Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 836: Lola'nın Verdiği Vivre Kart

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav alakası yok. Bu sahne ile diğer farklı. Diğerinde manupuleye gerek bile yok. Ki orada adam diyor şehri havaya kaldırabilir diye. Sense pika manupule ediyor diyorsun. Ben KKGden güçlü demiyorum. Siz bunu anlamıyorsunuz. Şehre verdiği etki daha fazla diyorum. Çarpıtmaktan başka bir şey yaptığınız yok.
Farkli degil adamin yetenegi o. Zemin onun için şu gibi hani Pink yüzüyor ya zeminde onun gibi. Suya bir tas atarsin bayagi bir su sicrar, belirli bir alan dalgalanir. Onun gibi. Ha netice olarak Luffy'den daha fazla etkiler sehiri de pek konuşulması gereken bir sey degil o. Önemli olan adamlar ne hasar verdiği.
 
- luffy ve digerlerinin bu adadan kacırıp, uzaklastırabilip, koruyabilecek tek bir grup var. oda nekonun bulmaya gittigi marco ve digerleri. baska türlü acıkca bir savastalar ve bizim tarafın kazanıcak gücü bence yok.
Bege'nin de bir planı var gibi..
Bege her neyi planlıyorsa, Pekoms'a göre Ana'yı hafife alıyor. Bence ciddi bir şeyler yapmak niyetinde. Her ne olacaksa, bu karmaşadan faydalanabilir, Luffy ve diğerleri.
 
Chincaonun, bi yerin kralının, Zoronun falan parçaladığı yumruklar mı konuşulmuş la bu kadar? :(
Krakere ayıp edilmiş. Neyse.
Bu BigMomın vivre kartının etkisi meyveden mi hakidsinden mi? Hakiyi meyve gücüyle beraber kullanabiliyor da olabilir belki. O zaman hakkaten bizim tayfanın işi yaş olur.
 

Yami

En sayko ucu açık meyvelerden biri olacak bu Ruh. Paramecialara bayılıyorum arkadaş. Bazı imkansızlık sınırlarını aşmayı sağlıyor.
 
Bölümle ilgli pek bir yorum kalmamış ancak şunu eklemeden geçemiyecem. Gelmişiz 836. bölümü ve Luffy bir Yonkou nun as üslüsünden birini şu aşamada yenemiyecekse tey teyy.:mincika:Ama kolay ama zor bu adamı Luffy yenmeli. Dönüş olurmu net bişey soylenemez.

Edit: @Dragon üstad yorumlarını şahsen çok özledim, kaç haftadır tık yoktu sende. Vakit buldukça şöyle güzel yorumlar yazda okuyalım :)
 
Son düzenleme:
Luffy ciddiyete bağladı cünkü adamın gücünü harbi sezdi...
Hepsini geçtim de gazetede neden hancock var ? Nasıl bir haber çıktı acaba... Yeni dünyaya geçiyor olmasın luffy nin peşine
Yada shichibukai liği mi bıraktı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık