Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

kör topal

Şimdi Oda gidip Zoro ile Mihawk savaşını cizmesin? yapar mı yapar filo amirali olayını belirleyen savaşı çizmemişti. 20 gün dövüştüler diyip geçerse Mihawk vslerinde ne ile değerlendiricez? Allah korusun :D.
 

karolla

Dostum sana sadece başka bir örnek daha vereyim. Bu olay ateşi kesen Kinemon' u goren Zoro' nün verdiği tepkiden farkı yok. Bu arada biz Luffy' nin WB' nin deprem yumruklarını gördügünu biliyoruz. Tek vuruşuyla dev gemileri kule çeviren ateş yumruk Ace' in yumruklarını girdiğini biliyoruz. Biz aynı şekilde Lakabı Yumruk Garp olarak ünlenmiş bir adamın her gün yumruklarını yiyen gücünü yakından bildiğini bildiğimiz Luffy' i biliyoruz. En başta ki WB örneği bile yeterlidir. Zira serideki en yıkıcı en güçlü yumruk olarak o görülüyor. Luffy' nin bunlara tepkisi yokken ve bunları gormusken sence o yumruğu gücü ile alakalı mı söylemiştir. Yoksa seride bizim bile ilk defa gördüğümüz böyle bir yumruğu tekniğiyle alakalı mı şaşırmıştır? Bunları düşünmek yeterli.

Ayrıca kıvırmaya çalışmışsın. King Punch yumruğu kadar güçlü yumruğu yok deneye getirmissin. Law' ın meteora yön vermesiyle Aokiji' nin okyanusu dondurması tarzı bir ornek değil bu.
Tamam sensin.
 
Çoğu dalga geçmiş ben dahil.
Ama 2 yıl önceki Crocodile'nin şimdiki Zoro'u yenemeyeceği çok açık.

Şimdi Crocodile görününce bunları getirip ben haklıyım Crocodile Zoro'dan güçlü mü diyeceksin?
Seninle zaten o zamanda cok tartismiştik.
Ben zaten o zaman ki Croco yener diye bir sey demiyorum ama Zoronun egitim aldiği kisiyi durdurmuş biri var Mf de ek olarak Luffy o adamdan G2 ile bile kacamiyor. Yani Mf ye baktiğin zaman Dof gek ortak olalim diyor adam bu teklifi gülerek reddediyor üstüne emrime girecek bir adamsin gibi farkli laflar ediyor.
Croco zaten kendini coğu kisinin üstünde gören bir adam ama karsisinda ki kisinin de güc seviyesini bilen be anlayan biri.
Yani ben Mf de Croco> Luffy görüyorum.[Mf icin gecerli].
Suan da güclu sekilde karsimiza geleceğini düsünüyorum.

Ben hakliyim derim niye demeyeyim ama orada dalga gecilen yorumlari göstererek bunu demem ciddi ciddi saçmalamiş olanlari ortaya koyarak derim. Orada bende farkindayim çoğu kisinin eğlendiğini ama bir o kadar da ciddi ve saçma yorum yapanlar var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık