mi ? Artık yonkou sagadayız tayfası ihanet etmesin bi zahmet. Luffy'nin anlamaması çift kililikli olduğunu gösterir.Bu adadan kaçılmaz indirilecekler yoksa kamabakkadaki bacılarımız tehlikeye girer.Sanji yemeği Luffye götürüp kitaptan çıkarsın o kitaptan luffylerle birlikte çıkacak isimler.Bege kitaptaki akrabası yüzünden hizmet ediyodur.Big mom'un bu tip planlara ihtiyaç duyması ne kadar güçsüz olduğunu gösterir herşeyi adamları ve bütün adamlarıda tehtidlerle kendisine bağlı .Kitaptan umarım moria çıkar
 
ben hala düşmeyeceğini düşünüyorum fakat aklımdaki luffy'nin BM ile anlaşma ihtimali tamamen kayboldu. Muhtemelen luffy o adada ki önemsediği herkesin iyi olduğundan emin olunca ayrılacaklardır oradan o zaman kadar Mama bir komutan ve birkaç eleman kaybedebilir.
 
3 gözlü şeytan seni, ayrıca bu kızın çok dehşet yetenekleri çıkabilir. O başındaki 3.gözle neler neler yapabilir kestiremiyorum.
La psikopat bu cadaloz. Kızdan kanlar üzzdürecek kadar sadist işkence azmanı. Teleknezi yapabiliyor büyük ihtimal. O 3. göz çok fena çıkacak.

Mom'ın düşmesi de kaçnılmaz gibi. Tüm kek müttefik kaynıyor. Bizim tarafa geçebilirler.
 

Trao

Spoileri kaçırdım anlaşılan ne nedir ne oldu :D biri özet geçebilir mi :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık