Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 847: Luffy ve Koca Ana

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzeldi bence. Gereksiz sahne yoktu. Luffy güzel konuştu. Bundan sonra tek yapması gereken bu laflarının içini doldurmak. Dediği gibi şuan Big Mom'u indirmek gibi bir amacı olmamalı. Bu hayal olur. Bir şekilde Sanji'yi alıp çıkmaktan başka bir şey düşünmemesi lazım. Eğer şartlar bir şekilde kendiliğinden uygun hale gelirse o zaman ekstradan savaşa da girebilir. Sanji'yi artık takmıyorum. Çünkü eğer üstüne düşünürsem, Sanji'den nefret edecek kıvama gelebilirim.

Bu arada Big Mom kendi ağzından, Babalık'ın kim olduğunu cümle aleme duyurdu. Babalık yaşarken kral oydu. Gerçi bunu bilmek için buna gerek yoktu, daha önce de çokça vurgulanmıştı ama kafası karışık arkadaşlarımız için iyi olmuştur. Özellikle @Reiper için. Daha 2-3 gün önce Big Mom ve Kaido'nun, Roger ve WB'yi geçtiğini iddia ediyordu. Bizzat Big Mom verdi cevabı.

Herkes anlamıştır umuyorum.

Bu arada; Big Mom tayfasında tasarım olarak en sevdiğim karakter Bobbin. 1. komutanın Bobbin olmasını çok istiyordum. :/ Gücünü de hala göstermedi Oda. Luffy'ye giden orduda olmasına rağmen hem de. Çok merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
Devler çok onurlu olduklarından falan gibi bir nedenle Tottoland'da yer almayı reddetmiş olabilirler. Çünkü Usopp onurlu ve cesur tam olarak olmak istediği denizlerin cesur savaşçısı olmak istiyor herneyse Yada Mom onları etkileyecek kötü bir şey yapmış onlarda ırk olarak Mom'a nefret besliyorlardır. Ondan onun yönettiği adaya gelmeyi reddetmişlerdir. Mom'da CC'den ondan ötürü devleştirme formülünü bulması istiyor olabilir. Zaten adada devler olmadığı için insanları devleştirmeye çalıştığını öğrenmiş olduk. İlk başta devleştirmek istemesi çok anlamsız gelmişti herkeslere. :(
 
Cüce bir dev mi yani BM?
Oda boyut konusunda ne halt yiyor cidden bilmiyorum belki @Smoker bir cevap verebilir.

Bölümü okudum hak verdim sana.

Luffy iyi cevap vermiş. Lola evlenmek istemedi. Sen de Korsan Kral olamadın. Bu nokta Luffy, Korsan Kral yapılacak diyenlere gelsin işte. Ayrıca şu an için WB'nin bu gibi bir şeye gerek kalmadan paşa gibi Big Mom'ın önünde bir engel olarak durduğunu da biliyoruz. Luffy'de buna değinmiş gibi oldu. Bu gibi şeyler senin Korsan Kral olamamana sebep ya da bahane olamaz gibisinden. Konuşmaları da hoşuma gitti. Big Mom'ın kişiliği de sandığımdan farklıymış. Baya akıllı bir kadın. Delinin teki olduğunu sanıyordum.
Konuşmanın o kısmı güzeldi ama Dof'u ayağıyla durdurduktan sonra bi bakışmları var, o anki gibi yüz yüze olsa daha iyi olurdu :good:

@Taisho sanki herkes kendi paşa gönüllerine uyupta geliyorlar gibi yazmışsın :D Birini alıkoyar, kadın koskoca yonkou. Başka bi nefret var işin içinde, bence evlilik sözleşmesi... Hem Lola'yı anca belki bi ihtimal bir dev güzel bulabilir.
 
Son düzenleme:
herkes gibi bende bropper'ın ayna dünyasında açtığı bug ile kurtulacaklarını sanıyordum fakat işler değişecek gibi geliyor.Luffy ID gibi Mom'ın kitaplarda sakladığı yaratıklar ve insanlarla bir isyan başlatabilir.Bropper carrotu alıp ayna dünyasından çıkar ve brook ponghy kopyalar.Fakat pedro'nun akıbetini kestiremiyorum.kalbimin derinliklerinden ''LUFFY ADAMDIR'' demeden duramıyorum.Geri vites yok adam gibi adam.helal olsun.Kalıbımı basarım mom judgeye lola'yı elbaflı yetkili bir abiyle evlendiremedi diye surat yaptı.öğreneceğiz.Genel olarak çok güzel bir bölümdü.Sanjinin iç sesi hariç! ve bir konuda sitem edeceğim. artık carrot ve bobbin'i şişirip hayal dünyanızı buraya yansıtmayın!
 
@RedTeroR öyle gelmiyor hala istese alır. O zaman senin dediğine göre gider Dorry ile Broggy'yi alır gelir 2 tane adam gönderse yeter la onaları almak için. Ama ya isteyerek gelsinler istiyor yada bu( yani BM) dev ırkından tiskinmiş bir hareketlerinden falan otürü. Ama o zaman neden yapayını istiyor sırf hayali tamamlansın diye mi. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık