Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 838 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm yonkoular ve devrimciler Hakkı'nda az çok bilgimiz olmuştu . Kapakta Shanksı görüyorsak onu da göstermiş olucak . Yine parti yapıyordur gerçi , şöyle ayrıntılı birşeyler çizse de güçlenmek için birşeyler yapıyor mu bilseydik :)
 
Dövüşü geçmeseydi iyiydi. Big Mom'da sadece pastayı sorup kaybolmasın.

Dövüşe gelirsek Luffy yarıda kesilmezse Cracker'i yer fikrim değişmedi. Keza Dof'un Cracker'i yiyeceği fikride. Adamın gücünü kullanmasına laf yok. Ama Culverin ve Leo Bazooka buna ulaştığında yer bence. Ama bu sınırsız üretme meselesi şimdi bana Luffy'nin KKG kullanacağını düşündürdü. Bu herif bunlardan çokça üretip dizer Luffy'nin karşısına. Luffy'de bu saldırı ile hepsini ezip gerçek Cracker'i de alır diye düşünüyorum. Tabii savaşın devam etmesi halinde.

Ara olması da çok koydu. Neyse. Mihawk tartışırız bizde. :/
 
Dovusu görememek kötü olacak. Yalnız su an yarim kalması daha iyi.

Hem Cracker yenilmesin, Mom'in gucu kisilmasin hem de düğüne az kalmış oldugundan Luffy yorgun durumda olmasın. O güç çok lazim olacak.

Bir tatlı komutanı gücünü göstermeden aradan çıkarmaz zaten herhalde.

Ama su var nasıl dovussuz ayrilacaklar? Ayrilsalar dahi gidecekleri yer belli. Kılık degistirseler Chinjao bile kilik değiştirmiş Luffy'i cakmisken Mom hic yemez bunu.

Yemezse de ustune cullanip Luffy'i yer :( Acilen muttefik lazim.

Arcin gidişatını kestirmek pek mümkün değil.
 
Kraker'in kolları da püskevitten o Zaman...

Püskevit'in antisi çay bildiğim kadarıyla. Yıllarca test etmişim:ehe:
 
Dofun kafayı kes ( gerçek bedeni bu değil xd)
Trebola vur (gerçek bedeni bu değil xd)
Crackere vur (gerçek beden bu değil )

Bigmomunda bedeni o değil, Aokiji felan da buzdan kopyasını yapar mis.
 
Bu bir şeyi değiştirmiyor ki neyi yazmak için yazmayalım. Sonuçta bu adamın meyve gücü siz Law'ın tekniği'ni yeyince ipleriyle kendi organlarını toplayınca bir şey demiyorsunuz. Adam almamış işte hasar Dof ise şehir turu atıyordu. Olayı niye Pica'ya getiriyorsun o g3 ile bile parçalanıyordu asıl sen yazmak için yazmışsın şuan.

Galeyana geldiğim felan yok. Luffy G4 kullanıyor ve rakip daha hasar almamış bu bu kadar net.

Şuan için bilemeyiz tabi vs gösterilecek mi daha o bile net değil ama güçlüdür bence. Luffy adamın B.Hakisine gördüğüm en iyisi dedi.
Bak Luffy G4 e geçiyor ve adama vuruyor. Geçen haftanın bölüm yorumları ise '' G4 ile tek yedi'' gibi şeyler oluyor. Bu hafta ise adamın meyve özelikleri açıklanıyor. Luffy KG ile vuruyor adam parçalanıyor ama bu sadece püskevitmiş yani daha G4 gerçek bedenine bile ulaşamamış.

Arada ki farka gülsek mi ağlasak mı bilemedim.

Tek yemek ve daha gerçek bedenin hasar almamış olması.
Aynen o konuda sana katılıyorum. İnsanlar tek yedi yazdı, küçümsedi bayağı. Ben zaten Cracker'in güçlü olduğunu düşünüyorum ama bunu net olarak kanıtlayacak bir şey göstermedikçe insanlar ile polemiğe gireriz boşuna. :D

Yalnız şöyle bir şey daha var. Uruoge bu adamlardan birini yeniyor. Uruoge i ben güçsüz biri olarak görüyordum. Cracker'in Dof dan güçlü olduğunu düşünürsek eğer Uruoge nin yendiği Dof ile eşit güçte olsun. Uruoge yenebilir mi bu güçte birini?

Ayrıca Big Mom Jinbei gibi birinin gücünü büyük olarak görüyor. Jinbei öyle çokta güçlü biri değil. Tayfaya girse ilk 3 e girer mi o bile belirsiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık