Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba o karede gerçekten kol kesiliyor mu ? Yoksa koka lastik birleşimi hesabı sadece esniyor mu dofta olduğu gibi?

Bende o şekle girince cracker bayağı şaşırmıştım o kadar abartıp yonkou tayfasına tek mi yedirdi diye de fake atmış sensei.Belli ki dediğim gibi luffy yenemez bu adamı.
 
Herif yüzeysel kesmemiş, hani odunu koyarsiniz da ikiye yararsiniz ya onun gibi. Nasıl olacak da komple kesilmeyecek bilmem.

Belki de üstteki zor yoldan öğrenme muhabbeti budur ve kol gitmiştir.

Editledim. Kesin kesilmemisse erken konuşmuş olmayayim.
 
Son düzenleme:

karolla

Luffy gözlem.haki ile.kesildiğini görüyordur belki. Kesiliyorsa hakli çıkacağım. Luffye kılıç ustaları ters. Kokali lastigin nefesini duyan keser. Dof kılıç ustası olmadığı için bunu duyamaz ve meyvesi ölçüsünde keser dedik. Meyvesi yetmezse kesemez. Kinemon ateşi kesiyor ama dof kesemez gibi örnekle de zamanında açıklamıştım. Zoro da luffyi kesebilir. Bir kılıç ustası için sadece nefesi duymaya bakar iş. Kokası daha güçlü olan daha sert olacağı için, bir kılıç ustası yeni bir madde ile karşılaşmış gibi olacak. Bu yüzden denemeden o maddeyi kesip kesemeyecegeni de anlamaz. Zoronun hakin benden yuksek olmalı lafı da bunu gösteriyor. Hakin benden yüksekse kesemem zira yeni maddesin benim için. Nefesini hissedemezsem kesemem. Dövüş içerisinde hissederse gene keser.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cracker haki > Luffy haki, Cracker kestiğine göre bunun başka bir açıklaması yok.

Her kes, Dof'tan güçlü demişte, Dof'u geçtim Luffy'den bile güçlü çıkabilir Cracker.

Bir de Yonkou ve özellikle Yonkou adamlarını olduğundan küçük görenler vardı. Ben buradan şunu rahatlıkla söyleyebilirm, Jack, inu ve neko.. Bu adamlar gerçekten büyük adamlar ve Doflamingo'dan da güçlüler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık