Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bu Üye Çok Dikkat Çekiyor

  • Konbuyu başlatan Reversi
  • Başlangıç tarihi

Shujin

felluce: Sayıları çok az olmasına rağmen kendisi de bir Karasakal fanı olmasıyla dikkat çekiyor.Siz ender bir tür falan olmalısınız :D
 
Ryuzaki Lawliet , dikkat çekiyor kabul hataları olsada ben bu adamın cevval tartışma üslubu yüzünden takdir ediyorum her ne kadar fanlığına yenik düşsede , dikkat çekecekse böyle çeksin diğer türlüsü (nutella gibi konu olmuş orti- tartışma vs konusunda kahvedeymiş gibi muhabet) çok yapmacık ve komik geliyor .
 
Arkadaslar, lütfen her konuyu saptirmayin yahu, genel sohbet denilen bir sey var. Neden insan gelip kendi nickini yazar ve onu aciklar?! Dikkat cekme cabasi mi o_O Eger öyle degilse(ki öyleyse de) bu tür konuyu bozacak ya da konunun amacina uymayacak türden msjlar atmaktan vazgecin. Amacindan saptirilan konu görmekten epey sikildim artik.

Girmisken yazayim, benim dikkatimi ceken üyeler;
canavvar, taa eskiden kalma bi konu vardi "Kira hakli miydi?" diye. Orda attigi msjlarla dikkatimi cekmisti.
Invictus, bi ara avatar degistirdiginde 'deneme' yazardi, onunla dikkatimi cekmisti bi ara. Hadi itiraf ediyorum ilk basta ne icin oldugunu anlamamistim o 'denemelerin' :D
Hancock, anlamlandiramadigim bir sahis.
 

optimistic

nereye baksam smoker ve dragonu görüyorum(gerçi tartışma olmadığından dragon pek gözükmüyo ama :D)
:ehe:
 
Ya dolu tanımadığım üye var hepsi dikkatimi çekiyor :D Bide bu çerobil denilen arkadaş kim ya ( Yani yanlış anlama kötü bir ağız yok burda yazamadım nickini) başından beri bu nicklemi sitede yoksa değiştirdi mi o çok dikkatimi çekiyor.Onu dışında giremiyorum ki dikkatimi çeksin :( Ama her zaman keyifli hoş sohbet insanlar var sitede.Cagdas,Ilgas,Bold,Firitztrk,Rownikal,LovecookSanji,Dragon,Venomemre,Aris-chin(arişiterü-sama) konuşmaktan keyif aldığım adamlar.Tabi bu konuşmalar,tartışmalarda biz savcıysak tokmağını vurup son sözü söyleyen hakimde Smoker-san oluyor ;) Tabi biz avukatta olabiliriz herneyse hukuk okuyan herhangi bir arkadaş teşbihimi düzeltebilirse sevinirim :) Unuttuklarım illaki vardır.Özledim sabah akşam forumda takılmayı :ühü:
 
Kaç yıldır buradayım yazın olarak çok aktif olmasam da okur olarak aktifim. Çoğu üye dikkatimi çekiyor bu sebepten mütevellit. Aslında kullanıcı adımı hayalet alsam daha iyi olurmuş. Behzat Ç. De severim hem. Üyeleri de tek tek yazmayayım da 15 kişi vardır rahat der ve vakurla giderim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık