Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız yeni farkına vardım kapak hikayesi bitmiş yazıyor. En boş kapak serisi buydu. 3-5 bölüm bağımsız takılsa sonrasında yeni bir kapak hikayesine geçiş yapacaktır. Bu sefer daha iyisi olur ne olursa olsun.

Neko ya da Wano ekibini kapak ile verebilir. Ya da bambaşka bir şeyler çıkabilir, şöyle gidişata etkisi olan bir şeyler verse iyi olur ama ne verirse versin kapaklar bölümden güzel oluyor çoğu zaman.
Wano ekibini verse süper olur sanki :) Nekolar düğüne gelir hem yav ne kapağı :D
 
Wano ekibini verse süper olur sanki :) Nekolar düğüne gelir hem yav ne kapağı :D
Nekolar gelmesin düğüne yoksa bir kez daha Marco'ya yazık olur, malum serinin bahtsız karakteri:D Linlin düşmez:sapkali:

Wano güzel olur. Bende onu bekliyorum. Birde Nekoları bir araya sıkıştırıp çifte hikaye yapsın kapakta harika olur:good:
 
Luffy G3 ilk kullandıgında kucuk cocuk olmustu rob luccı olayında daha sonraları bu yetenekte kendını gelıstırerek istedigi zaman buyuyuk eskı halıne gelır oldu. G4 olayda hemen hemen aynısı oda ilk yetenegı tanıttıgında kotu yanını gosterıyor sonraları karakterı daha guclendırıyor.
 
Ben pek sevmedim nedense. Yonkou adamına verdiği yeteneğe bak :/
Hayır hitap kitlesi belli tamamda böyle bir sululuk pek hoş değil.
 
Luffye cok ucuk bir meyve esnetme power up i gelecek gibi. Buna hazırlık yapıyor bence oda. Diger türlü yaptigi seyler cok sacma çünkü suan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık