Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Korkusuz Karakter

En Korkusuz Karakter


  • Kullanılan toplam oy
    142
Anket yenilendi


Listede öyle isimler var ki birisini en korkusuz seçmek diğerine hakaret olur ama ben yine Roger demek istiyorum. En deli, en korkusuz o olsa gerek.
 
İttifak ne alaka. Ben diyorum ki Law hiç var olmasa ve luffy kaidouya dalmaya karar verse yok smile fabrikasını yok edeyim, ceaserı kaçırayım diye ugrasmazdı. Direk Kaidounun adasına dalardı.
Luffy big Mom'ın adasına dalarak cesur olduğunu gösterdi. Istese law Zoro benimle gelin Sanjiyi kaciracaz diyebilirdi.
Beyazsakal her yere hazırlıklı gitmemiştir diyorsun da bende luffy gibi her yere hazırlıksız gittiğini sanmıyorum. Her yere dusunmeden dalarak yonkou olamazsın. Luffynin şu ana kadar hayatta kalmasının sebebi ana karakter olması. Yoksa daha ta arabastada croco tarafından öldürülmüş olurdu.
Law ile ittifak kuruyor. Bİliyorsundur. Tek dalardı ya hani bıraksalar. :D
Bu bir kaçırma olayı. Sen de diyorsun zaten. Law-Zoro ne yapacak? Dövüşecek olsa getirir onları. Ben sadece gizlice gideceğim diyor. Görende Law ve Zoro olmadan yonko indirmeye gidiyor sanacak.

Bana da absürt şeyler deme lütfen. Ben Luffy cesur değil mi dedim? Beyazsakalın aşağı kalır yanı yoktur diyorum.
 
Luffy diyorum. Ama tam olarak kıyaslayabileceğimiz bir şey yok bence. Bugün Ace'in yapmaya cesaret edeceği şeyi Luffy , Roger ,WB yapabilirdi. Ace Akainu'ya karşı durmuş. Ama Luffy'de gidip o güçlü 3 Amiralin karşısına çıktı. Hani burda herhangi biri için şunun cesaret ettiğine diğerleri cesaret edemezdi diyebileceğim bir şey yok.

Ama Manga'da bir ara bir söz vardı. Yıllarca hiç kimsenin yapmaya cesaret edemediği şeyi yapmaya çalışmları herkesi hayrete düşürecek... gibi bir söz vardı. Bundan yola çıkarak bizim tayfanın ayrı bir noktada olacağını söyleyebilirim.
 

MDL_Roronoa

çocuklukta gördük korkuyu ben anlamam Ace-Luffy anketten çıkarılsın.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık