Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 837: Luffy, Komutan Cracker'a Karşı

Bölüm Nasıldı?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 106 59.9%
  • İyi

    Kullanılan: 53 29.9%
  • Orta

    Kullanılan: 11 6.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok kötü

    Kullanılan: 7 4.0%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse de luffy'i crakerin uçurduğu yerde ormandan Luffy'nin çıktığına değinmemiş luffy Crakeri yerken namiyle pound ormandan çıkar büyük ihtimalle .
 
Bölümü daha yeni okudum Dof'tan haki olarak daha saglam bu adam ama etkin kullandıgı bir meyvesi yok fark burdan kaynaklandı galiba.
 
Harbiden şok edici eski ODA olsa cracker Luffy yakalar bir kafese tıkar düğünde felan bir şey olur öyle serbest kalır şeklinde çizerdi.
G4 geçmesi felan hiç Sounene yakışmamış :ehe:

O değilde Urouge bunlardan birini öldürmüş [ ölmüştür diye düşünüyorum ] hiç beklemezdim adam baya dindar bir adam büyük ölçüde etkilemiştir eğer ölmüş ise ileride görürüz belki :bilmem:
 
Cracker, siz varos ezikleri muhabbeti yapıyor. Halka da ezik varoşlar, siz bize hizmet etmek için varsiniz muhabbeti yapıyorlarsa -ki bence yapiyorlardir- siz o zaman Mom'in son halini bir hayal edin. Luffy döve döve insana benzetebilir tipini.
 
Crackere rakip olarak Weevil yakışırdı iki camış savaşırlardı akşama kadar.

Anladığım kadarıyla Luffy Gear 4 'de kendini geliştirmiş Dressrosada gösterildiğinde hava üflemesi hakiyi ayarlaması felan azda olsa zaman almıştı burada direkt olarak o forma geçip Kongu Crackerin suratına patlatıyor. Hızlı bir şekilde hem o forma geçip hemde kong gunu yapıştırması o tekniğe alıştığına işaret olabilir.

Gear 4'e geçmesinin bir diğer nedeni de Luffy'nin yeni teknikleri olduğunun ya da power up alabileceğinin göstergesi olabilir. Yonkou'nun as adamlarından ötesi zaten Yonkou ve Yonkounun as adamlarını da Gear 4 ile zor yenecekse Yonkoular için çok daha özel bir güç lazım. Luffy'nin meyvesini uyandıracağı belli Oda serideki güç dengesinin en önemli kaynaklarından birisi olan Şeytan meyvesine böyle bir özellik çıkardıysa bunu ana karaktere işlemeyecekte kime işleyecek ? Serinin villaini iki şeytan meyveli Teachtemi görücez?

Arc'ın girişinde Big Mom'un bölgelerinde kar tanesi şeklinde pamuk şekerlerin yağdığını öğrendik yani Big Mom'un bölgesi olmayan yerlerde pamuk şeker yağmıyor. Fakat Bege'nin gemisi yeni dünyada kara parçası tarafından çekildiğinde etrafta pamuk şeker yağmıyordu. Bege'nin Big Mom'un bölgesine girip doğru yolu bulup onun emrine girmesi iki ihtimal doğuruyor ;

1- Begenin gemisi kara parçasına çekilip parçalandıktan sonra Bege ve adamları bir şekilde kurtuluyor yeni bir gemi ile maceralarına devam ediyorlar. Maceraları sırasında Big Mom'un bölgesine girdikten kısa bir süre sonra yeniliyorlar sonrada Mom'un emrine giriyolar.

2- Begenin gemisini kendisine çeken kara parçası Shikinin meyvesini uyandırmasıyla birlikte oluşturduğu bir mekanizma olabilir. Bege Shikinin adamı ya da o kara parçasına kim hükmediyosa onun emrinde olabilir. Amaçları Mom'u indirmek olabilir. Son sayılarda gene hatırlayacaksınız Pekoms Bege'ye Mom'u çok hafife alıyosun cayır cayır yanacaksın dediğinde Bege ve ailesi ibne gülüşü atmıştı o sahnede. Bege'de güçlü bir hainlik seziyorum.

Spoiler geldiğinde de söylemiştim herifin sadece kolları artmıyor kılıcı da artıyor. Tıpkı Zoronun Ashura tekniği gibi.
Yani kişisel bir lanet mi yoksa kılıçtan gelen bir lanet mi orası soru işareti. Kılıcını bu kadar övdüğüne göre yüksek ihtimal kılıçta bir hikmet var.

Nami Vivre kartın çok işine yarayacağını söylüyor. Nede olsa Vivre kart Big Mom'a ait ve Nami bunu biliyor.
Yani olası bir kaçışta çay partisini artık bulabilirler.

Luffy Cracker'in karşısında bu denli zorlanıyosa Jack'a karşı şansı yok demektir. Power up ya da sakladığı teknikleri göstermesi lazım.

Ormandaki ağaçlar Brulee'nin ayna olan her yerden gelebilir vb. benzeri bir sözü var.

Ayna varda biz mi görmüyoruz anlamadım yoksa aynalar etrafındaki konuşan ağaçlar olabilir mi ? Big Mom'un aldığı ruh parçacıklarını rasgele saçtığını ve ruh parçacıklarının değdiği cansız nesnelerin hayat bulduğunu biliyoruz.
 

Üye silindi 2781

Cracker gerçekten sağlam karakter bence Luffy ile kapışmaları bölünücek ben bu kapışmanın çok uzun süreceğini sanmıyorum ne kadar Luffy misilleme girsede.Aynı zaman da Urouge den fazla bahsettiler karşımıza çıkabilir yakın zamanda.İnceleme için bakabilirsiniz.
 
Cracker, siz varos ezikleri muhabbeti yapıyor. Halka da ezik varoşlar, siz bize hizmet etmek için varsiniz muhabbeti yapıyorlarsa -ki bence yapiyorlardir- siz o zaman Mom'in son halini bir hayal edin. Luffy döve döve insana benzetebilir tipini.
Bu söylemleri bende anlamıyorum. Luffy bir D. Babası Dragon, dedesi Garp. Sen kime varoş diyon kofik. Akıllı olun, yoksa Luffy soyu ve sülalesi ile aklınızı alır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık