Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garpa karaktersiz deyip Dragon karakterlidir dersen cevabı bu olur. :(
İdealleri falan fistan iyi olabilir ama bi baba olarak beş para etmez. Saboyla ilgilenirken yanı başında oğlu ölüyordu bunun umru değil. Adam toplama peşinde. Bu çocuk nerededir ne yer ne içer Garp bu adam wg ile savaşırken bu çocuğu nereye saklar insan bi düşünür. Al yanına madem nasıl Saboyu ve diğer ufaklıkları almışsan yetiştir. Hiç olmazsa çocuk iki arkadaş edineceğim diye hayatını tehlikeye atmaz, yemek yiyeyim diye şans eseri borç alacak biri çıkmasına gerek kalmaz, başıboş evsiz barksız olmaz.
Yasopp neyse bu daha beter. En azından anasına bırakmış Yasopp. :(
Şimdi şöyle bişey var :) Dragon bırakmış çocuğu tercihini yapmış. Ben Garp'ın tercih yapmasına bişey demiyorum tercih yapmayıp eveleyip geveleyerek sıradan bir insan kıvamında takılması yüzünden adam değil diyorum. İlla Ace'yi ve Luffy'i kurtarsaydı dediğim yok, sadece boş boş konuşmak yerine bişeyler yapsaydı diyorum... Bişeyler yapmadan boş boş konuşan biri için seride kendisine biçilen rol çok uçuk.
Shiki'ye iki kişi dal, Teach'e iki kişi dal, Roger'i yakalama bir tane yonkou yakalama, Akainu'yu sözde öldürmeye giderken kaplumbağa adımları at, önce beni öldürmeden Ace'yi alamazsınız de sonra Ace kurtulunca gözyaşı dök, çoçuk öldükten sonra Ace'nin büyüdüğü adaya gidip savaş galibi pozları ver falan fistan çok uzun yazmaya değmez...
 
Ama burda Garp'tan bahsediyoruz yani dedeleri en başından beri bu çocukların özlerinin iyi olduğunu masum birine zarar veremeyeceklerini bal gibi biliyor hâl böyleyken Ace ve Luffy'i psikopat korsanlarla aynı kefeye koyması yine Garp'ın hatası oluyor.Neyse olmuşla ölmüşe çare yok :)
Şimdi denizciler masum değilmi o Ennies Lobby de dövdüğü ? Ya da şöyle sorayım kardeşin var mı bilmiyorum ama farze delim ki terörist oldu sen onun özü iyi, masum birine zarar vermez diye hapisten kaçırır mısın ?
 
Nası bilmiyordu ? WB resmen tek yedi BB tayfasını çağırdığı vakit. WB'nin orada öleceği zaten garantiydi, WB 'nin söylediği üzere, BB orada işi tek başına hemen bitirip, aradan çıkarmak istedi, ama yapamayınca tayfasını çağırıp tek attı. WB'yi öldürebileceğini, özellikle tayfası ile rahatça öldüreceğini çok iyi biliyordu.

Böyle bir durumda tayfasını çağırabilecekken niye yalvarsın ? Sorun burada, rol yapıyordu işte.
Nasıl böyle yorumluyorsun anlamıyorum :D
Bak tayfa ile rahatca öldürebileceği bizim konumuz değil öyle olsa bile BB o sıra WB tarafından öldürülebilecek bir durumdaydı(Kurtulmadan önce). Bir insan başka birine beni öldürme diye yalvarıyorsa bunun anlamı durduk yere burda sana yalvarıyorum değildir. Birine yalvarman için öncelikle adamın seni öldürebilecek pozisyonda olması gerekir ki adama öldürme beni diyesin düz mantık.
BB, WB'nin durumunun kötü olduğunu ve tek başına kazanabileceğini düşündüğü için saldırdı. WB'ye karşı kaybetti ve ölümden yalvararak kurtuldu daha sonra tüm tayfa olarak WB ile savaşmalarını(Tek atmak nedir ya) işin içine katmana gerek yok biz burda farklı bişeyden bahsediyoruz.
Normal mantık kuralları dahilinde orda yalvaran adamın yalvardığı adamdan istediğini aldığını görüyoruz sonuçta yaşıyor, hayatını sürdürüyor.
BB çok büyük planlar kuran, şuan çok büyük bir güce sahip biri olabilir ama karekterinde korku var en azından ben bunu çok net gördüm şimdiye kadar.
 
Bazen forumda Kaido ve WB kıyaslamaları oluyor. Ünvanlardan yola çıkılıp mantık yürütülmeye çalışılıyor. Biri en güçlü adam, diğeri en güçlü yaratık, Kaido ünvanı sonradan aldı vs.

Ben mantığı Ace üzerinden yürüttüm. Kaido WB'den güçlü olsa idi eğer Ace WB'yi değil, Kaido'yu arar idi. Demek ki o sırada dünyada en güçlü olan kişi WB oluyor.
Ace yenebileceģini düsündüğü tek Yonkoya gitmiş iste. Baktı yaşlı hasta 72lik serumsuz gezemeyen bir bunağa Yonko diyorlar, ben bunu yerim diye düşündü, her ne kadar yememese de haklıydı tabi ki. Ben olsam ben de çivili sopa yemek istemezdim açikçası. :)
 
Ace yenebileceģini düsündüğü tek Yonkoya gitmiş iste. Baktı yaşlı hasta 72lik serumsuz gezemeyen bir bunağa Yonko diyorlar, ben bunu yerim diye düşündü, her ne kadar yememese de haklıydı tabi ki. Ben olsam ben de çivili sopa yemek istemezdim açikçası. :)
Mahir seni tanıyorsam ve şu yorumları görüyorsam demek ki haksız çıkmanın utancı içinde kıvrılıyorsun olabilir pek takma hayat devam ediyor :a:
Karada havada ve denizde hayat devam ediyor :artiz:
 
Bu nerde geçti acaba merak ettim? Oden sağ mı çıkmış ordan peki?

Edit: Law da Issho ve Dof ile aynı anda vs atıp tüm tayfayı sanjiyi gemiyi ayrı ayrı kurtarmıştı mesela, ama biz Lawın kapıştıgı adamlarla aynı kalibrede olmadığinı biliyoruz. :)
Momo'nun kimliği açıklanırken geçti. Kin'emon ''efendimiz kaido ve shogunla tek başına savaştı bizim onu korumamız gerekirken o bizi korudu'' diye bir cümlesi geçti.

Sağ çıkmadı adamlarını kurtardıktan sonra öldürülmüş.
 
Momo'nun kimliği açıklanırken geçti. Kin'emon ''efendimiz kaido ve shogunla tek başına savaştı bizim onu korumamız gerekirken o bizi korudu'' diye bir cümlesi geçti.

Sağ çıkmadı adamlarını kurtardıktan sonra öldürülmüş.
Edit kısmında örneklediğim gibi Odenin adamlarıni kurtarması Kaidoyu zayıf yapmaz, Odenin pratik ve hızlı olduģunu gosterir. :)
 
Bakınca ben korsan olsam , BigMom yerine Shanks'i hedef seçerdim.
Kid ve saz ekibi , başta bir yoklamış Mom'u , bakmışlar kadının eli belli kolunun sınırı görünmüyor.
Shanks daha makul gelmiş.

Shanks ve Teach daha kolay ulaşılabilen tipler.( Shanks Mom'dan bireysel güçlü olsa dahi sistematik olarak ona ulaşmak için çok fazla adam geçmek gerekmiyor)

Ama adamlar da nasil şans varsa evrenin en tehlikeli adamına yakalandılar.
 
Edit kısmında örneklediğim gibi Odenin adamlarıni kurtarması Kaidoyu zayıf yapmaz, Odenin pratik ve hızlı olduģunu gosterir. :)
Kaidou'yu zayıf yapmıyorum serinin zirve gücünün Roger olduğunu söylemeye çalıştım öyle bir örnek vererek.Yani Rogerla kıyaslarsan zayıf tabi ki o gözle bakmayı düşünüyorsan.

Bir arkadaş zirve güç için Roger ve WB'yi layık görmedi de ona hitaben yazdım.
 
@Alpamis

Dediğine göre Shiryu'nun orada bulunması büyük bir şans, Bon Clay'in olması ise Luffy için bir şans değildi.

Sana söylediğim gibi Teach oraya müttefik edinmek için gidiyor, Luffy'nin aklında böyle bir olay yok, ''Bon Clay orada çıksın da bana yardım etsin'' diye düşünmüyor, Bon Clay gibi birisine orada raslaması artık nasıl bir şanstır sen hesap et. Teach'in amacı ise müttefik edinmek, haliyle Shiryu gibi birisini kendi safına katma ihtimali yüksek, bu sebepten Teach şanslıydı, Luffy'de hiç şans yoktu demek ne kadar mantıklıdır bir otur hesapla.

Teach, Shiryu ile karşılaşınca Shiryu direk saf değiştirmiyordur heralde, Teach'in oraya ilk gitme amacı ve politik yetenekleri sayesinde bu iş oluyor ve Shiryu Teach'e yardım ediyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık