Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Yükselmeyi En Çok Hak Eden Karakter

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    154
Lucci zaten yükselmiş bir şekilde geri geldi ve mantıksız da değil. Adamdaki potansiyel, güç, şöhret her şey belliydi zaten. Belki de onu itecek rekabetten yoksun kaldı yıllardır sonra da Luffy bunu dövdü :D Böylece tekrar silkinip kendine gelip gerçek potansiyeline ulaşmaya başladı. Oyumu da buna atacağım.

Law, Kid, Drake, Bege bunlar gereksiz olmuş bence ankette. Hepsi "en kötü jenerasyon"dan zaten. Ve daha zamanları var bence zirvelerine falan.Ne kadar oldu sanki bunlar piyasaya çıkalı?!

Dof zaten zirvesinde. Daha nereye yükselecek! Hem orta yaşlarında hem de kendini sürekli geliştirmiş, meyvesini bile uyandırmış herif. Kusura bakmayın da bunun ederi bu kadar.(Aslında ederi bayağı fazla da daha fazlasını bekleyen fanları var işte:D)

Croco, serideki haki tutarsızlığı sebebiyle iade-i itibar görecek tabi ama bu onun yükseleceği anlamına gelmiyor. Sadece sürüm güncellemesi alacak :D Yoksa kendisi yine Dof gibi orta yaşlarında kendi zirvesine ulaşmış biri. Moria da bu ve Dof gibi zirvesinde, ederi bu.

Buggy yükselse kaç yazar.

Coby zaten hep yükselişte ama onun da kendi zirvesine yolu çok daha yaşı çok genç.

Teach zaten yaşını başını almış bi moruktu. Zaman atlaması sırasında da deprem meyvesine alışmıştır tamam işte. O da zirvesinde daha pek yükselmez.

Ve gelelim en alengirli olanına, Smoker.. Aslında kendisi tam orta yaşların ortasında, yani gücünün de doruğunda olması gerekirdi. Ama kendi dediği bi lafı vardı, bu denizde ilerlemeyenlerin geri kaldığıyla ilgili bir laftı tam hatırlamıyorum. Mesela büyük ihtimal zamanında arkadaşı Kuzan ile aşağı yukarı aynı kalibreydi. Ama kendini Allah'ın Loguetown'ına hapsetti. Bu sırada ise Aokiji denizlerde ilerledi, koramiral/amiral oldu. Luffy vasıtasıyla denizlere geç de olsa açıldı ve zaten ciddi bir seviye de atladı. Tabi hepimizin gönlü isterdi daha güçlü olsun ama,(Çoğu kişi de sırf öyle istediğinden Smoker demiş zaten :D) bizim forumun @Smoker 'ının da dediği gibi kendisi bi fikir adamı :) Yani bu şekilde çok güçlü olmayıp aforizmalarıyla ve duruşuyla öne çıkması bence daha güzel. Zaman atlamasından sonra biraz daha güçlü geldi ama beklenen patlamayı yapmadı. Demek ki daha çok yükseltmeyecektir Oda bu arkadaşı. Herkesin resmen evrim geçirdiği zaman atlaması alabileceği en büyük power-up'tı bundan sonra da zor. Yine de Lucci olmasaydı bu "ADAM"a oy verirdim.
 
Korsanlardan Kid, denizcilerden de coby'den başkası olamaz. Coby zaten şu an yükselme aşamasında olduğundan, oyumu yükselmeyi bekleyen Kid reyize atmaktan duyduğum keyfi belirtmek isterim.

Saygılarımla,

:sapkali:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık