Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Shokugeki No Soma

Onlar niye kapışsın yahu adam ben senin emrine girerim dedi. Takım savaşı yapacaklar öğrenci olmayanların takım savaşında ne işi var. Onlar karışmayacak. Acaba ben mi yanılıyorum, şüpheye düşürdünüz.
@hdbfresh Takım savaşında babalarda shokugeki yapacak mı, sen ne düşünüyorsun?
Shokugeki yapacaklar. Başlarda Azami ve Joichirou olacak ve kapışacak takımlar.
 
@hdbfresh Takım savaşında babalarda shokugeki yapacak mı, sen ne düşünüyorsun?
Ben karışacaklarını düşünmüyorum işin gerçeği. Elit grubun desteğe ihtiyacı olmaz ama bizimkilerin tarafında bölümde denildiği gibi sadece Joichiro eğitim, bilgi yönünden destek verecektir. Koç Azami'nin takımı ile Koç Joichiro'nun takımı kapışacak gibi bir görüntü var. Bir ihtimal olursa Joichiro Azami'nin aklını başına getirmek için bir düello olabilir.

Birde şöyle bir şey var, iki takımda eşit sayıda adam koyacaksa eğer, ki adaletli bir kapışma için böyle olması beklenir, bizimkilerin sayısına bakarsak tüm elitler kapışmayacak gibi bir görüntü var. Tabi bu durum 3,7 ve 8. koltuklara Azami adam yerleştirdiyse geçerli. 9 zaten Hayama idi atıldı. Eizan'a ne olduğu belli değil. Eğer bu koltuklar hala boş ise Erina hariç karşıda 5 kişi oluyor. Burada Rindo'nun ne yapacağını kestirmek zor. Rindo Azami'yi katakulliye getirirde kapışmanın dışında kalırsa 4'e 4 kapışma olur.

Yok eğer Azami tam takım girecekse kapışmaya Sanzeomon'un dediği gibi katılımcılar sonra belirlenecekti belki bir ihtimal elenenlerde olaya dahil edilir. Ki elenenler içinde elit olacak çapta adamlar var. Joichiro'dan nasiplenseler öçlerini alabilirler.
 
Joichiro vs Azami olmaz. Zira Gin'e 101 yapıp sonra okulu bırakıp okeye dönen adam için şimdiki elitler sorun olmaz Azamiyi de yenebilir. E o zaman bizimkileri eğitmeye falan da ihtiyacı olmaz.
Takımlar öğrencilerden oluşacak.
 
Gencler elitlerden Azami istedigini koyacak Rindou olmaz büyük ihtimal Azami Rindou ya bir sonra ki şeye katılmayacaksın falan demişti en son Rindou yok kapismas da geriye iste Tsukasa, ayıcik momo,gözlüklü kizla diger iki eleman kalıyor. Eşit şartlarda olacaksa eğer bunların arasından bazılarını çıkartır Azami ama Tsukasanın ve Momonun kesin olacağını düsünüyorum.
 
Dijital rawda yayınlanan renkli Soma bölümleri 2017 yayın dönemi ile artık yayınlanmayacak sanırım. Yerine renkli olarak Yuragi-sou no Yuuna-san isimli manga yayınlandı bu hafta, merak eden olur diye bilgilendirmek istedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık