Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 842: Şişmanlığın Gücü

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aizen

İstediğim hayallerimde ki vs bu değildi. Rob Lucci vs'sini özledim ne yalan söyliyim.
Kan , gözyaşı , irade , teknikler .. Ne ararsan vardı. Bu nedir yahu
 
Luffy çarptırıp kırmıyor mu ?Benim gördüğüm o_Ondan bir önceki sayfada son karede çarpa eşiğinde zaten.
Son sayfa sağ en üstteki karedeki çizimine bakın baskıyo basıncı ifade edebilmek için adamı titreşimli çizmiş oda ve dişi fln kopmuş. Sadece merak ettiğim luffy o sahnede kral haki salmış mıdır acaba
 
Şu handikap muhabbetinin Dof için yapılması cidden bir nebze mantıklıydı.
Adam gamma knife yedi,direk law sayesinde Red Hawk yedi kalbini falan kendi dikti sonra. Yetmedi g4ün gücüne direndi yarım saat Luffy baygın düştü tekrar ayağa kalktı girdi falan.
Crackera gelince ise Sadece nami yağmurla yumuşattı meyvesini bir nebze etkisizleştirdi. Luffyde yedi durdu bunları. Buna rağmen Cracker kendi saldırmadı hiç hep klon yolladı. Luffy ise kendine çekmek için böyle bir strateji uyguladı. Sonrada tek ciddi darbede işini bitirdi.
Kabul edelim iki durumdada handikap var. Fakat iki vsdede Luffy Lucci ile olan savaşındaki kadar ciddi değil aynı iradeyi koymuyor. Çünkü zaman sınırlaması var ve iki adamda bir nebze oyalamaya çalışıyor bizim elemanı.


Dof ve Cracker 1-0 geride başlıyor kabul ediyorum yani fakat durumu Luffy 3-1e getiriyor sonradan diyebiliriz. Yani adil bir şekilde vs atsalar yine Luffy yenerdi fakat inanılmaz zorlanırdı. Amiraller bile bu seviyedeki adamları çok kolay saf dışı bırakamıyor.
Marco Dof Cracker gibi karakterleri Yonkolar ve 1,2 efsane dışında herhangi bir karakter rahat bir şekilde yenemez demek istiyorum kısacası. Bir Yonko bile çok kısa bir sürede amirali devre dışı bırakamaz aynı mantıkla. Yani Luffy üstün bu gerçek fakat Oda çizerken seri çok çabuk ilerlesin diye bu derecedeki güçlü adamların "çabuk" safdışı kalması için bir handikap ekliyor. Ama handikapla o karakteri yenmesi onu ondan güçsüz yapmıyor. Kizaru mesela Marcodan güçlü karakter fakat kelepçe takıp yenebiliyor. Bu durumda Marco>Kizaru demek Cracker > Luffy demekle aynı şey.
Mesela Wb onca handikapa rağmen Akainu gibi bir devi yeniyor. Hani derler ya büyük takımlar 10 kişi olsada hakem hataları olsada kazanmasını bilmeli. Hah işte bu durum tam olarak öyle. Luffy handikaplı olan taraf olsaydı yinede bir şekilde(inanılmaz bir şekilde zorlanarak) kazanabilirdi diye düşünüyorum.
 

Üye silindi 2781

Luffy'nin tekniği çok garipti açıkcası.Luffy,Cracker kapışması hakkında söylenecek çok şey var aslında.Cracker,Luffy'den böyle büyük bir hasar alması Nami'nin etkisi mi tam olarak bilemiyorum.Luffy tam gücünü göstermemiş olabilir.Hakisini güçlendirip 4.vitesin yeni formlarına ulaşıyor olabilir.Belkide 2 yıllık zaman aşımında,çok şey öğrendi fakat hakisini bunlar için güçlendirmeye zamanı olmamıştı olabilir.Bu arada Live reaction ve incelemelere uğramak isterseniz kardeşlerim.

One Piece 842.Bölüm Manga İncelemesi | ワンピース

One Piece 842.Bölüm Manga Live Reaction | ワンピース
 
Sanjinin Zeff'den kaptığı birşeyler görmek güzeldi. Kadınlara neden el kaldırmadığı böylece anlaşılmış oldu.

Luffy vs Cracker konusuna ise diyecek birşey bulamıyorum. Yoldan geçen adamla savaşır gibi bir vs gerçekleşti. Hiç tatmin olmadım ve beğenmedim. Nereden baksan 20 yıllı korsan ve isimli bir kılıç ustası. Daha fazla tekniği olmasını ya da varsa görmek isterdim. Vs benim için berbattı. Belamy muamelesi görmediği kaldı Cracker'in . Tabi böyle vasat bivs çizmesinin sebebi de muhtemelen Luffy'nin başka kişilerle savaşacak olması ve gücünü korumak istemesidir. Tüm komutanları yenip , Mom ile savaşırsa şaşırmam :D

G4 Bound Man ilk çıktığı zaman yeni formlarının olacağını söylemiştim.Son sayfada yeni G4 tekniği diye not düşmesi sebebiyle bu düşüncem doğrulandı ama tekrar bu forma nasıl girecek, yemek yemesi mi gerekiyor diye düşünmüyor değilim. O yüzden ne yalan söyleyeyim yeni formunu beğenmedim. Ben 3 formu olmasını bekliyordum. Adadan ayrılırken yanında Goril,Aslan ve Timsah olması sebebiyle böyle düşünmekteydim. G4 Bound Man de de King Kong Gun yaptığı için goril formu bu diye düşünüyordum . Ama bu tombul modu işi bozdu , keşke öyle olsaydı .Umarım son bir savaş formuda vardır. Bu formun farklı bi özelliğini göremediğimizden ve şeklinin yine daha beter hale gelmesinden dolayı bir türlü sevemedim. Goril,Aslan,Timsah saldırıları yapacağı 3 formu olması daha işime gelirdi :)
 
Adam 1 darbe yedi G4 ile bak sayıylada yazıyorum 1. Bir G4 darbesine dişler gitti bilinç kapandı. Sen hala haterlık peşinde koş ama işin zor haberin olsun.
Bi darbe mi? 11 saat la. Beceriksiz bi şekilde kum torbası olmadı diyorsan doğru. Üstüne bir de g4 halindeki Luffy'yi kesti, hasar verdi. Bunu becerebilen başka adam olmadı şimdiye dek. Gerçi belki Dofun beceriksizliğidir o. Anca ikinci g4 formuyla 11 saat sonra o da kendi askerlerine çarpınca adam hasar aldı g4ten. Boşuna kıvranmayın bence.
 
Bi darbe mi? 11 saat la. Beceriksiz bi şekilde kum torbası olmadı diyorsan doğru. Üstüne bir de g4 halindeki Luffy'yi kesti, hasar verdi. Bunu becerebilen başka adam olmadı şimdiye dek. Gerçi belki Dofun beceriksizliğidir o. Anca ikinci g4 formuyla 11 saat sonra o da kendi askerlerine çarpınca adam hasar aldı g4ten. Boşuna kıvranmayın bence.
Hazmedersin zamanla.Mangayi daha kimse hazmedemedi sende suc yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık