Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Luffy'nin Potansiyelleri

Hangisinin potansiyeli daha yüksek?


  • Kullanılan toplam oy
    184
Bizimkiler de tek gemiyle dolaşıyor. Şu an yanlarında müttefik gemileri yok. Müttefik olsa korkmaz diyorsun ama o ara zaten o şekilde yakalanmışlar. Biribiriyle anlaşarak bir savaşa mı girdi de Roger kendini Shiki'nin müttefiği içine soktu. O anlık tepkisi Buggy'nin o. Bu bir şeyi kanıtlamaz. Yavaş yavaş da görmeye başladık Roger'ı tanıyıp onunla birlikte olanları. Oden felan bu Minkler de bulunmuşlar. Hem Roger hem WB'nşn gemisinde.

Mangaka bizzat şu sayfayı bilinçli çiziyor.


Hatta orda en güçlü olsan bile dedirtiyor. Mangaka resmen sorunuza cevap verdi.:D

Bak orda neden müttefikleri olduğunu da açıklıyor Bartolomeo. Bizi kurtardığınız için biz diyor. Müttefik olmasının bile altı dolduruluyor. Ayrıca orda ki adamın birine de Mangaka söyletiyor. Baba Korsanlardan olma olayını buna bağlıyor. Bugün Yonkou'nun bu kadar adamı vardır burdan çıkaracağım benim. Yani diğerleri için Roger için tek başına yaptı onlar 4 kişiydi gibisinden konuşmalara gerek yok.

Yani sen bugün Dof'u bile müttefiksiz görüyorsun ama Dof ailesi denilen kişi 1500-2000 kişi mi ne yani.:S

WB'nin de bir sürü müttefiki var diyorum. Bu adam bugün Roger ile savaşabilmiş adam olarak görülüyor. Ne yani müttefikler sayesinde mi Roger ile savaşabildi. Bu müttefik olayını kim çıkardı bilmiyorum ama bildiğin algı oluşturmak istenmiş.:S

Artık ne diyeyim sana.Roger da müttefik varsa bile adam tek takılıyor bu bariz.Yoksa shiki nasıl sarsın etrafını.Dünyada dostları vardır elbet inu gibi ama böyle kimsenin yardımını almamıştır.O zaman zaten luffynin farkı kalmaz.Luffynin farkı kişisel güçle yapılamayanı başarmak.Çok güçlü olacak yine ama bence Roger kadar olmama ihtimali var.Herşeyin sesini duyup filo parçalarsa dalgayla o zaman olur derim.
 
O Dof'un seviyesi ile alakalı bir şey. Ona marabalar işçi sınıfları yapar Müttefiklik.:D Roger vura vura K.K olmuş işte bunlar sadece sizin söylediğiniz. Vura vura K.K olmuşta adam 52 yaşında olmuş K.K. Vura vura bildiğin Luffy K.K olacak. Önüne kim çıktıysa vurdu geçti. Arkasında 3 Shichi leşi bıraktı.:D Şimdiden..

Roger'ın daha tayfasında ki elemanların bahsi geçmedi. Bir Rayleigh'i gördük. Müttefiklerinin mi bahsi geçecek. Ayrıca attığım sayfada diyor en güçlü olsan bile diye bir söz var orda. Çok ironik değil mi? Tam da sizin bahsettiğiniz sorunun cevabı.:D
Roger'ın müttefiki olsa onlara denizciler ya da korsanlar dünyayı dar eder. Shanks ya da başkası sahip çıkması lazım. Adam tayfasını dağıtmış ve teslim olmuş işte.

Luffy nereye vura vura olacak, daha eline kan bulaşmadı. Roger katliam yapmış. Luffy herkesi etrafında toplama gücüyle ilerliyor işte.

Dof kendine Kaido'yu bulmuş işte, daha ne yapsın. Devrin en büyük bilim adamını yanına almış. Adası ortada ne devrimciler ne başkası çökemedi şimdiye kadar. Kendini bilmez 2 tane D. ve bir vasıfsız amiral ile zor düştü. Tüm adayı da unutmayalım.
 

MDL_Roronoa

Ace 2 yıl sonra muhtemelen 3 hakiyi de kullanabilen, Yonkou
altı hemen herkesi alabilecek bir güce sahip olacaktı, olmadı. Denizci olsaydı yaşardı ama korsan oldu. Bak sabo devrimci oldu rahatladı. Luffy'nin önünü kesme sıkıntısı olmadığından muhtemelen hep yaşayacak.
 
Artık ne diyeyim sana.Roger da müttefik varsa bile adam tek takılıyor bu bariz.Yoksa shiki nasıl sarsın etrafını.Dünyada dostları vardır elbet inu gibi ama böyle kimsenin yardımını almamıştır.O zaman zaten luffynin farkı kalmaz.Luffynin farkı kişisel güçle yapılamayanı başarmak.Çok güçlü olacak yine ama bence Roger kadar olmama ihtimali var.Herşeyin sesini duyup filo parçalarsa dalgayla o zaman olur derim.
Ben sana attım bak. Bizim tayfada Ennies Lobby'de hatırlarsan tek gemi binlerce Denizci Gemisi arasında kalıyor. Ne farkı var Roger'ın o anki durumundan? Luffy'nin müttefiği olsa bile o kadar gemi yanında mı dolaşacak sanıyorsun anlamadım? Şu an ki müttefiklerin hangisi yanında BM'nin adasında? Her şey bariz. Orda ki müttefikler bile attığım sayfada nasıl müttefik olduğunu anlatıyor. Bizi kurtardığınız için diyor. Ayrıca orada resmen en güçlü olsan bile sözü var. Yani bugün Luffy en güçlü olsa bile bazı şeyleri başaramayabilir anlamında. Heh Dünya Hükümetini yıkmak gibi mesela...

@Daredewill

Oden ve Minkler bir zaman gemisinde bulunmuşlar. Onlara Denizciler etmemiş. Ama şu an Kaido ediyor? Ben sana tayfadan kimseyi görmedik sadece Rayleigh felan gibi isimleri gördük diyorum. Sen bir de müttefiklerinin görünmesini bekliyorsun. Daha Roger'ın kendisini tam olarak görmedik hacı neler yapmış gibisinden. Hani nerelerde savaşmış ne şarlarda kimlerle gibisinden.

Selim daha yazmayacağım Dof konusunda objektif olamıyorsun. Mangaka çift sayılı kare çıkarmış. Orda yazıyor her şey. Adamlar bizi kurtardın diyor. Sen müttefik gücü diyorsun ne diyim sana.:D
 
Beyler konuyu açan arkadaş Ace'in mi yoksa Luffy'nin mi daha potansiyelli olduğunu yorumlamanızı istemiş. Siz o vura vura olmuş şu müttefikle olacak tartışması yapıyorsunuz. Lütfen Genel Tartışma'da bu tartışmayı sürdürün.
 

kör topal

Ace yaşasa yine Luffy KK olurdu. Ama WB-Roger olayına benzer bir şey olurdu en kötü. Hani güç olarak Ace'in de Luffy'den aşağı kalır bir yanı olmazdı hemen hemen. Tabii, haki öğrenememe kısmı bana kalırsa Oda'nın sıvaması olduğundan ötürü böyle düşünüyor olabilirim. Bir yonkou'nun en güçlü adamlarının birinde nasıl olur da haki olmaz, mantık işi değil. :D

Özetle, potansiyelleri hemen hemen eşit bana kalırsa.
Ace'nin potansiyeli daha yüksekti bana göre. Anası babası D ve babası KK öğretmeni ve kaptanı KK ile denk sayılan adam onu yetiştiren de aynı şekilde KK ile denk sayılan korsanlar içim şeytan denizciler için kahraman. Oda eğer hakkını verseydi bu çocuğun ama ölmesi için yaratmış karakteri işte ne yaparsın.

Luffy'e bakalım bir de babası D. anası belli değil. Dedesi KK ile denk biri oradan kurtarıyor.
 
Nereden bariz? :S
Babası bir kere One Piece evreninin zirvesinde ki adam , tamam Luffy'nin babası da bostan korkuluğu değil ama aradaki fark açık , ayrıca gördüğümüz kadarıyla Ace Luffy'den gerek zeka , gerek tecrübe , gerekse fiziksel güç bakımından üstündü.Haki mevzusu hiç dert değil 2 yılda Luffy nasıl öğrendiyse Ace'de öğrenebilirdi , hatta bence üstüne bile çıkardı.Ama ölmesi iyi oldu dediğim gibi aksi takdirde lastik oğlanın gönlü olmazdı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık