Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'ye denk şöyle bize acaba dedirtecek karakter yok. Teach, Kaido vs vs illa düşecek. Elbet düşecekler.

Luffy gibi sağlam bir çaylak denizci olsaydı keşke. O da Luffy gibi Korsan indirseydi arada sırada. Geleceğin Garp'ı bu adam varken Luffy'nin işi cidden zor deseydik.

Ace ile Luffy tanışık olmasaydı seriye gelecek heyecanı düşünebiliyor musun? Roger'ın oğlu da var seride. Beyazsakal'ın oğlu biraz daha düzgün ve amaçlı olsaydı. Seri rekabet açısından uçardı.

Kid dayak yedi diye çöp olmadı ama KK'lik yarışından düştü hikayesel olarak. Luffy'nin yanına geliyor. Law 2 olacağı bariz bence.
Ace yakını değil de rakip olsa cidden sağlam olurdu.Akainunun dediği gibi biraraya gelmesi şok edici 2 adam.
Ancak mangaka bunu yapamaz.O riske giremezdi.İşin içinden çıkamazdı çünkü.Niye dersen Ace öyle bir karaktere sahipken üzerine ne arcı kuracaktı.Luffye tam güç dövüşmesi için ciddi sebep lazım.E Ace de kötü birisi değil luffynin standart gücünde kazanması saçma olurdu.Aynısı Wb için de geçerli bu karakterleri bu yüzden öldürdü.Kötü olarak tasarlamadığı için.Belki Shanks'ı da bu sebeple öldürecek yada iş öyle bir noktaya gelecek ki göstermelik dövüş sonrası kabullendirecek.Fakat Wb ve Ace karakterleri gereği bu şekilde davranmazdı o yüzden öldüler bana göre.Yani standart ada ve prenses kurtarmalı,drama dolu hikayeyi yazamayacağı için öyle olamazdı diye düşünüyorum.


Ayrıca söylediğin çaylak seride zaten var.Adı da
Coby :)
 
http://east-blue-samurai.tumblr.com/post/140258094416/im-reading-through-through-monsters-right-now

Bu kadar olur, Baktımda şimdi Ryuuma Monster mangası 1994 yapılmış Op'tan önce

Bu kadar benzerlik olur, Monster'deki Ryuuma yı one piece deki Zoro'ya aktarmış resmen
Benzer kısımlar çok yani mangayı okumuştum da Zoro açısından çok benzerlik yok bence ama ejderha sahnesi baya benzemiş. Onun dışın da Mihawk ayrı olay bildigin Luffy nin bıyıklı halı olmuş Mihawk :D
 

Sinestram

Evet evet, Kaido en güçlü canavar, insanları kapsamıyor
 
Tayfanin geri kalanindan adam akilli is yapacak tek kisi Zoro.Zoro tek basina geri kalan ordunun cogunu alir mi diyorsun ?

Benim serzenisim Kid esir dustugunde dalga gecenlere.
Kidin durumu farklı Kaidou tek başına 3lü supernova ittifakının adasına düştü. Tüm ada kaidounun düşmanıydı yine de yenildiler.

Ben ilk düştüğünde kaidou'nun düşülebilecek en kötü duruma düştüğünü yazmıştım. Orada o kaidou'yu yenemiyorlarsa Shanks'ı tüm tayfasıyla yenmeleri hangi mantığa sığar ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık