Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rob Lucci vs. X Drake

  • Konbuyu başlatan Luffy07
  • Başlangıç tarihi

Kim kazanır ?


  • Kullanılan toplam oy
    114
Drake alır. Kaido'nun yanına bir planı olduğu için gitmiştir. Bir de Cariobu'yu sürüklediğine göre muhtemelen hakisi vardır. Bana göre en güçlü Zoanlar arasındadır. T- Rex bu boru değil yani.
 

Cp0Lucci

Cp0 lideri Lucci yi yedirmeyiz, Kid anketini Lucci kazanıyor, Kid'ten muhtemel daha güçsüz olan Drake ( Kaido yalakası ) Lucci'yi geçiyor ilginç.

Drake , Kaku ve Jyabura ile dövüşürdü 2 yıl önce , 2 yıl sonrada öyle.

Muhtemel Dressrosa ya gelen 3'lü ye '' Geri Dön '' diye emir veren, Kendini 2 yıl önce kovan adamı kölesi yapan adamın değeri çok daha fazladır Drake'ten.

 

Cp0Lucci

Hocam Drake, 2 yıl önce tuğamiralden hallice iken Lucci koramiralin ötesinde bir güçteydi. 2 yıl sonra Cp0 ın başına geçiyor. Filmdeki Sabo kapışmasının benzerini mangadada göreceğiz emin ol.

Benim anlamadığımda Dressrosadaki 3'lü ilk göründüğünde ooo bu cp0 çok güçlü amiral ayarı adamları var deniliyordu, ne zaman Lucci'nin lider olduğunu öğrendik Lucci yi geçtim örgüt çöp ilan edildi. Lucci'ye karşı aşırı bir kin var gibi, adamın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum, Kid haricinde kimseye şans verilmedi daha :D Bir Kid'i geçti anketlerde o da çok eziklendiğinden zaten.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık