Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 836 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yami

Luffy yine değişik değişik hareketler yapıp bayılıp ayılır. O sırada yakalanır zor duruma düşer. Son ana kadar kurtulamaz.
Son anda kurtulur ve big boss ile vs atar olay örgüsü bu. Yani şuan muhtemelen dayak yiyecek
 

karolla

Bizim en güçlü 2 adamın ödülü toplamı bir yonkounun bilmem kaçıncı yancısının ödülünü geçemiyor.

Luffy bu adamı belki yenebilir. Zira çok hantal birine benziyor. Bizimki hızlı ve ufak diye avantajlı.
 
Ödülden güç çıkarımı yapmak pek olacak iş değil bence. Şu an bu adamın karşısında Luffy'nin mevcudiyeti her şeye açığa kavuşturur. Bakalım neler olacak.
 
@Densetsu no Samurai

Kaido kesinlikle güçlü çıkacakta ''en'' konusu tartışmaya açık bence.Adamın anlatılış şekli falan Op evrenindeki insanların düşüncesi bence o.Zaten Oda bana göre koyu Shanks fanı.Yani her çıktığı sahnede bile bunu görebiliyoruz.Adama sırf karizma kastırıyor.Bu adamın Kaido'dan daha altta çıkacağını düşünmüyorum ben.Beklenti meselesi kesin öyledir demiyorum.

Akainu'nun Mingo'yu haşamet edeceği açıkta bir sürede olsa tutabilir Mingo.Bana göre sıralama şöyleydi:Yonko>amiral>yonko sağ kolu.Ben Dof'u Marco'yla aynı kulvarda görüyorum.Amirale karşı kazanamaz ama bir sürede olsa tutabilir.

Luffy'nin Kaido'yu yenmesi için p-up'a ihtiyacı var onu bende kabul ediyorum zaten.Birini amiralin biraz üstü diğerini amiralin biraz altında görüyorum.

Dediğim gibi Luffy=Dof bence.Marco vs Dof düşünüyorum.Marco'nun Dof'a ezici üstünlüğünü göremiyorum.Biri hayvani savunma,zayıf saldırıya sahipken diğeri savunma ve saldırıda birbirini dengeliyor gibi.Bana göre Dof'ta Luffy'de yonko sağ kolu olabilirler.
 
Luffy yine değişik değişik hareketler yapıp bayılıp ayılır. O sırada yakalanır zor duruma düşer. Son ana kadar kurtulamaz.
Son anda kurtulur ve big boss ile vs atar olay örgüsü bu. Yani şuan muhtemelen dayak yiyecek
Doffu yenip bundan dayak yerse luffy gittsin pizzacılık filan yapsın.
luffy hep kaptanlarla muhattap oldu bence ya yarıda kesileçek
ya luffy haşat edeçek başka yolu yok.
 
Aga bence yanlış düşünüyorsun. Kaido kendine bakıp küçümsüyor Dofu. Yani kendi ile kıyaslıyor. Adamlarından birisi Luffy'nin tehlikesinden bahsediyor ve bir tane shichi indirip kendilerine bir halt sanıyor diyor. Doflamigodan kk tayfası hariç her tayfaya sağ kol olur bence.
yani sence kaidou sag kolunu indirebilecek gücteki adamı kücümsüyor ? saygı duyarım ama bence mantıksız. marcoyu indirebilecek gücteki her adama tüm op evreni saygı duyar. ama görüldügü üzere kaidou ve doflamingo arasındaki durum belli. law diyorki kaido seni öldürür dof. cok net. kaidouda diyorki dofu yendiyseler ne olmus haha ;) yani tamam doflamingo epey saglam bir adam kalburüstü bir shici ama, ı - ıh bence marco, beckman, shiliew ,aokiji falan etmez.

Kaido Dof'u bir yumrukla yamultabiliyorsa bunu kendi adamlarına da yapabilir o zaman. Cracker gibi yer yani bu adamları. Yonkou'nun adamları ile kıyaslıyorum ben Yonkou ile değil. O yüzden Shichi olmasaydı Yonkou adamı olurdu felan oralara girmiyorum. Çünkü gördük ki Yonkou adamları zaten Yeni Dünya'da barınamıyor. Teach geldi Marco ve geri kalan tümenleri yedi Yonkou oldu. O bakımdan Dof'u bunun üzerinden yargılayamıyorum. Benim gördüğüm Dof Jack'ten güçlü hacı. Ayrıca konumu ve yaptıkları itibariyle çok daha fazla ödüle sahip olması mantıklı. Donmuş ödülü bu adamın 400'lerde bir şeydi. Kaç yıldır Shichilik yapıyor. Yaptığı bütün büyük işler ödülünü etkilemiyordu. Yer altı patronu olmuş felan.

Yine de bekleyelim bakalım belki de haklısındır.:D
yok kardeşim, doflamingo sıralamayla yerini belli etti. o harcandı gitti, sıra şimdi amirallere daha yakın olan veya o gücteki shicilerde weevil ve mihawkta. su saatten sonra yonkoların en canavar adamlarını görücez.

ha birde dipnot. koskoca linlin, öyle istihbarat var kadında... luffy, dofu yendi diye krakeri :D gönderiyor ... neden acaba ? bence dofu dövsün diyede, ben ugrasamam kraker sen git derdi de ondan ;)

Şunu demeyeydin iyiydi ya. :/
yalanmı ? kac tane amiral gördün yonko kovalıyor. veya yonko sıkıstırıyor. en güclüleri işte, yaslı wbyle eşit sartlarda dövüsebilmek için , adamın evladını fişekledi :D :D

@Dragon

Dof=Blueno
Kaido=Lucci

Gibi geliyor bana. G4 Kaido'yu gıdıklamaz. Dof'a vurduğunda ada turu attıran bir teknik. Dof'un savunma tekniğini aşıp onu adanın dibine sokan bir teknik.

Kaido güçlü tamam da bence benim benzetme daha doğru. G4 ile denk dövüşürler ama yetmez indirmesine. Luffy 2-3 kere düşer yere dövüşürken.
yok bence dof, blueonodan fazla eder o denklemde, ama asagı yukarı aynı düşünüyoruz. kaidonun diger 2 yıkımcıyıda görelim, anlarız her seyi daha iyi. ;)

@Dragon

Yonkolar o kadar imba değil bence.Serinin zirvesindeki isimler olduğu kesinde öyle 1 yumrukta Dof'u yamultmak falan olmaz.Dof dediğin adam gayette sağ kol olabilecek seviye de bir adam.Marco'yla aynı seviyenin adamıdır.
tamamda kardeşim mangayı ben çizmedim. e.oda çizdi. adam bir yumruk attı yamulttu işte dofu. hatta yetmedi, yerdeki tabanı, üstünde tonlarca agırlıkta binalarla birlikte ters cevirdi. kim yaptı bunu ? tamagonun deyimiyle az pişmiş caylak :D kaidou eger o kadar vuramıyorsa, onun kalıbına ve unvanına, tüküreyim ben :)
 
Son düzenleme:
@Dragon

Kaido, iki shichi indirdiler kendilerini bir pok sanıyorlar diyor. Sadece Dof'u değil, tum shichileri kucumsuyor. Mihawk'i deviren adama da herkes saygi duyar halbuki seride. Yani kurdugun mantığın pek geçerli yani yok.
 
tamamda kardeşim mangayı ben çizmedim. e.oda çizdi. adam bir yumruk attı yamulttu işte dofu. hatta yetmedi yerdeki tabanı üstünde tonlarca agırlıkta binalarla birlikte ters cevirdi. kim yaptı bunu ? tamagonun deyimiyle az pişmiş caylak :D kaidou eger o kadar vuramıyorsa, onun kalıbına ve unvanına, tüküreyim ben :)
1 yumrukta yamultma olayı falan yok.Tamam canını yaktı falan da sen öyle yamulttu deyince 1 vurdu bida ayağa kalkamadı gibi bir algı oluşuyor insanda.Luffy G4 formda Dof'a en az 30 tane darbe vurmuştur.Bu adam o kadar darbeye rağmen ayağa kalkabildi.

Luffy=Dof bu çok net bir şey bence.Söylenene göre serinin %35'i kaldı.Luffy daha yonko sağ kolu etmiyorsa kepenkleri kapatıp East Blue'ya dönelim o zaman.Ayrıca Marco'yla Dof arasında cidden nasıl bir seviye farkı gördün ? Bana göre Dof'un gayette Marco'yu alma ihtimali var.
 
e. oda doffu basamk olarak kullandı yonuko lar için luffy artık kaçmicam
diyor reyligh gibi bir adamdan eğtim almıs bulunduğu adadaki hayvalnları bile doffu yendiğnden daha zor yeniyo. luffy g4 den çok daha güçlü bu adam 1.6 yılda doff seviyesine gelmiş 6 ayda amirall olmuştur.
 
O da çok mantıklı gelmiyor bana. Luffy zaten görebileceği her şeyi gördü. Mf tam bir yıldızlar savaşıydı. En büyüklerin savaşı deniliyordu. Daha sonra başka bir büyük olan Rayleigh'den 2 yıl eğitim gördü. Eğer hala bir Yonkou'nun ne kadar kudretli olabileceğini bilmiyorsa Luffy için bile anormal bir salaklık olurdu bu.
Öyle tabii fakat orada daha çok Amirallerin potansiyelini gösterdi Oda desek yanlış olmaz sanırım. Elbette WB'de hasta olmasına rağmen oldukça iyi sonuç çıkardı ama WB'ye bakarak Yonkoular bu diyebilir miyiz? Hem zaten Ace'in ölümünden sonra Luffy'nin bilince çok fazla yerinde değildi. Ekstra olarak sence olası bir savaşta(Elbet müttefiklerde olacak tabii ama) Luffy Yonkou indirebilir mi? Dof'u Law'ın yardımıyla beraber indirerek ne kadar mesafe katettiğini gösterdi bize ama sanmıyorum bir Yonkou'ya yeterli olacağını. Hatta birde Yonkou'nun kendi adasında ve adamları ile beraberken yenmek üstelik birde tayfa bile tam değilken? Bana çok zor geliyor yahu :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık