Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yo. O baktı bi halt yapabileceği yok emir-eri oldu 7 yaşındaki Luffy maceraya çıkmak için beni de yanınıza alın dedi. Aradaki farkı göremiyorsan artık senin için çok geç. :)
Şaka mı yapıyorsun adam mı seçiyorsun :)
İkisi de emir eri olmayacak mı ? Olacak!
İki emir eri var ama birinin amacı diğerinden farklı diyorsun, iyi ama ğardaşım amaç yarıştırmıyoruz burda değil mi ?
Ace'nin potansiyel olarak Luffy'nin gerisinde olduğuna dair bişey söylememişsin yorumunda ben buna değindim :bilmem:
Luffy'nin Ace'den daha fazla potansiyel sahibi olmasının sebebini gidip Mihawk'ın söylediği güce ve şansına dayandırsan tamam der geçerim ama kişisel güç olarak(Önce yazdıklarım da bunun içine girebilir ama ne dediğimi anlıyorsundur) Ace'yi geçme ihtimali yoktu, yaşına verirsin gücüne verirsin bilemem orasını ama Ace yaşarken Luffy ondan daha güçlü olamazdı :artiz:
 
Şaka mı yapıyorsun adam mı seçiyorsun :)
İkisi de emir eri olmayacak mı ? Olacak!
İki emir eri var ama birinin amacı diğerinden farklı diyorsun, iyi ama ğardaşım amaç yarıştırmıyoruz burda değil mi ?
Ace'nin potansiyel olarak Luffy'nin gerisinde olduğuna dair bişey söylememişsin yorumunda ben buna değindim :bilmem:
Luffy'nin Ace'den daha fazla potansiyel sahibi olmasının sebebini gidip Mihawk'ın söylediği güce ve şansına dayandırsan tamam der geçerim ama kişisel güç olarak(Önce yazdıklarım da bunun içine girebilir ama ne dediğimi anlıyorsundur) Ace'yi geçme ihtimali yoktu, yaşına verirsin gücüne verirsin bilemem orasını ama Ace yaşarken Luffy ondan daha güçlü olamazdı :artiz:
Niye anlatmaya çalışıyon ki anlamıyor uğraşma. :(
 
@Alpamis Şimdi tek tek senin yanlış bakış açılarını ve anlayamadığın yerleri yazayım.
Kendince komiklik yapmaya çalıştığın için Alvida ve Kuro kısımlarını atlıyorum.
Luffy vs Morgan:Luffy'nin Zoro'nun Morgan'ı indireceğini öngörmesi tamamen senin uydurduğun bir durum.
Luffy vs Don Krieg:Burda bahsettiğimiz şey birinden yardım alması ya da almaması değil dövüşü kazandıktan sonra suya düşüp ölecek olması.(Teknik olarak Don Krieg kazanıyor.)
Luffy vs Arlong:Ben Arlong daha güçlü diye birşey mi yazdım ? Arlong sadece delikanlılık yapıp Sanji ve Zoro'yu kendi adamlarının indirmesini bekledi.Hadi onu geç Luffy'nin arkasından suya girse yine Luffy'i öldürürdü.
Luffy vs Smoker:Adamın meyvesi Logia ne yapsın Luffy'e haksızlık olmasın diye meyvesini mi kapatsın ?
Luffy vs Crocodile:Yine yukarıda bahsettiğim gibi adamın meyve yeteneği.Logialara karşı bu kadar zayıf kalması Luffy'nin yetersizliğinden kaynaklı.Bir de her vs kurgu zaten işine gelen yeri beğenip işine gelmeyen yeri Kurgu gereği demen acayip.3.dövüşte de Robin'in panzehir verdiğini gözden kaçırdın yani yine yardım olmasa ölüyordu.
Luffy vs Enel:Yine kendi kafana göre bakmışsın olaya.100 milyon voltluk elektrik bırak lastiği Demiri eritecek ısı çıkarıyor ortaya.Sen hala lastik diyorsun.
Luffy vs Aokiji:İstese saniyeler içinde tüm tayfayı donduracakken onurlu davranıp sadece Luffy ile dövüşüyor ardından da kendini borçlu hissettiği için öldürmüyor.Burada karşısına çıkan Kizaru ya da Akainu olsaydı sence bırakırlar mıydı ?
Luffy vs Lucci:Hemfikiriz.
Luffy vs Moria:Yine işine geldiği gibi bakmışsın.Luffy yenilirse kurgu Luffy kazanırsa bileğinin hakkı oluyor.Moria'nın tüm tayfası yenilmişken neden Luffy tek başına dövüşmek zorunda olmuyor ? 1 vs 1'den bahsediyoruz burda.Hee sen Luffy tüm tayfasıyla anca yenerdi zaten Moria'yı diyorsan o ayrı.
Luffy vs Magellan:Benim dediğime gelmişsin.Luffy Jinbe ve Ivankov gibi adamları kaçırtacak bir adamın elinden yine Ivankov,Bon chan,Jinbe,Mr.3 yardımıyla kaçıyor.
Luffy vs Hordy:Bunu es geçmek tamamen saçmalık.Yarayı zaten Hordy açıyor.Kan kaybına sebep olan en başında Hordy zaten.o yarayı açmasaydı Luffy Noah'ı durdururken kan kaybetmeyecekti.
Luffy vs Ceasar:Hemfikiriz.
Luffy vs Dof:Tamam saydıklarında haklısın ama o kadar olayın üzerine Luffy ağır darbe yemiş Dof'u indiremezken bir de hakisi tükeniyor.Arena savaşçıları araya girmese Dof yine Luffy'i öldürecek.(Her ne kadar Luffy ben başımın çaresine bakarım dese de pek tatmin etmemiştir eminim kimseyi.Ayrıca bu sırada Luffy'i öldürmeye çalışan Burgess'ı da abisi tutuveriyor sevabına.)
Luffy vs Cracker:Adamlar 1 vs 1 yapıyorlar tabiki tek başına dövüşecek.Yonko'nun adasına geldiler de sanki Yonko tüm tayfasını Luffy'nin üzerine saldı.Adam tek başına delikanlı gibi çıkıp gelmiş Luffy Nami ve Nami'nin yanındaki Vivre Card sayesinde tüm ormanın desteğini almış.Luffy keşke Aokiji dövüşündeki delikanlılığını burda da sergileyip karışmayın ben tek dövüşeceğim deseydi.

Yine olayları anlamak istediğin gibi anlamışsın.Ben Luffy tek başına KK olur demedim.Roger Garp'a Rayleigh ve Scopper Gaban ile birlikte dalsa ona da aynı şeyi söylerim.İlla ki tayfa yardımı olacak ama bu yardımları 1 vs1 lerde görmesek de bütün dövüşler Luffy vs Lucci gibi keyifli geçse keşke.(Zaten bu konuda hemfikirizdir.Artık bunu da inkar edemezsin.)
Evet haklısın ben taraflı bakıyorum.Ace de acayip torpilli geldi bu noktalara.Gözünü seveyim 14 tane vs yazmışız sen 2 tanesini örnek vererek beni taraflı bakmakla suçluyorsun.Madem Teach vs'sine bakacaksın beğenmediğin Ace delikanlı gibi tüm tayfanın karşısına tek başına dikildi.Teach tayfasını kaybetmemek için siz karışmayın gücünüz ona yetmez dedi.Ace'in yerinde Luffy olsaydı olacaklar;
Teach'e 2 ittifak saldırırlardı.Tayfası Teach'in tayfasını yenerken Luffy ortağıyla Teach'e dalardı.Bu yetmezmiş gibi ağır darbeler alan Luffy'i Banaro halkı Teach'ten korurdu.Bu sırada senaryo gereği Luffy havadan bir yetenekle Karanlıktan etkilenmemenin yolunu bulup Teach'i yenerdi.
Komiklik yapmaya çalıştığım hiçbir nokta yok.

Luffy bildiğin Morgan'ın ne yapacağının farkındadır. Bunu görememek sadece sana özgü olan bir şey herhalde. Bu o kadar belli olan ve ortada olan bir şey.

Ayrıca Kuro ve Alvida örneklerinin komiklikle alakası yok. Kuro dediğin karakter Morgan'ın ünlü olmasını sağlamış bir karakter. Bunu sana hatırlatıp Luffy'nin zaferini göstermeye çalıştım ki Morgan'dan daha fazla bahsetmeyesin. Yanıldığını anlayasın diye.

Don Krieg kazanıyor felan yok. Don Krieg kendi adamını bile öldüremey çalışaraktan yenmeye çalışıyor. Tüm bunlara rağmen Luffy irade sergiliyor. Dövüşmeye devam ediyor. Serinin en ağır sözleri orada yapılan bu dövüşten sonra Zeff tarafından dile geliyor.

Ben sana çok net bir şey söyledim. Bu yenilgileri Mangaka aldırıyorsa nasıl yenildirdiğinide kaale alacaksın. Luffy'e zaferi aldıran da yenilten de aynı kişi. Bu onun o aradaki kurgusu oluyor. Adamın ayağını kayaya sokacak gücü oluyor. Ama kayadan kendini çıkaramıyor. Arlong'ta kayayı söküp Luffy'i denize atıyor? Bu mu yani yenilgi? Bu mu kabul edilebilirlik? Bu duruma rakip düşse de Luffy yense bugün burada hepinizin ağzı dört açılır bununda farkındayım. Ben olayları iki yönüyle de ortaya koyuyorum.

Luffy'nin Smoker ile daha doğrusu Logia karşılaşmasını yapan da Oda.Ondan kurtulmasını sağlayacak olan da Oda. Kim olursa olsun Logia ile karşılaşırsa ve haki bilmiyorsa bütün Korsanlar için bu durum geçerlidir. Bu sadece Luffy ile Smoker arasında gerçekleşen bir olay olduğu için bu kurtulmaların sadece Luffy'e özgü olduğunu sanıyorsunuz. Ben de sana durumu mantığıyla açıklıyorum. Bu seride kimse doğuştan öyle haki sahibi çok güçlü olmuyor.(Bazı istisnalar var gibi.) Bugün burada savunduğun Ace'ten tut WB ve Roger'ına kadar. Hepsinin çaylaklıkları olmuştur. Eğer ki onlarda bu yolda bir logia ile karşılaştıysalar bu tarz bir kurtulma senaryosu olabilirdi. Bu zaten bu Denizin korkutucu yanı. Sen herkesin hikayesini okumuşçasına görmüşçesine yorumlar atıyorsun. Ben ise sana genel bir mantık üzerinden sonuç ortaya çıkarıyorum. Diğer karakterler ya haki bilmiyorken bir logia ile karşılaşmadı ya da haki biliyorken karşılaştılar. Bu noktada Luffy'nin bir logia ile karşılaşması da Oda'nn kurgusu ondan kurtulabilmesi de? Yani ortada çok doğal genel bir unsur var.

O kadar Kaido Kaido deniliyor? Bu adam 8 kere yakalanmamış mı? İdam edilmeye çalışılıp öldürülememiş. 8 kere yenilgisi var bu adam. Ama öldürlemiyor. Gördüğün gibi Oda öldürmek istemezse adama ölümsüzlükte verir. En güçlü Canavar olsa bile adamı yeniltir. Bu noktada bu tartışmalarımız saçma. Net olarak ortada olan bir şey var. Bu serinin ana karakteri Luffy. Seri hikayesi içerisinde de bu noktada herkesi aşması gereken kişi de o. Çünkü bu seride Ana karakterin amacı bunu gerektiriyor. Bunun farkında olabildiğiniz zaman ama Ace'de ana karakter olsaydıya gidemezsin. Ace ana karakter olsaydı onun ismi sadece Ace olacaktı. Kişiliği hepsi Luffy'nin tıpa tıp aynısı olacaktı.

Luffy vs Crocodile olayında da zehirden bahsetmişsin. Bu adam orada Robin'i de kurtarmaya çalışıyor. Robin ve Kralı o durumda sırtlanıp üste çıkarıyor. Bırakta panzehirle de kurtarılsın. Ayrıca Crocodile'ın zehir kullanarak Luffy'i yenmesini yenme olarak sayıyorsunuz ama Luffy Nami'nin yağmuru ile birlikte yendiği zaman yardım olarak sayıyorsunuz. Crocodile'ın herhangi bir yerinden ürettiği zehir olmadığı sürece o zehiri kullanmak tamamen zaten adaletsiz bir dövüşün gerçekleştiğini gösterir. Bu noktada Luffy'nin zaferlerinde size göre adaletsiz bir şekilde yardım alarak kazandığı dövüşleri de o zaman galibiyet olması gerekir.

Tamamen senin fikirlerinin arasındaki zıtlığı ortaya koymaya çalışıyorum.


Luffy Magellan olayında ben sana Teach'in bile nasıl kurtulduğu tek yediğini söylüyorum sen bana diyorsun ki Magellan'a yenildi. Ne anlatmaya çalışıyorsun Allah aşkına. Ben zaten her şeyi teek başına yapmaması gerektiğini söylüyorum. Sanki Ace'in her şeyi tek başına yaptığını savunur bir hava içerisindesin. Öyle olsa bugün tayfa diye bir kavram olmazdı. Tayfanın anlamı budur. O yüzden Roger'ın da WB'nin de büyün Yonkou Kaptanlarının da tayfası var. Siz tek başına savaşmadığı dövüşler üzerinden Luffy'e giydirmeye çalışıyorsunuz. Ama ben de size bu noktada yine genel bir kural çıkarıyorum. Serinin yazarı tek başına savaşabilen tanrısal bir güç ortaya koymadı. Bugün senin savunduğun karakterlerin hepsinin tayfaları nakamaları var. Sen ise her şeyde Luffy'nin tek başına savaşmasını bekliyorsun.


LuffyvsAokiji için karşısına hiç Amiral çıkmasın. Kaç kişi çaylaklığının ilk ayları içerisinde Amiral ile karşılaşıyor. Karşılalıpta gücüyle kurtulan kim var? Sen bana onu söyle. Diğer güçlü karakterler o güçsüz anlarında Amiral gücündeki biriyle karşı karşıya gelmediyse Luffy niye geliyor? Bu Mangaka'nın asıl adaletsiz davrandığı konu değil mi?

Luffyvs Hordy'de Luffy neden gemiye kırmak istesin. Gemi ile mi vs atıyor. Neden başkalarını kurtarmak için düştüğü durumlardan sebep bu Luffy'nin yenilgisi oluyor? Hordy ile bile savaşırken yine başkalarını korumak için darbeler alıyordu.

Luffy-Cracker'de söz konusu Nakama ise Luffy gururunuda çiğner. Ki Yonkou adasında delikanlı gibi davrandığı zamanda siz bu adama laf giyidiriyorsunuz. Cracker dövüşünde en az zararla atlatması lazım. Bu olay Luffy'nin tek başına aşması gereken bir olay değildi. Amaçları Sanji'ye ulaşmak ve yine zaman sınırı var. Olabilecek en kısa sürede Nami'nin de yardımıyla yenmeleri doğal olan durumdur.


Teach olayında yanındaki adamlar zaten Ace ile savaşabilecek olsa bu noktada Teach onlarla birlikte dalardı Ace'e. Diğer taraftan Ace zaten orada tek başına bir seçeneği yok yanında nakamaları ile savaşmak gibi. Direk Teach ile de husumeti olduğu için ona saldırıyor. Ve yeniliyor. Luffy'de aynısın Aokiji karşısında yaptı ve yine İd' te de aynısını yaptı Teach e ve Magellana karşı. Lucci'ye karşı da aynısı yaptı.
 
Herkes özgürlüğü arayacak diye bir kaide yok. Amaçları potansiyelleriyle bağlantısız şeyler.
Bunu diyerek Kk olmanın ne demek olduğunu bilmediğini göstermişsin.
Wb'ye uyurken saldırma konusuna gelirsek Luffy de WB'yi uyurken öldüremez.
Mesele başarması değil öldürmeye gitmesine rağmen kendisini affetmiş bi adama böyle aciz ve kalleş bi yolla saldırmaya kalkması.
Savaşta hiç kimsenin emeğini hiç etmedi, herkes onu kurtarmaya çalıştı ve kurtardı. Sonrasında kendisini kurtaran adama sövülmesi üzerine sana göre tayfanın as adamı olan Marco izlerken, Marco'nun yerine söven kişiye haddini bildirmeye çalıştı. Bu onun diğer WB korsanları gibi çöp olmadığının bir kanıtıdır.
Şunu demen resmen vefasızlık örneğidir. Yanlış anlamışsın, yorumlamışsın demiyorum onun bile kurtarır tarafı var.
Ha birde yenilmesinin başlıca sebebi Luffy'den başkası değil. Korsan kral potansiyeli olan Luffy bu kadar güçsüz olmasaydı o savaş daha uzun sürerdi.
Demin çaylak diye savunduğun Ace yeni dünyadayken bunu yaşıyor Luffy daha ilk yarıda sırf Ace için İD basıp oradan bi ton müttefikle dönüp üzerine bütün yaşam gücünü ortaya koyuyor. Meyvesiz Ace'i iki parmağıyla tutan Magellandan tut Teache amirallere koca bi orduya kafa tutup savaşta bir kaç kere Ace'in hayatını kurtarıyor veya getirdikleri kurtarıyor savaşı WB korsanları lehine çevirip Ace'in hayatını kurtarıyor. Sonra WB beb bunları tutacağım siz gidin diye kendini feda ediyor ama bu moron iki kışkırtmayla idamına kendi ayağıyla geri dönüp Luffy'yi tehlikeye atıp üstüne bir de kusura bakmayın kardeş ya benim hatan deyip ölürken onca kişinin emeğini heba etmedi mi diyorsun?
O Marco dediğin adam savaşta 3 amirale de daldı geri durmadı ama yeri gelince çekilmeyi bileceksin. Hele ki millet seni kurtarmaya geldiyse. Ace Luffy'yi tehlikeye attı öldü Luffy'yi koruyan kimdi o geri durduğunu iddia ettiğin Marco ve Wb korsanları. Ölmesinden sonra bile adamın pisliğini temizlemekle uğraştılar. İki laf yediler diye de değil tayfanın bi üyesi diye.
Teach meselesinde adam karanlık meyvesi olmadan yapamayacağını biliyor ve ona ulaşmak için de Wb tayfasını kullanıyor. Bu sinsicedir ve bence Teach yanlış bi yol tercih etmisştir ama buna rağmen bu adam Kk olmak istemekte ve bunun için yeterli hale gelmeye çalışmakta. Bunun yolu da o meyveden geçiyordu hedefine ulaştı harekete geçti. Yani o Teach dediğin adamın yaşama amacı emir eri olmak değil günü geldiğinde emri altına almaktı. Teachi de zerre sevmem ama en azından iradesi Ace'inkinden daha yakın Kklığa ama o da bi Luffy değildir. Sen burada sırf fiziksel güç olarak anlamayacaksındır umarım.
Müttefik aramak güçsüzlüktür demişsin buna katılmamakla beraber Luffy'nin müttefik aramadığını insanları etkilediği için insanların peşinden geldiğini söyleyeyim. WB, BM, Kaido hatta Roger gibi adamlar müttefik sahibiyken ve bu adamlar serinin zirvesiyken bunu konuşmak bile yersiz. Law olayı ise Lawun isteği üzerine olan bi şey ve Luffy hem vefa borcu duyuyor adama hem de bunu bi arkadaşlık gibi düşünüyor. Mevzuları takip etmişsindir zaten bi üstünden geç anlarsın.
O üçlü içinde Ace benim için en geride kalanıdır bu arada. Ace ikisinin de gerisinde kalmaya mahkumdu çünkü aklı, yüreği, iradesi onlar kadar büyük değildi.
Şaka mı yapıyorsun adam mı seçiyorsun :)
İkisi de emir eri olmayacak mı ? Olacak!
İki emir eri var ama birinin amacı diğerinden farklı diyorsun, iyi ama ğardaşım amaç yarıştırmıyoruz burda değil mi ?
Ace'nin potansiyel olarak Luffy'nin gerisinde olduğuna dair bişey söylememişsin yorumunda ben buna değindim :bilmem:
Luffy'nin Ace'den daha fazla potansiyel sahibi olmasının sebebini gidip Mihawk'ın söylediği güce ve şansına dayandırsan tamam der geçerim ama kişisel güç olarak(Önce yazdıklarım da bunun içine girebilir ama ne dediğimi anlıyorsundur) Ace'yi geçme ihtimali yoktu, yaşına verirsin gücüne verirsin bilemem orasını ama Ace yaşarken Luffy ondan daha güçlü olamazdı :artiz:
Amaçlar iradeyle ilgili ve evet bu da Kk olmanın bi şartı. Üstelik Rayin de onayladığı gibi Kk demek en özgür demek. Amaçlar ve ona ulaşmak için gösterilen tavır ve irade elbetteki potansiyeli yansıtır. Mihawk örneğine gerek bile yok. 7 yaşındaki Luffy özgürlük ve macerayı hedeflerken 19-20 yaşındaki Ace hala daha şöhret peşinde idi. Sonrasında bundan da vazgeçip başka birisinin iradesini kabullenip farklı bi amaca yöneldi. Luffy fiziksel güçte de bu adamı geçebilecek durumdaydı. Ace dahil kimsenin başaramadığı şeyleri başarmış adam Ace ne yaptı da daha fazla potansiyel gördünüz deyince ne diyorsun onu de hele sen?
 
Hacı niye böyle yapıyorsun, mangayı inkar etme seviyesine gelmişsin :)
Bak biz ölecek ölmeyecek demiyoruz?
Zoro'ya bakan doktor sargı yaptı adam ölmedi anlaştık mı ?
Luffy'e bakan doktor kan nakli yapılmazsa ÖLECEK dedi ?
Doktor kim? bu seride en üst gösterilenlerden biri değil mi ?
Yani mangaya göre Zoro o kadar kan kaybetmesine rağmen yaşarken, Luffy'e kan naklı yapılması gerekiyordu...
Bunlar manganın yazdıkları biz mangadan bişeyler söylerken neden kötü, fan oluyoruz anlamıyorum :hoo:
Manga'yı inkar etme seviyesi değil. Kendiniz Manga'nın tutarsız olduğundan bahsediyorsunuz. Sonrasında yaptığı hareketlerin tutarlı olduğunu söylüyorsunuz. Kendinizce adamın hikayesinin doğru kısımlarını seçiyorsunuz ama yaptığı yanlışları da yine kendiniz bu tutarsız bir Manga olmuş diyerek açıklıyorsunuz. Nasıl bir çelişki içinde olduğunuz burdan belli.

Ben olayın mantığını koyuyorum ortaya. Mangaka ta serinin başından İnsanlar ve Balıkadamlar arasındaki kan alışverişi destanında bahsediyor. Sonra arc'ın sonunda bir bakıyoruz ki Luffy( insan) ve Jinbei(balıkadam) kan kardeşi oluyorlar. Peki Luffy o duruma nasıl düşüyor? Kullanmadığı büyük bir gücü var. Denizin altında. Horduy ile dövüşüyor. Shirahoshi ve abilerini de o sıra koruyor. O sıra ısırılıyor. Ama yine de Hordy'i yeniyor. Sonrasında ne oluyor? Hordy ile alaksız bir gemi orada adaya düşecek. Luffy gemiyi yıkmak için son gaz Elephant Gatling asılıyor, Shirahoshi yarasının açıldığını söylüyor. Devam etme diyor. Luffy devam edip kanını iyice boşaltıyor.

Bu Luffy 2 yıl sonraki Luffy. 2 yıl önceki Zoro'yu tekleyip geçecek güçte o an için. Ama bir bakıyoruz ki Zoro'nun kanından göl yapan Mangaka Luffy'e nasıl kan kaybettiriyor ki o duruma düşmesi mantıklı oluyor. Benim anlatmaya çalıştığım buydu. Bunu anlayamayacak kapasitede biri yok bu forumda.
 
Amaçlar iradeyle ilgili ve evet bu da Kk olmanın bi şartı. Üstelik Rayin de onayladığı gibi Kk demek en özgür demek. Amaçlar ve ona ulaşmak için gösterilen tavır ve irade elbetteki potansiyeli yansıtır. Mihawk örneğine gerek bile yok. 7 yaşındaki Luffy özgürlük ve macerayı hedeflerken 19-20 yaşındaki Ace hala daha şöhret peşinde idi. Sonrasında bundan da vazgeçip başka birisinin iradesini kabullenip farklı bi amaca yöneldi. Luffy fiziksel güçte de bu adamı geçebilecek durumdaydı. Ace dahil kimsenin başaramadığı şeyleri başarmış adam Ace ne yaptı da daha fazla potansiyel gördünüz deyince ne diyorsun onu de hele sen?
Madem irade ile ilgili Ace'nin iradesi miras olarak kan bağı bile olmadan aktarılacak dendiğinde Luffy neden gösteriliyor ?
Bire bir miras kalan iradenin Luffy'e geçtiği gösterilmişken bu yazdığının amacı ne beni haklı çıkarmak mı ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık