Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu Luffy yenilmez, etmeyin eylemeyin. :D Bir şekilde yener veya dövüş yarım kalır.

İyi de Dof niye ipe koka yapmıyor? Fantezi mi yapıyor? Sen olmayan şeyleri var diye gecistiriyorsun.

Elmas kadar sert diyorsun. Dof dediğin adam, çeliği kesemeyecek adam mi? Neden Law kolunu koka yapıp korunabildi? Demek ki celikten bile sert. Law böyle oluyuyorken koka ile Shanks ne olur? Law'un bolemediği , kesildigini gormedigimiz ip ne olur? Elmas Jozu koka yaparsa ne olur? Yahut Law'un hakisi Dof'tan ustun demeye mi getireceksin bu sefer de :( Law'un bölmesi kestiği gerçeğini değiştirmiyor. Fark kesilince bolunmen.

Logiaya dokunabilmesi durumu değiştirmiyor yani, etkisi belli bunun. Logiaya dokunabilmesini sağlar sadece haki, mesi daha güçlü yapmaz. O haki mecburiyetten kullanılıyor orada. Sense daha güçlü olur kesisi diyorsun ama bunun bir örneği yok. Aksi örneği Dof'un ipi ise ortada.
Mesajları düzgün okumadan cevap verenler yüzünden tartışmaktan sıkılmıştım, yine sıkılıyorum.

Dof koka yapmıyor çünkü hakisi zaten yetip de artıyor Law'a.
Dof'un çelik kesebileceğini nereden çıkardın ve konuyla ilgisi ne?
Anlık dövüşte her harekete güç eklenmez, olaylar hızlı gelişir. Dof ani saldırı yapar Law bunu hızlıca engeller ve direkt başka hamlelere geçilir. Aksi olsaydı Dof Law'un kolunu da kesemezdi.
Law'un bölemediği ipte Dof'un hakisi var. Dof ipini önüne serip buyur kes bakalım demedi.
Law kairoseki bile kesti, o ipi de keser, mesele keskinlik veya sertlik değil diyorum hala nereye bağlıyorsun.
Mess saldırısını veya herhangi başka saldırıyı daha güçlü yapmıyor zaten, bunu o okumadığın diğer yanıtlarımda da belirttim.
Sadece meyve gücünü logiaya geçirebiliyor böylece. Eğer Smoker'ın veya CC'nin hakisi daha iyi olsaydı, Law kalplerini alamazdı. Çünkü dokunabilse bile kalpleri alamazdı ve kendi hakisiyle onları sabit bir kutuda da tutamazdı.
Daha güçlü kesişi olur demiyorum, demedim. Yine o okumadığın yanıtlarda açıkça rakibe üstün gelir diyorum. Yani rakibin haki savunmasını kırar daha güçlü haki, kesişi olduğu gibi iletebilir.


Aman be. :/
 
@Phoenix
Tamam hacı, hakinin çok bi önemi yok. Yeterince sert ve saldırı gücün fazla ise kral sensin..
Halkının onemiborada işte. Hakisi olmasa Cracker kolun yarısını değil tamamını keserdi belki. Hatırla Mihawk'in kolunu kopardığını görmüştü Luffy. Normal, çünkü lastiği kesmek kolay ve adam dünyanın en iyisi. Cracker da hakili yani sertleşmiş halini kesecek kadar iyi. Normal, hakisiz olsaydı maşallah kotu şeyler olabilirdi.

Benim bahsettiğim olay total. Hani diiyelim ki Jozu ile Luffy ayni b.haki seviyesinde olsun. İkisi de 10 puan diyelim. Jozu'nun elması 20 sertliğinde ise lastik 1 olur haci .

Total sertlikte Jozu, 30 olurken Luffy 11 olur. Luffy'i kesen adam Jozu'yu kesebilir diye bir şey yok yani Josu ile ikisinin hakimleri eşit diye. Anlatabildim mi? Total sertlikten lastik bu.

Total saldırı gücü ise su, Mihawk hakisiz 12 saldırı gücünde tekniğe sahiptir, Luffy'i keser. B.haki kullanıp Luffy'nin b.hakisini aşması şart değil.

Yoksa senin dediğin gibi ekstradan Cracker daha iyi olabilir b.hakide. Ben sadece kestigine bakıp anlayamayiz demek istiyorum.
 
Benim bildiğim şu an iplerim organlarımda sarıp iyileştiriyorlar diyor. Organlarımın yerine yenisi gelmiyor gerçi diyor. Zaten yenisi gelmiyor zedelenmiş olanı sarıp iyileştiriyor.
Oradaki balonda "Buna tam olarak iyileştirme denemez" diyor. Manga sayfası attım işte.
 

Yami

Benim bildiğim şu an iplerim organlarımda sarıp iyileştiriyorlar diyor. Organlarımın yerine yenisi gelmiyor gerçi diyor. Zaten yenisi gelmiyor zedelenmiş olanı sarıp iyileştiriyor.
Organ hasarı aynı duruyor. Sadece dikip , kanayan yeride sarıyor. İlk yardım ötesi yok.
Organ hala aynı hasarlı organ. Hatta arada tekliyordu diye hatırlıyorum Error veriyordu.
 
Bu muhabbeti birkaç seferdir görüyorum. Doflamingo kendini iyileştirmiyor, sadece organlarını birbirine dikiyor. Kendini iyileştirmediğini de, bizzat kendisi söylüyor.

http://www.mangareader.net/one-piece/781/17
Abi bu çevirideki term tıpta adlandırmak. Burda bunun adına tam olarak iyilştirme diyemezsın diyor. Tejkniğinin iyileştirmekten farklı bişey oldugunu soyluyor gibi geldı bana. Onarmak daha mantıklı
 
Geçen hafta abartmayın, Luffy yenilirse eğer şaşırmayın dedim. Karşı çıkanlar oldu ama dediğimi destekleyen kareler çıktı. Ancak şu durumda da Luffy'i fazla gömüyorsunuz. Sonraki bölümde Luffy'nin elinde Cracker ile düğüne gelme ihtimalini yada Cracker'i ormanda yere sermiş vaziyette düğüne gelebileceğini düşünün öyle sallayın. Ayrıca bölümlük düşünmekten vazgeçin artık. Objektif olun, sevdiğiniz karakter üzerinden kurgu yapmayın.
 
Geçen bölüm yediği dayak, bu bölüm kolunun kesilmesi. Karşısında çizik bile almamış biri var, Luffy'nin her yeri morarmış. Patates olmuş bana göre. Geçen hafta büyük konuştun Luffy'ye kılıç işlemiyor diye, milletle dalga geçtin. Şimdi de kendini savunamıyorsun.
Luffy dövüşe devam edebiliyor ve patates olmuş ha? :) Güzelmiş.

1-2 hafta sonra ormanda Kraker'i yatmış biçimde çizerse de Luffy patates oldu, Luffy fanları böyle oldu tarzı espriler yapabilecek misin merak ediyorum?
 
Organ hasarı aynı duruyor. Sadece dikip , kanayan yeride sarıyor. İlk yardım ötesi yok.
Organ hala aynı hasarlı organ. Hatta arada tekliyordu diye hatırlıyorum Error veriyordu.
Hiç error vermedi ondan dolayı.

@Smoker

Peki sana mantıklı geliyor mu bu adam bu kadar kötü duruma Luffy'den güçsüz olduğu düşünülen Law'ın tek tekniğiyle geliyorsa , Luffy'e karşı nasıl daha fazlasını sergiliyor? Hani Luffy'nin g4'ü o tekniğin çeyreği kadar etmiyor mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık