Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu çevirideki term tıpta adlandırmak. Burda bunun adına tam olarak iyilştirme diyemezsın diyor. Tejkniğinin iyileştirmekten farklı bişey oldugunu soyluyor gibi geldı bana. Onarmak daha mantıklı
Parçalanan organlarını birbirine dikiyor. Dikince de iyileştirmiş olmuyor. Millet öyle bir anlatıyor ki, sanki Marco gibi kendini yeniliyor adam.
 
Hiç error vermedi ondan dolayı.

@Smoker

Peki sana mantıklı geliyor mu bu adam bu kadar kötü duruma Luffy'den güçsüz olduğu düşünülen Law'ın tek tekniğiyle geliyorsa , Luffy'e karşı nasıl daha fazlasını sergiliyor? Hani Luffy'nin g4'ü o tekniğin çeyreği kadar etmiyor mu?
Law'un o tek tekniği, Newgate gibi hayvanlar dışında herkesi o duruma sokar. Doflamingo da buna istisna oluşturmuyor.
 
Cracker Luffy'nin kolunu kesiyor. Çoğu kişi bu olaydan sonra Crackeri haki olarak üstün görüyor fakat adam daha karşımıza çıkar çıkmaz kılıcını övüyor Pika gibi hakisini övmüyor. Büyük ihtimal kılıçta bir hikmet var.
 
Yahu Luffy yenilmez, etmeyin eylemeyin. :D Bir şekilde yener veya dövüş yarım kalır.



Mesajları düzgün okumadan cevap verenler yüzünden tartışmaktan sıkılmıştım, yine sıkılıyorum.

Dof koka yapmıyor çünkü hakisi zaten yetip de artıyor Law'a.
Dof'un çelik kesebileceğini nereden çıkardın ve konuyla ilgisi ne?
Anlık dövüşte her harekete güç eklenmez, olaylar hızlı gelişir. Dof ani saldırı yapar Law bunu hızlıca engeller ve direkt başka hamlelere geçilir. Aksi olsaydı Dof Law'un kolunu da kesemezdi.
Law'un bölemediği ipte Dof'un hakisi var. Dof ipini önüne serip buyur kes bakalım demedi.
Law kairoseki bile kesti, o ipi de keser, mesele keskinlik veya sertlik değil diyorum hala nereye bağlıyorsun.
Mess saldırısını veya herhangi başka saldırıyı daha güçlü yapmıyor zaten, bunu o okumadığın diğer yanıtlarımda da belirttim.
Sadece meyve gücünü logiaya geçirebiliyor böylece. Eğer Smoker'ın veya CC'nin hakisi daha iyi olsaydı, Law kalplerini alamazdı. Çünkü dokunabilse bile kalpleri alamazdı ve kendi hakisiyle onları sabit bir kutuda da tutamazdı.
Daha güçlü kesişi olur demiyorum, demedim. Yine o okumadığın yanıtlarda açıkça rakibe üstün gelir diyorum. Yani rakibin haki savunmasını kırar daha güçlü haki, kesişi olduğu gibi iletebilir.


Aman be. :/
Abi oha diyorum.

Bana ne Law'un ani hamlesinden? Mesele o abi hamlede Law'un kolu neden kesilmedi? Senin demenle Dof'un hakisi Law'dan ustun çünkü ipleri bölünmesi, iyi güzel. Bak dediğini kabul edip devam ettim. Madem hakisi ustun neden Law koka yaptığında kesemedi? Buna verdiğin cevap ani hamle ler olabilir. Ani oldu diye mi kesemedi yani? Abi troll olmadığını bilmesem vallahi trolluyorsun sanacagim.

Çeliği kesmenin konumuzla alakası açık değil mi? Bana diyorsun okumuyor diye. Senin kairosekiyi kesti alayını keser mantığını anlatıyorum. Diyorum ki Zoro'nun iki yıl önce çeliği kestiği yerde Dof hayli hayli keser. Peki Law'u neden kesemedi? Çünkü çelikten bile daha sert adam. Law gibi ortalama bir adam bile böyleyken Shanks koka yapsa ne olur Jozu yapsa ne olur diyroum.

Anlayacağın Law'un sınırı var. İp kairosekiden daha sert kesemedi. Shanks'i da kesemez ne bileyim kesemeyecegi sertlikte diger adamları da kesemez.

Eşit: Kolunu nasıl kesti sorusu da komedi. Koka yoktu ki kolunda kesiildiginde :(
 
Son düzenleme:

karolla

Hiç error vermedi ondan dolayı.

@Smoker

Peki sana mantıklı geliyor mu bu adam bu kadar kötü duruma Luffy'den güçsüz olduğu düşünülen Law'ın tek tekniğiyle geliyorsa , Luffy'e karşı nasıl daha fazlasını sergiliyor? Hani Luffy'nin g4'ü o tekniğin çeyreği kadar etmiyor mu?
Etmiyor işte. Defalarca anlattık. 46 dakika g4 ile vuruyor ve g4 bittiğinde dof 2. kez iyileştirme yapıyor. Zaten iyileşmemiş dofa g4 ile leo bazuka falan vurup anca tekrar iyileştirmeye sokuyor. Law ise neredeyse sapa sağlam dofa tek gamma ile felek şaşırtıp direkt ilk yardıma sokuyor. Gamma > All g4 teknik
 
Luffy dövüşe devam edebiliyor ve patates olmuş ha? :) Güzelmiş.

1-2 hafta sonra ormanda Kraker'i yatmış biçimde çizerse de Luffy patates oldu, Luffy fanları böyle oldu tarzı espriler yapabilecek misin merak ediyorum?
Ben senin gibi yüksekten uçmuyorum. Geçen hafta herkese hava basıyordun, bu hafta balon gibi patladın. Hıncını benden çıkarmaya çalışma boş yere. Luffy şu an dövüşte dayak yiyor. Sen bunu bile kabullenemiyorsun ne yazık ki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık