Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Luffy'nin Potansiyelleri

Hangisinin potansiyeli daha yüksek?


  • Kullanılan toplam oy
    184
Aynen ace ana karakter olup doflamingo da azılı düşmanı olabilirdi.Yada naruto sasuke gibi olabilirdi aslında :D Ace burun farkıyla kk olsa bile baya heyecanlı olurdu esaslı bir rakip.Böyle luffy aradan sıyrılıyor diğerleri saf dışı hiç rakibi yok.Gidişat belli herşey belli heyecanı yok.
Süper olurdu. Ezik Coby'den amirallik bekleniyor. Yeni korsanların hangisi Luffy'ye denk olacak? Millet kaç senede zirve olmuş, bu yeni neslin hepsi mi süper ötesi potansiyeli var?

Law misal 2 sene sonra Dof'dan güçlü olabilecek olsa 2 sene daha beklerdi. Onca yıl intikam için beklemiş ama aşamayacağını anlayınca ittifaka sarıldı.
Trebol kekosu Dof'a tırt meyve vermiş.Sağlam bişey olsaydı reisi kimse durdurmazdı :D Ona rağmen adam ipten harikalar yaratıyor.
Hah şunu bileydin. İp meyvesini uyandıran adam ortalama bir meyve ile amiral üstü olurdu. Amiral meyvesi yese kim bilir ne seviyelere gelirdi?
 
Luffy'nin roger'la bir akrabalığı çıkmasına kesin gözüyle bakmaya başladım artık. Kız halaya, oğlan dayıya çeker lafından yola çıkarak Roger Luffy'nin dayısıdır diyorum. Bu durumda Roger, Dragon'un kayınçosu; Dragon Roger'ın eniştesi; Luffy, Ace'in halaoğlu; Ace de luffy'nin dayıoğlu olmuş oluyor.

Anne tarafından korsanlar kralının soyu, baba tarafından da korsanlar kralı dengi denizci kahramanının soyundan geldiğine göre artık Luffy'i en büyük potansiyel olarak görebiliriz. :sapkali:
Luffy'nin anası Kutsal Ejder çıkar :D
 
Ace'in potansiyeli çok yüksekti ama kafa yapısı iyi değildi. Birinci sınıf korsan dediğin gerektiği yerde kaçmasını iyi bilecek, en fazla Beyazsakal gibi dünyanın en güçlü adamı olurdu, korsanları tümden fethedecek ve onlara liderlik edebilecek bir kafa yapısında değildi. Atıyorum, Teach'in hayaline gülsen o da sana güler, adam yerine koymaz işine bakar, Ace'in hayaline gülsen, sen mi Beyazsakal'ı Korsan Kral yapıcan diye dalga geçsen Ace döner seninle kavga eder...

Düzgün bir kafa yapısına sahip bir Teach bir de Luffy var....
 
Eşit mesit değil. Bugün Ace' i bile yakından tanıyan Jinbei Luffy için nasıl konuşuyor görüyorsunuz.
 
Luffy üstündür. Potansiyelleri yakındır falan konusunda da katılmıyorum luffy her yönü ile üstün herkesin saydiklarini tekrarlamaya gerek yok bilinen aşikar seyler, üstelik 3 yas farkı 2 yılda kapatabilecegini gösterdi, erken yaşta h.haki açması bir anlam ifade etmiyor gerektiğinde luffyde kullandi. Hatta gerekmeden motobaru karşında kullanmasinda gücün fazlalığina işarettir. Ace eğitim alsaymis falan nerden biliyorsunuz almadığını.
 
Bariz Ace'in potansiyeli daha büyük.Ace hayatta olduğu sürece lastik oğlan KK olamazdı , yapacak bir şey yok şansına küssün.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık