Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 844 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vinsmokeler da bu olaylar olurken gülüyormuş.Luffy gitmeden şunların üstünden geçeydi keşke.Önceden sempatik gelirlerdi ama artık tam kıl kapmış durumdayım.:of:
 
Sanji'nin yaptığının ne olursa olsun kabul edilebilir bir yanı yok. Düşmanım bile olsa bir kadına vurmam diyeceksin, ama kendi kaptanına Diable Jambe ile defalarca vuracaksın hem de o sana karşılık vermemesine, kaptanın olmasına rağmen. Ağlamış da bilmem ne. Adam olmadığı gerçeğini değiştirmez.

Allah'tan Luffy mal da böyle davranıyor hala. Keşke Sanji dönmese tayfaya.Geçen hafta da dedim, keşke Zoro olsa da Usopp olayındaki gibi duruma el atsaydı. O zamanki sözleri şu an daha da anlamlı:

“ Onu geri getirmeyi deneyecek olanı asla affetmeyeceğim! Ne olduğunun önemi yok, mütevazı davranması gereken sen değilsin, Luffy. Geri dönerek yalvarmadığı müddetçe onu kabul etmeyeceğim! Neden kavga ettiklerinin ve kimin haklı olduğunun bir önemi yok! Eğer erkek erkeğe bir dövüş talep ettiysen, bu dövüşün sonuçlarına katlanmak zorundasın! Aptal da olsa bu adam benim kaptanım! Bu adama saygı duymayan birisi olmadan tayfa çok daha iyi olur. KAPTANINA SAYGISINI KAYBETMİŞ BİR TAYFA DAĞILMAYA MAHKUMDUR! BU YAPTIĞIMIZ BASİT BİR KORSANCILIK OYUNU DEĞİL! “
 
Sanji bu işi beceremiyor.Zoro olsa ne tokat yerdi ne de ağlardı.Rolünü mükemmele yakın oynar tayfa ve luffyle kanlı bıçaklı olurdu çünkü. :)Luffy ciddi dövüşür ama yarım kalırdı.Sonra Luffy hırslanır sağı solu bile yıkardı dövüşe hazırlık için.
 
Karekterin sahip olduğu ne varsa tehdit altında.Spoilera göre Luffy bile olayı anlamış.Ama hala adamlar çamur atma peşinde.:artiz:
 
Sanjinin durumu tayfadaki diğer hiç kimse ile aynı değil. Bi ihtimal Nami zira onun da ailesi tehlikedeydi. Ne Robin ne Usopp ne de Zoro... Hiçbiri bu durumda böyle eli kolu bağlı kalmadı (tayfadaki zamanları). Savaş olsa mesele Sanji hep yaptığı gibi hayatını ortaya koyardı zaten. Bunun aksini düşünen kendini şu seriyi hiç okumamış saysın.
Yaptığı şeyi yapmak zorundaydı. Başka türlü çıkış yolu yok adamın.
Usoppun babasının hayatı mı tehlikeye girmiş, Kaya mı zarar görecekmiş, tehdit mi edilmiş?
Robin gibi sadece tayfa mı tehdit altında şu an?
Zoro gibi ortada fol yok yumurta yok tayfadaki adamın arkasından mı atıp tutmuş?
Sürekli yok o yapınca böyle oldu, şu olsa yapmazdı falan. Sanji durumun gerektirdiğini yapmıştır. Böylece hem kendine hem Zeffe hem de tayfaya zaman kazandırmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık