Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Bleach

? :)

Çok öfkeliyim bende......Ama mangakaya değil elinde olsa bu şekilde bitirmezdi.Anlaşmaları vardır dergi ile kafasına göre at koşturamaz.Jump denen o dergiye tüm öfkem.İşi tamamen ticarete döktüklerini kanıtladılar.Zaten saçma sapan shojoulu çocuksu manga peydah oldu son zamanlarda iyice.

Birde gintamada reklamını yapıp dururlar.Aslında derginin baştan aşağı yakılması gerek.
 
? :)

Çok öfkeliyim bende......Ama mangakaya değil elinde olsa bu şekilde bitirmezdi.Anlaşmaları vardır dergi ile kafasına göre at koşturamaz.Jump denen o dergiye tüm öfkem.İşi tamamen ticarete döktüklerini kanıtladılar.Zaten saçma sapan shojoulu çocuksu manga peydah oldu son zamanlarda iyice.

Birde gintamada reklamını yapıp dururlar.Aslında derginin baştan aşağı yakılması gerek.
Sen de haklısın ne diyeyim. Eğer onlar sebep olduysalar dediğin gibi.:(
 
Şu troll seri böyle bitti diye Kubo'ya değil de Jump'a saydıranları anlamak mümkün değil. Sanki Jump bu adama "hadi 5 hafta sonra serini bitir" demiş gibi konuşuyorsunuz. Emin olun Jump bu gerizekalı trolle uzun zamandır düzelt şu serinin reytingini diyordur. Ama bu Kubo malı ne yaptı, Superstar denen bir mala 10 bölüm harcadı neredeyse, trans zombiye de aynı şekilde. Ne kadar gereksiz karakter varsa doldurdu seriye.

İsmini unuttuğum alevli Quincy, B ismindeki Quincy, Urahara, Grimmyjow gibi adamlar merak edilirken Kubo hiç merak edilmeyen Soi Fong ve yardımcısına seride yer verdi. Adam resmen "siz istediğiniz kadar başka karakter isteyin ben kimi istersem onu çizerim" kafasıyla çizdi. Şu son arc neredeyse 200 bölüm sürdü ve ana karakterin bir rane adam gibi dövüşü olmadı. Son 100 bölümdür neredeyse hiç görünmedi.

Herneyse ben bittiğine seviniyorum çünkü Kubo bitmeseydi de Kubo doyurucu bir şekilde ilerletmeyecekti seriyi. Hiç değilse bitti de "belki düzelir" beklentisinden kurtuldum.
 
Bleach'in finali üzerine Tite Kubo hakkında mangakaların söyledikleri. Anime Fantastica çevirmiş.

Kaiu Shirai, Posuka Demizu (Yakusoku no Neverland / The Promised Neverland): Lisedeyken okumaya başladığım Bleach ile benim serimin aynı dergide yer alması harika bir şey.

Kohei Horikoshi (Boku no Hero Academia): Ben şemsiyemi açarken daima “Ban! Kai!” diye bağırırdım. Bleach’i tamamladığınız için tebrikler.

Haruichi Furudate (Haikyuu!!): Sizi daima takip ettim ve harika çizimlerinize yarışabilecek şekilde yapmaya çalıştım. Tüm çalışmalarınız için teşekkürler Kubo-sensei.

Eiichiro Oda (One Piece): 15 yıl boyunca Bleach’te harika işler yaptınız Kubo-san! Şimdi güzelce dinlenin.

Kawada (Hinomaru Zumo): Her zaman çalışmalarınıza hayran kaldım. Baştan sona kadar harikaydı. Her şey için teşekkürler, Kubo-sensei!

Yuuki Tabata (Black Clover): Benim için büyük bir ilham kaynağı oldunuz. Uzun süredir bütün yoğun çalışmalarınız ve seriyi tamamladığınız için teşekkürler Kubo-sensei!

Daisuke Ashihara (World Trigger): Ve Bleach sona ulaştı. Kubo-sensei, tüm emekleriniz için çok teşekkürler.

Osamu Akimoto (Kochira Katsushikaku Kameari Kouenmae Hashutsujo): Tebrikler Kubo-kun. Şimdi iyice dinlen ve güzel bir yerlerde tatile çık!

Koyoharu Gotouge (Kimetsu no Yaiba): Her şey için teşekkürler Kubo-sensei. Okul yıllarımda okumaya başladığımdan beri Bleach’i daima çok sevdim.

Yuuto Tsukada, Shun Saeki (Shokugeki no Souma): Kubo-sensei, o kadar çalıştıktan sonra yorgun olmalısınız. Bir sonraki çalışmanızı da dört gözle bekleyeceğim.

Takuma Yokota (Sesuji wo Pin! to: Shikakou Kyougi Dance-bu e Youkoso) Zombie Powder’dan beri sizin hayranınızım. Her şey için çok ama çok teşekkürler.

Shuichi Asou (Saiki Kusuo no Sainan) Kubo-sensei, 15 yılı aşan inanılmaz çalışmanız için çok teşekkürler. Bir sonraki eserinizi bekleyeceğim!

Mitsutoshi Shimabukuro (Toriko): Komi-sensei, Kubo-sensei, 2 uzun ve başarılı seride harika işlerinizden ötürü size teşekkür ederim.

Ryo Nakama (Isobe Isobee Monogatari: Ukiyo wa Tsurai yo) Bleach’i tamamladığı için Kubo-san’a tebrikler ve Isobee de 200. bölüme ulaşıyor.

Hideaki Sorachi (Gintama) Bir kez daha Jump daha yapayalnız bir hale geldi. Kubo-sensei, lütfen çok geçmeden geri dönün!
 

Yami

Herkes kendini kandırmış. Cesaretli biri çıkmamış içlerinden. Oda nın yanıtı bile türkçe manası ile farklı yorumlanıyor.
O da gayet sıradan yanıt vermiş. Diğer anlamda olmadığına eminim.
Delikanlı biri yok mu ulen
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık