Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu meyvelerin iyice insanların elinden çıktığını düşünmeye başladım . bisküvi nedir ?? ''D'' ler tanrıların doğal düşmanları olarak tanıtılmadı mı ? tanrıların doğal düşmanı olarak şeytanları görüyorum . şeytan meyvesi de burdan geliyor olabilir .

mrso

Dof beyaz sakalın 3. adamını elinde oynattı. Adamda kralın hakisi var. Cracker de zoroda olan bi çeşit haki var . Korkudan hareketsiz kalmasını sağlayan veya geri çekilme zorunda bırakan bir tür haki . Güzel bir bölüme benziyo yeni bölüm . ama party başlasın artık :fool::at::mincika:, Ama şu bir gerçeki -Luffy'nin yok ettiği askerden Cracker sonsuz sayıda üretebilirmiş. Not : Savaş başlayınca kimin daha güçlü olduğu belli olmuyor lufy crocodile yenmesi bence en büyük kanıtı. Oda isterse dof güçlü istese Cracker önümüzdeki bölümlerde görürüz. Yerin yeni bölüm mü göreceğiz :) Sanji yılı ne oldu hadi artık sanji birilerini dövsün kırsın geçirsin yeni yeteneklerini görelim artık :artiz:

Cracker baya güçlü çıktı. Luffyi g4 açmaya zorlayan bi bisküvitmiş ya la. Eğer adam blöf yapmıyorsa luffynin işi zor. Ve haftaya tabiki bi ara. Adam günlük bi sayfadan fazla çizemiyor.

VIZ'in blog editörü önceki sayının tanıtım sayfasında şöyle bir ifade kullanmış:

Aşağı yukarı Türkçesi:
Lufyy, Big Mom'ın mürettebatının hayli çetin düşmanlar olduğunu zor yoldan öğrenir. Bu bir yana, her ark'ta nihai rakibin sağlam adamlarından birilerinin çıkıp, Hasırşapka Korsanlarının kaptanına zor anlar yaşatabilmesi muhtemeldir. Fakat Cracker, kesinlikle buna muktedir! Bu zorlu bir bisküvi!
Son cümlesini anlamadım (Have the Straw Hats bitten off more than they can chew? )

Bu sözü mutlak hakikat olarak almak da doğru olmaz, bir kenara itmek de. Nihayetinde adamlar bizden daha çok şey biliyorlar.

Luffy dövüştükçe acıkır acıktıkça crackerdan birkaç ısırık alıp enerjisini toplar. Crackeri komple yese şaşırmam. Sonuçta bisküvi :D

Cracker'in suratında yanığa benzer bir şey var imiş
Cracker in bisküvi askerleri whole cake adasında her yerdelermiş ve big mom ın yeteneği tarafından kontrol ediliyorlarmış
Pedro ile brook kaleye sızmak için bunlardan birinin içine girmeyi planlıyorlarmış

Cracker'in suratında yanığa benzer bir şey var imiş
Cracker in bisküvi askerleri whole cake adasında her yerdelermiş ve big mom ın yeteneği tarafından kontrol ediliyorlarmış
Pedro ile brook kaleye sızmak için bunlardan birinin içine girmeyi planlıyorlarmış
Sanirim Mom cansiz oldugu icin biskuvilere ruh koyabiliyor. O zaman bu Cracker'in tek basina bir sey ifade etmedigini gosterir. Kendisi kopyanin icine saklanmak durumunda. Yoksa yaptigi klon falan degilmis galiba. Zaten klonun haki kullanmasi ucuk olurdu. Sasirmistim bayagi.

Kraker forumun yeni idolü olacak yazın buraya.
Bir de Luffy tek atar diyenler vardı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık