Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hehehe ortam şenlensin :D

Hmm... Yorumlara göre Kraker seviyesinde, hatta ondan daha üst seviyede olan ve kılıç kullanmayan birisi Luffy'ye zarar veremeyecekmiş anlaşılan. Ama neyseki Kraker'de kılıç var da zarar verebiliyor.

Ahhaha ulan ya. :D
Zamanında millet Law'un lafını dikkate alsa böyle muhabbetler dönmezdi. Hakisi üstün olan keser de biçer de, adam açık açık söyledi takan olmadı. :D
 
Mesele o kadar olması değil ki sonuçta aştı.
Luffy'nin hakisiz haliyle hali kalkanı kırması var. Keşiş örneği mi istiyorsun?

Law'un Vergo'yu kesmesi var. Bak bakalım kilicina Law'un koka yapmış mi?
Yapmaz niye biliyor musun? Çünkü keşiş gücü kılıcından gelmiyor, meyvesinden yani roomdan geliyor. Dolayısıyla kılıcına yukleyecegi haki rooma etki etmeyecegi için keşiş gücüne katkı yapmaz. Bu yüzden gördüğün üzere kullanmıyor haki. Ama kesti sonuçta niye? Keşiş gücü, kokali Vergo'yu asacak gucteydi. Ama ayni Law hakisiz iplerini bolemedi Dof'un niye? Çünkü o hakisiz ip hakili Vergo'dan daha sert.

Önemli olan total sertlik ve total saldırı gücü anlayacağın. Net olan bu .
Ne kadar uzattığının ve farklı farklı yerlere gittiğinin farkındamısın bilmiyorum ama biz burada elmas ya da Doflamingo'nun tellerinden bahsetmiyoruz. O telleri yonkou bile kesemezmiş gibi bir izlenim oluşturdu E. Oda. Yalnız kesilip, kırılamaz algısı oluşturduğu o telleri, G4 Luffy parçalayabiliyordu...

Hem çok basit bir şeyi, bu kadar uzatmaya gerek yok.. Tamam saldırı gücü önemli, bunu göz ardı etmiyorum ama ısrarla perdelemek istediğin bir şey var, O da Cracker'in Luffy'nin hakisini aştığı gerçeği.. Bunu kabul etmek bu kadar zor mu?
 
Hehehe ortam şenlensin :D


Zamanında millet Law'un lafını dikkate alsa böyle muhabbetler dönmezdi. Hakisi üstün olan keser de biçer de, adam açık açık söyledi takan olmadı. :D
Law nerede dedi onu? Smoker dedi ki senin ona hakin yetmez.

Daha bir önceki sayfada önemli olanın haki üstünlüğü değil saldırı gücü olduğunu açıkladim :( Bir ornek de Vergo'yu hakisiz kesen Law idi :)

@Siyah Ateş

Okuma yazma sorunun mu var? Ben adamı ovmusum saldırı gücü sağlam diye sen ne diyorsun? Gene ben hakisi de yuksek olabilir ama buradan çıkmaz çünkü önemli olan total saldırı gücüdür diyorum.

Elmas ve tel olunca ne oluyor? Mesele sert olduklari için kesilmemesi bu maddelerin.

Kesmek ile parçalamak farklı. Elması kırmanın da daha kolay olduğunu açıkladılar burada kesmeye kıyasla. Biz kesmekten bahsetmiyor muyuz? Kafanda belledigin şey doğru olacak diye bir şey yok. Sakin ol şampuan.
 
Son düzenleme:
Hehehe ortam şenlensin :D


Zamanında millet Law'un lafını dikkate alsa böyle muhabbetler dönmezdi. Hakisi üstün olan keser de biçer de, adam açık açık söyledi takan olmadı. :D
Seviye önemli diyoruz ama dinletemiyoruz millete hacı. Luffy geçen bölüm demedi mi hakisi gördüklerimin en fenası diye? E bu adam illaki yeri geldiğinde kesecek. Ula kötü Bellamy bile Luffy'nin hakisini kırıp şaftını kaydırdı da koskoca Kraker mi zarar veremeyecek? Bazen foruma cidden çok sinirleniyorum. :S
 

Yami



Ses bro :D
Gel hele buraya etiket atamıyorum :/

Edit ; Bu arada eğleniyoruz diye atıyorum ha , alınma felan olursa söyleyin :/
 

karolla

Şaka bir yana ciddi olacak olursak, luffynin elbette kazanma şansı var. Bir yara aldı diye yenilmesi kesin değil. Bence yenilir de bunu yara aldığı için demiyorum. G4ün süresi yetmeyeceği için diyorum. Zaten craker gibi adamdan da yara almalı. 860milyonluk adam bu ödülü saf zalimlikle almadı herhal.
 
Zoro fanlarıda ne garip, sanki Zoro ile Cracker'in Haki'leri birmiş gibi Cracker Luffy'yi kesince horraaa Zoro'da keser moduna giriyorlar, size ne oluyor ayıptır sorması ? Zoro halen doğru düzgün Haki seviyesi gösteren bir şey yapamadı, Cracker dediğimiz adamın Haki'si Doflamingo'dan üstün konumda, Zoro'nun Doflamingo ve Luffy ayarı Haki'si olduğunu bile zannetmiyorum ki siz kalkıp Cracker ile bir görüyorsunuz Zoro'nun Haki'sini sırf kılıç tutuyor diye Cracker ile bir görmek ne oluyor anlam veremedim, bu Mihawk ile Shanks eşit demek gibi bir şey, Shanks'ın Haki seviyesi nerede Mihawk'ın ki nerede kim bilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık