Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116

Kör oldum. Biz burda seriyle ilgili ne varsa okuyup karakterlerin ruh hallerini anlamaya falan uğraşıyoruz. Diğer yanda da böyle bir okuyucu kitlesi var.
Bünyeye aşırı dozda Naruto, Bleach ve Fairy Tail girişinin sonucu bu. Bunları okuyunca her sıkışan karakterin içinden yaratık çıkması isteniyor.
 
bu arada yukarida bir arkadas Tog tamamen GoT olmaya yol aliyor demis, hicde haksiz degil, sabitlenecek karekterler gidiyor birer birer
 
bu seri manga olarak çıkmalıydı, yanlış yerde doğdu.
belki de ben yanılıyorum belkide düşündüğümden çok daha fazla ilgi görüyordur desem de pek inanasım gelmiyor.
Cidden evreni gittikçe kelebek gibi açılıyor. Umarım devamı gelir
Lakin çizer bazı şeyleri çizerek anlatmalı. Evan orda öyle bakıyor çizer diyorki; evan yok şöyle yok böyle bunu yapıyor, bence bu yanlış. Yani çizerek anlatması lazım seriyi çok müdahale ediyor dışardan.
Sonra kendi adıma birazda başka kurallılara, sağlam bir kaç gruba değinsin ve bizimkilerle bir test katında kapıştır. Testlerde kapışıyoruz; ya isimsizlerle ya fugla yada kendi içimizde. Nerde diğer göze hoş gelecek kurallılar
la en iyi 5 tane E kurallı ismi içinde 4'ü bizdendi o kadar sayısız isim içinde :D
 
Uyku tulumuyla gezen reiz yaşiyor mu hala genćler, yaşıyorsa seriye baştan başlayacağım, mangaka çizmeyi bıraktıysa okumaya deģmez zaten. :)
 
garip bir gidisat aliyor, daha gecen bolum 2 karekter gitti, ve gelecek bolumlerde 1 tane daha kesin, sorun su ki her takim 1 kisiyi kurban vermek zorunda mi? yani baam'in takimida kurban verecek.
En guzel yani rice pot'a giris yapicak baam sorun su ki ciktiginda ne olucak? nasil bir hal alicak. spoiler'e bakmak istemiyorum bolumlerin tadi kaciyor. kahretsin 1 hafta beklemek zor!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık